[愛嫖交流/分享] 中山跌錢記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說去中山工幹,有日下午有空閒時間,喺冇資訊下唯有用wechat附近的人,我人在石岐區,搵到條女喺小欖區,有啲遠,send左個服務表黎好似ok,¥400都可以,其實係驚比人劏死牛,唔理照約,將所有野放晒喺酒店,身上只有¥600現金&電話,連證件都唔帶,打dd去用左¥55,去到佢酒店門口,話要影相比佢,嘩,咁似香港點數黨,比左酒店門口張相佢,佢比左個樓層我,上到去又要影相,不過最後都比左房號我,入到去先係惡夢,比錢,除衫,冇沖涼,帶袋吹,比摸唔比錫,佢對我都係,插左1-2分鐘話我出唔到,要用手,我叫佢吹都唔肯,之後佢又幫我用手打左1-2分鐘,出唔到,佢竟然叫我自己打,仆佢個街,最後冇晒feel著衫走人,入房唔夠15分鐘,再打番dd¥55回程。真係唔好信微信女呀~
比左錢先,一定中伏。
買個教訓
之前去過中山唱k,都無曬女
回復 ajpeter ##1 的帖子

ching 貢勇佩服佩服
微信女一定中伏
一定有問題先要先比錢,先比錢的一定拒絕
有点不明白为什么先要拍照?
上到去大膽少少問的士佬邊到有男人玩樂的地方就會帶你去
以前水庫新村D女都係咁

唔怪得之前在某大陸討論區話有良好市民報公安拉鳩D微信G,
可能係報復都唔定~
400元的快餐。
多謝師兄分享
買個教訓
走到算ok,走吳到先麻烦!

下次你應該去坦洲
多謝報告
最近過關,被一似是香港人,問我借電話,原來所有証件錢財,物品全被偷走,需要致電家人來幫忙回港。理由是用Wechat約女,第二次就被偷走所有東西。大家小心,快過年啦。祝大家新一年萬事順利。身體健康。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:42