[曼谷] 蛇美好難玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有假期幾日 當然要去我至愛既曼谷鬆一鬆啦
之前都試過Gogo bar, Nana plaza 搵女, 但依家酒水都已經去到2百幾Baht 加上又比媽媽san 係咁吹 想同囡囡倍養下feel 都無引 所以印象麻麻。
蛇美應該算係新手最易入手 睇岩就落手 行左幾個圈 質素真係每況愈下 有十幾個仲要係做得我阿媽 記得師兄教落既眼神笑容法則 咁係有個對到眼神又幾好笑容 望落叫順眼 咁就上啦 帶到返去 又係要分開沖 出黎又用毛巾吾比睇 又要關燈 心諗今次中伏 果然一睇原來生過仔 肚有成條巴 仲要幾肥(蛇美果時完全吾覺 可能燈光真係好有用)
唉 算照上 吊跟住又話吾比kiss 吾比奶lin 含幾下即上套 吊咩條尻都未硬 上條毛
完全有種比強姦既感覺 un左幾分鐘話累 話下面痛 吾做要沖涼 吊呀 1 shot都無就走 吾係呀 我同佢撐 點知佢話報警 哇真係火都黎 不過算泰國始終吾係自己地頭 廢事搞大
扔錢比佢拿拿聲走 唉 咁多位師兄有無心得分享下 吾想再中伏

係呀,蛇美女很難玩,個個當自己泰國小姐, 好多好寸同 mark 高D價骗遊客!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Reply enjoyman ##1 Add Thread

吊! no more 蛇美!

同意,蛇美女真係唔好旨意有服務

沒有監管,沒有投訴,沒有評分,所以「蛇美」很難玩。

回復 enjoyman ##1 的帖子

蛇美真係無仇報~~
你又無得投訴既~真係好睇運!
佢要幾時走就幾時走~

冇計 蛇尾大把客

新手唔應該去蛇美,應該去日式沖涼,一定有服務

依兩日落去真係成百條女係得兩三個可以揀下
啲石頭波渣到驚 又趕時間真係比快餐仲要快

企街都係高風險

收你幾錢?蛇尾啲女真係麻麻,人地大把客

其實給個建議!!如果想晚上來一發!!蛇美2500~3000ST  

不如去一些開晚一點的日式按摩!!價錢不貴服務又好!!

何必去找罪受呢??頂多日按完睡不著!!還可以去GOGOBAR走走看看再回去訓

喺時候發掘新地方

早幾日行過有個唔錯嘅泰妹係門口開2000b 依家有d dum春

冇乜嘢必要都唔想去蛇美了。

回復 GirlLover ##5 的帖子

不能同意更多

Seem like give up and visit othet place for replacements

回復 qqq3q2010 ##15 的帖子

Ching小心撞妖,哈哈,蛇尾門口好多。

咁我都好明白
蛇美真係9成睇運 一成睇眼光
入得去既師兄最好抱住玩快仔出野既心態 千祈唔好期望太高 唔係反差太大會好影響心情
Btw, 路邊的野花不要亂採,除非你好識睇/分 妖定真女,唔係蛇美門口或者街果D唔好亂食

enjoyman 發表於 2020-1-12 03:18
有假期幾日 當然要去我至愛既曼谷鬆一鬆啦
之前都試過Gogo bar, Nana plaza 搵女, 但依家酒水都已經去到2 ...

條八婆點樣? 真係搵笨,你應該跟佢落返去 企係佢隔離玩野