[芭提雅] 過元旦及pattaya part time GF之旅 Part 2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://141hongkong.com/thread-2278525-1-1.html Part 1

經過左兩晚hollywood都已經無咩戰力
好彩係HK果時已經搵左PTGF Agent, 諗住搵仔女陪下我食下野,玩下

中午起身就line個Agent問佢現時有冇女揀
冇booking果然可以揀既都唔多, 得2~3個, 不過都叫係幼幼女
之後叫左個Agent出黎飲杯野, 順手傾下有冇再多D女揀

係Tom N Tom等左成個鐘先現身, 不過我係即時叫佢出黎, 佢1hr出到黎都算係咁
佢黎之前都俾左D女俾我睇下
IMG-1521.JPG IMG-1522.JPG IMG-1524.JPG

最後我揀左第一張圖果個, 鍾意佢有紋身
因為本人係紋身控

不過都要等到19:00, 條女先現身
因為佢仲有份正職係身,
唔緊要喇, 個agent都算係咁, 由14:00陪我陪到19:00條女黎先走女女黎到, 同相差別不大, 係黑少少姐,
但我個人接受到, 都預左會有D差別

之後帶條女同埋班frd去食晚飯
當中時間好有GFable, 真係好似情侶咁
雖然真係好很貴....
但都值得既
PS. 價錢唔好留言問我, 想知就PM我, 我再回

食飽就返酒店汁汁個樣, 因為諗住今晚落PUB玩下,
問返條女先知, 原來佢地泰國金仔都好鍾意去飲酒同玩
當然返到酒店中間個時間, 汁左條女一次喇

唔知係咪個Agent教得好, 條女由一開始到上床都有GF既Feel,
平時去開大場都搵唔到呢D感覺,
所以都搞左勁耐先落到樓下

落到樓下仲要俾frd插左一獲, coz我同個集合時間, 遲左成個鐘咁制
鬼叫我有正經野要做咩

俾frd插完後就正式出發去PUB,
拎埋支酒,去到果面開埋佢
係PUB玩果時, 睇得出條女都有受到一定既Agent教育
例如: 去廁所果時會同你講聲, 唔小心整濕自己時,佢見到都會笑9我, 但又會幫我抹返好佢
好似變左有個好錫你既女友咁

有個泰妹係到係唔同D, 起碼同人買野, 溝通時,佢都可以幫到手
佢有時都會話原本唔洗咁貴, 之後同個賣家幫手講下價
真心好正

飲飽後都已經03:00左右,
一齊返酒店做愛做既時,
條女飲完酒仲癲過我,
未沖涼已經想搞一次, 但我接受唔到沖都唔沖就搞野
所以都係拉埋佢入去一齊沖
沖涼過程差D無套左, 好彩我仲清醒,
都係叫佢吹兩下就算喇
PS. 呢到提醒大家, 玩還玩, 一定要安全, 為自己又好, 為條女都好。
條路自己揀,仆街唔好喊。

上返床都係果D野, 但因為一日落黎,大家都有左一定感情
所以搞野時個feel係唔同D
真係好似同女友搞野咁
大家都想令大家高潮舒服既feel
所以過程都好爽

但我文筆唔好加上我懶得打咁多字
所以過程我就唔講喇

到第2日起身都已經11點左右, 條女都無話要趕住走
因為我book個plan係12 hrs, 其實佢應該7點左右就要走
但佢話自己今日打左電話去請左病假
所以留耐少少都OK
之後都係帶埋佢去食埋個lunch, 就分手道別

最後總結係:
雖然價錢係貴, 但係我覺得佢係俾到D 平時大場搵既女, 俾唔到既感覺你
所以都係值既

再之後得閒會出埋去曼谷玩同埋去MOMO既過程
但相比較少, 通常都係會影食野既相多

係呢到,我再分享下條女手機既相喇:lol
5471afb8-6105-4519-9e0e-dd37889b8cb3.JPG ac8aaa8f-42ad-4a97-bbcf-abcbd5e07755.JPG caece2a1-dff0-47d1-b9b0-8ae8222ead29.JPG
回復 pang0806 ##1 的帖子

咁有責任AGENT介紹下噃
女女都唔錯,咩價位
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ching好嘢, 物有所值, 開心最緊要。

有咁嘅服務,俾貴啲係抵嘅。

看完C兄之開心報告,即刻有衝動去!

巨乳系...不過...係人工奶?

我都好鍾意紋身妹,夠野

謝謝師兄分享  比別人懂得花才是真正開心!

師兄請問係邊度可以搵到啲有咁多好嘢啲agent 呀!可唔可以介紹一下

剩係個波都有排玩~

女女好正,唔知對波係唔係天然?

多謝師兄 分享紋身妹 正

師兄pm下價錢和contact啊

個agent唔錯喎,多謝師兄

紋身個個系最靚噶

我估下,12小时 收费BTH20,000可以吗?

看完都想試   只是冇甘多錢...

嗰agent 真係唔話得, 陪你五粒鐘

我鍾意第三張圖果個呀!