[芭提雅] 人在泰國在地報告 (一)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次唔會逐日寫,不定時更新,覺得有需要update先至會寫!就算有囡相 , 都唔會提供聯絡方法!

前兩晚都係芭提雅!

前晚就落咗
soi 6
walking street
Night Club    -     Bone

Soi 6

第一次去因為見到好多師兄喺嗰度尋寶嘅經歷,令到富有冒險精神嘅我都想去試試!
來回行過幾次中途,發覺原來係有啱嘅就要即刻去
因為原來我第一次行嘅時候,中間有一間吧佢一直都好多女喺出邊,直接喺度截停你!
當我第一次行嘅時候發覺嗰邊有幾條女都好OK,細粒年輕亞洲人會鐘意既妹妹!
但我諗緊話我第一次去行到一半就已經咁樣啦,咁我覺得我前邊一定會唔會有更加好呢?!
咁就繼續行多陣先啦!
但行咗兩三轉之後發覺都係嗰間好啲諗住返返去啦,但係見到門口幾個妹妹就已經消失左啦!
心入邊當堂打個突!!!
但同行師兄都有睇啱所以入去望一望先!
頂佢個肺一入到去,已經見到啱啱嗰幾個妹妹俾人帶咗入去坐!
同行幾個師兄都覺得 走寶喇!!!

所以奉勸各位師兄
出得黎玩就大膽d
如果喺行嘅中途見到有啱嘅,
可以直接行過去問佢價或入去買支啤酒飲!
問吓囡囡價格如何覺得OK就可以行得!
以下提供幾個基本問題俾大家參考
Short Time 幾錢?
Long Time 幾錢?
Bar fine 幾錢?
如果long time 會留到幾點?
如果諗住帶囡落Club嘅師兄,可以問吓條女飲唔飲酒跳唔跳舞先,

(費事落到club又唔飲酒又企喺度,玩都玩得唔開啦!)
呢幾個問題我覺得可以必問、千祈唔好精蟲上腦,見到條女OK就唔記得問呢幾個問題!
(一陣佢返到房先同你講朝早要六點走,幾平都冇撚用!)

但如果唔啱都只係一支啤酒價錢!
再行下去第二間繼續尋寶!

Walking Street

本身walking street嘅玩法都唔係太適合我,
但係所以一場嚟到芭堤雅,冇理由唔去望望!
所以去咗兩間其中一個師兄建議嘅go go bar
(我對go go bar嘅要求係我喺度齋望女都得,唔會俾人追住請ladydrink, 唔會俾人迫買嘢飲, 坐幾耐都可以!)

Baccarat
Model 級數
有啲女會冇上裝 , 望吓波 望吓女
Kill time 一流,因為落night club 都最早半夜12點先開始多人!

Happy agogo
喺條巷入邊
囡囡比較年輕
模式一樣

兩間係同一個公司

個人建議
去到可以叫 draft beer 79匹 一杯
因為飲酒唔係你去嘅重點!
你慢慢飲坐幾個鐘都冇人理你

Night Club  - Bone

因為見到有師兄報告話呢間night club 都OK!
所以去試一試!
酒水方面 叫咗最平嗰個plan $ 2190匹

環境,音樂 , DJ 都幾好
但係可能因為係新場 加上係星期三晚,成晚最多人嗰陣都剩係得七成滿!

竟然有個香港女仔做接待!
真係估佢唔到!

佢呢個場有得叫陪你飲酒750匹一個鐘頭,
啲女坐咗係過咗reception,一入門口隔離嗰張枱度!
質素都還唔錯,但係我哋就冇叫到!
唔知有冇得short time / long time !

琴晚大致上都係差唔多流程!
但係係Soi6 揾到條囡!
LT 3000 Barfine 300 到朝早9點
(我冇問佢可唔可以留耐啲,因為第二日12點坐車返曼谷)

之後落左Bone因為前一晚支酒未飲完,
條女跳舞好喪,氣氛好high,好玩得!
第一杯都未飲完已經開始大車,
之後跳跳吓舞都會無啦啦大車!
車到另外一個師兄條女, 成日叫我地Stop!(本身兩條女都係識嘅)哈哈

條女跳舞嗰陣條腰扭到一個地步,深感今晚冇得輸!

返到酒店就開波,口技十分好竟然有埋獨龍!
女人搖到癲,想起身又俾佢㩒返低,又猛深蹲係咁坐落去,小弟飲酒通常好耐先出, 如果唔係正常情況下我諗真係10分鐘內一定比佢搖爆!
都唔知佢啲energy喺邊度嚟,跳舞跳左成晚都可以仲咁好體力!
終於比我搵到個機會抱佢起身,到我最鍾意嘅姿勢龍舟掛鼓,佢又好細粒,唔使點晒力!
聽落好似完美但係佢有個致命嘅缺點!

佢送咗三粒咖喱雞俾我

唉 .... 太興奮而 stop唔切佢

囡囡

囡囡

祝各位師兄雞運年頭好到年尾
正wo,,,,soi 6街真係好多寶,,2月出發去睇睇
回覆 讚好 不讚 使用道具

soi 6其實都幾gamble下,唔係時時都有好嘢。

我也要去SOI 6看看囉!!下午去找妹子過夜

多謝師兄 有你帶路 玩得好開心

終於見到芭提雅報告!多謝分享

睇黎都係芭提雅抵玩d, soi 6 女女都好鐘意去club wo

Reply lmfao ##1 Add Thread

正!!! Haven't been there for almost 10 years. it is about time to 出發去睇睇

多謝師兄 有你帶路 玩得好開心

3000 LT仲要好玩係重點

C兄雞運唔錯喎

希望你雞運亨通,繼續寫多D報告!

回復 lmfao ##1 的帖子

師兄雞運唔錯,多謝分享!

回復 lmfao ##1 的帖子

Soi 6行多几轉多數执到宝

感謝分享

又學到嘢啦!多謝師兄

CHING Lucky