[賽後報告] 2020 第一擊 - 再戰圖山

不是很懂廣東話..不過南定我去過二間砲房..都有service...另外一間則是直接被拒絕...差異很大..
回覆 讚好 不讚 使用道具

Reply manmannew ##1 Add Thread

thx for the report ching!如果有囡囡圖就仲家靚

特別的體驗..下次就唔會再去啦

回復 manmannew ##1 的帖子

感覺25萬沒服務值得嗎

多谢师兄分享

sorry you had bad time thank you for share

80幾咁痴線。。。但間房咁樣。。。

謝謝分享

Thx for share 一分錢一分貨 住間咁差既酒店真係打洞都無心情

多謝分享

唔好話80幾, 再平我都覺得唔值。

環境差係其次 (上個月都未爆武漢肺炎, 我嘅衛生標準已經係調低咗), 最大嘅問題係零service, 信我, 即使你對住個十幾歲o靚妹, 樣靚身材正, 嗰種態度衰L到, 係令你唔會扯到旗, 即使屌閪你唔會enjoy, 有幾個錫面錫波都唔得, lin頭唔畀掂用手撥開,幾平都冇用, 又攀山涉水, 諗返轉頭都嘥9氣!

早几日仲霖住话计划下去涂山,今日睇到师兄篇包教马上缩水,之前听人话90蚊叼一条女,一日打5,6个洞。想话去试下,不过无服务又串,又无也玩,无必要去咯。都系去西贡或者河内玩仲好,不过宜家西贡貌似好贵玩,师兄有无咩介绍下。

The first good service one is rare, the rest seem to be no good.

多謝分享

多謝師兄分享 thanks

chanhins 發表於 2020-2-6 19:39
早几日仲霖住话计划下去涂山,今日睇到师兄篇包教马上缩水,之前听人话90蚊叼一条女,一日打5,6个洞。想话 ...

而家爆咗武漢肺炎出嚟, 我諗塗山你短期內想玩都未必有得玩。 佢哋衛生意識咁低, 好容易中招! 加上排華心態肯定喺呢件事之後無限放大!!   

唔好自己呃自己, 話佢哋分乜嘢大陸人/台灣人/香港人.... 去打洞, 佢問你邊度嚟? 你亂噏都得㗎!! 又唔洗show護照, 唔通你講乜佢信乜咩??

FYI  所有塗山酒店或旅館 check in一定會keep你護照!

謝謝分享,下個星期會去圖山單兵,希望遇到好妹子,我是第一次啦
先去兩天,沒有遇到好的就走人

fxhunter 發表於 2020-2-7 12:09
謝謝分享,下個星期會去圖山單兵,希望遇到好妹子,我是第一次啦
先去兩天,沒有遇到好的就走人

師兄是台灣人? 我這篇報告只不過是說我自己的睇法,  每一個人的標準, 玩法, 和接受程度都唔同. 希望師兄玩得愉快, 回來之後分享下!

manmannew 發表於 2020-2-7 12:30
師兄是台灣人? 我這篇報告只不過是說我自己的睇法,  每一個人的標準, 玩法, 和接受程度都唔同. 希望師兄玩得愉快, 回來之後分享下!

我是馬來西亞人,我去回來會來報告一下。

感謝大哥分享