[曼谷] 平雞討論

泰國夜店類別: SPA 場所名稱: 平雞討論 網址: 
是次消費: 1000~1499銖 日期:  消費意見 一定要試 返啅指數: 10/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

泰銖連高企        何處覓平雞   

12-28-2016, 1HKD = 4.64 THB   
清邁 泰式浴 syt = 1700B, 90 minutes = 366 HKD

12-28-2019, 1HKD = 3.87 THB   
清邁 泰式浴 syt = 1900B, 90 minutes = 491 HKD

2019年,您需要運氣才能獲得清邁 泰式浴 syt,
價格已從366港幣漲到491港幣。

追問平雞何處有   老人遙指雅加達
請參閱, 退休老人 廉價雅加達經驗  
冇計泰幣升值
回覆 讚好 不讚 使用道具

芭堤亞soi6都好平吖,ST都係千零銖,另外芭堤亞有另一地方仲平D,不過以免成為遊遊景點,唔講咁多囉

回復 Johnnyngai ##1 的帖子

Ching好樣的 我這週末緊跟師兄腳步去雅加達
原來Block m有MRT?方便多多

回復 dellwtko ##3 的帖子

320,000idr + 50,000idr tip = 370,000 = 798baht =

The cheapest Jakarta fuck bar that I tried.  I don't speak Indonesian.  

The cheap Pattaya place that you mention, is speaking Thai required ?  

回復 kiddy ##4 的帖子

Please add more information to my Jakarta page.  

以pty.beer bar 同soi 6
包夜lt來計最抵玩,
Lt 2000-3000b/3.8
都系Hk$500-800玩。
重算抵玩喎。
就算跌到3算都还可接受!
st我麻麻地!嘻嘻

我都好想搵平閪屌, 但係如果用泰國來同比較, 印尼可以話完全唔吸引!

第一,旅遊配套爭好遠, 印尼機票同埋住宿又唔係特別平, 講飲/講食/港講景點完全唔掂!

第二,如果你只係講屌閪, 每個國家都有平有貴。 你話香港平定貴? 企街200,  141禁鐘仔 400至600, 酒店雞 800- 1xxx 都有, 價錢仲要分大陸妹/陀地/定係其他國家女, 想玩貴啲去karaoke或者私人會所.....

我想講, 根本每個地方個price range都好大. 有其他師兄講咗如果你去PTY Soi 6 , 甚至beach road,  可以搵到平閪, 1000~1500 ST 都唔出奇, 咁你覺得夠唔夠平?

第三, 個人喜好問題.  東南亞女仔我始終覺得越南&泰國最靚,  賓妹都次一等, 印尼妹, 我真係覺得醜樣, 幾平我都冇興趣!

BTW, 我去越南塗山 HKD 100/Q, 去胡志明市KTV 玩三個鐘包女LT 差唔多HKD 3000.  所有地方都有平有貴, 睇你識唔識得玩, 同埋睇你點揀......

回復 manmannew ##8 的帖子

師兄 睇得好通透

泰銖確實升太多. 我舊年呢個時候去都仲有4.1

Johnnyngai 發表於 2020-1-6 11:01
回復 dellwtko ##3 的帖子

320,000idr + 50,000idr tip = 370,000 = 798baht =

印尼係平,但有位師兄已經詳細講解咗,叫平雞都唔可以單睇銀碼,要睇埋其他因素!

我講芭堤亞另一地方,比soi6仲要平兩三百銖,囡囡係D啱啱出嚟做,英文好麻麻,不過用我D幼稚園低班泰文,google translate,加埋身體語言,冇問題喎

同意印尼妹真是多數吃不下 好在雅加達還有越南泰妹可食

exactly. 都係𠴱句,市場調節,百貨有百客

蛇美夏蕙姨,唔洗錢都未必有師兄幫襯啦。

都只會越來越貴.....不可能降價的!!
大家還是多賺點錢吧!!!
肉金漲的兇阿

升值真係對你影響咁大?你地一年去十幾次?
呢一兩年咪又係3.8-4.2 呢D位上落
真係升值搞成咁?

唔知以為去泰國洗死百萬,果少少錢有無影響到咁大

以前夠無咁多支那人去果時夠平又唔見有人講
無咁多韓仔架仔果時夠好平啦

最近泰铢升太狠,但也是阻挡不了我们去泰国的热情啊(苦笑

回復 dellwtko ##1 的帖子

師兄可唔可以私訊話我知!

回復 alex008 ##7 的帖子

Old man like me can't do long time.