[賽後報告] 2020 第一擊 - 再戰圖山

甘差  都仲要去?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 manmannew ##1 的帖子

多谢师兄分享

唉!!  事缘我有一個識咗超過20年嘅舊同學, 聽我分享咗圖山一啲經歷, 佢好有興趣。 鬼咩, 佢早結婚,除咗香港間唔中出嚟玩下Sauna/ 酒店雞 之外, 根本未出過外國玩。 當佢聽到一百蚊港幣唔使一Q 玩10零20歲靚妹, 好難相信, 所以叫我帶佢去一次.  

點知訂好曬所有嘢, 臨出發之前一個星期,  話佢老婆原本外出schedule取消咗, 所以佢唔去得,  D網友又甩底,無計,一條友戇居居自己去.

辛苦哂😅

Nice report ching

Good Report

砲房環境認真麻麻,都喺去西貢揾食好過啦

多謝分享!!! CT

謝謝師兄用心發帖,講出了實際的情況,與我去年去時一模樣,我付了三晚炮房錢,但住了一晚已捱不住走了。最差是酒店小哥嫌你叫女太少無錢賺,不停迫你叫女。

睇完師兄報告、當去完圖山
感謝!

环境差,卫生恶劣,僵尸女,这些想想都害怕…

Ching 請多多賜教,圖山點去㗎?交通怎樣安排?

leesiusing 發表於 2020-1-16 14:07
Ching 請多多賜教,圖山點去㗎?交通怎樣安排?

河內 Ben Xe Gia Lam 站,搭 100k VIP 巴士去海防 Ben Xe Cau Rao 站, 搭 20k 3號巴士到圖山. (又或者直接喺海防搭 200k 的士入圖山)。 全程你預兩個半鐘鬆啲。

其實師兄可以爬多啲文, 先前有好多post都有講去圖山嘅交通, 圖文並茂!!

我個人覺得 Very Easy ! 千祈唔好信有啲群組講到好麻煩, 好難搵. 因為其實佢哋想你畀錢 join團. 講真, 我就唔會畀錢人賺!!

老影迷 發表於 2020-1-16 03:21

謝謝師兄用心發帖,講出了實際的情況,與我去年去時一模樣,我付了三晚炮房錢,但住了一晚已捱不住走了。最差是酒店小哥嫌你叫女太少無錢賺,不停迫你叫女。

Thanks 師兄!  

其實有少少細節位。 我一入到旅館的時候問有冇房,老闆娘同我講有, 跟住有一個師兄(相信係長住) 同我講, 喺度住一日起碼要打三個洞,  如果唔係要直接退房。 我心諗冇問題,話ok.  點知我轉頭見到嗰位師兄私底下同老闆娘講: "我已經同佢講咗一日要打三個洞, 否則退房"。屌! 根本老闆娘自己都冇出條咁嘅規矩, 係你班師兄懶叻 , 好似喺度幫老闆娘咁做人情,多9餘!!

我攀山涉水嚟圖山,唔打洞唔通睇風景咩? 不過喺唔喺你間舖頭打洞就要睇你帶啲乜嘢女過嚟先至得㗎。 你下下啲好嘢都畀啲相熟嘅師兄揀先, 逼我食豬頭骨, 谷鬼氣!!

所以我打咗七個洞, 其中有啲係我直接自己入花街響其他炮房打。 人哋帶女畀我揀快好多, 選擇多好多 (我聽人講過有啲花街女只做花街唔出出邊)。 當然, 服務質素就成個圖山一致, 冇分別!

深感同情,多謝分享

多謝分享

國內同胞唔溝通咪仲好 如果唔係傾多兩句又要想當年仲麻鬼煩又中意認屎認屁

為師兄經歷感到難過。。

師兄為大家出左咁多腳力, 讚賞!!!

睇完師兄嘅報告心𥚃涼咗一節,原本今個月尾30號去HCM,有機會偷跳,睇嚟colder than water....😭😭