[新兵問路] 有冇師兄去過Siracha (是拉差),夜生活如何?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我記得好耐之前有師兄問過,但實在地方太小眾,
已經沉都唔知去左邊...

有冇師兄指教下?

(例如bar 囡位置或者浴室位置)
我都估到得版大一個會回😂😂實在太唔熱門...

版大哩篇我有睇,所以你都見我特別寫,睇下知唔知bar 同浴室位置,haha

又係果句,是那差係一個好大既地方,我淨講市中心一帶,
外圍唔寫啦,bar主要集中响下圖紅圈內,
位置搜尋robinson sriracha

浴室祗有兩間,我祗開一間名 Galaxy Entertainment Complex,
位置可搜尋X-CODE,Galaxy 同 X-CODE 係响同一座建築物內,
另一間某原因唔講啦

下圖呢個牌右邊行車路入,見到左邊有樓梯上去

下圖係後面停車埸入 Galaxy
感謝版大👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏

咁多區問資訊真係得Bangkok版大會認真答😔
其他區問既野基本上無人理...

再次感激🙏🙏
回復 bangkok ##4 的帖子

想請問大大,如果當旅遊區玩兩三日晒吓太陽是否林得過呢? 因為我見好似都有海灘吧,同Pattaya好玩程度差得遠嗎?
Mr.TT 發表於 2020-1-17 17:19
回復 bangkok ##4 的帖子

想請問大大,如果當旅遊區玩兩三日晒吓太陽是否林得過呢? 因為我見好似都有海灘吧,同Pattaya好玩程度差得遠嗎?

如果純度假,是拉差係一個唔錯既選擇,不過如果去夜遊或旅遊景點,
我建議自駕遊,因為近市中心一帶,較好的酒店祇有pacific park hotel & residence,
開張大概兩年,其餘都係一般旅館或小型酒店之類為多,想住得好d既酒店,
會較為遠,如果芭提雅同是拉差好玩度相比,一定係芭提雅多姿多采
回復 bangkok ##7 的帖子

明白,多謝指點

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 21:07