樓主: thumb141

[新兵問路] 有無師兄在泰國同家人同遊但有偷跳經驗?求分享!

thumb141 發表於 2020-1-16 17:23
小弟同老婆一起第一次過泰國,我唸間中可以夜晚出下來。求有無偷跳經驗?會去曼谷同芭提雅。如果有D個零鐘 ...

師兄,你要講你住乜酒店先有得傾
rwu211 發表於 2020-1-16 22:00
回復 ii882000 ##5 的帖子

我有個朋友,佢老婆去SPA嘅同時要佢開住手機定位和尋找功能,你估佢有冇可能去偷跳……哈哈。

笑咗出嚟 一句講唒 睇你個底花唔花 呢招咁絶 此招一出 偷食咪使旨意
thumb141 發表於 2020-1-17 18:07
波衫是指乜啊?有無快速桑拿介紹下?睇介紹泰國好塞車,有時一個地方到另外一個地方要成粒鐘。

睇好多帖有介紹蛇美,請問果度是邊度?得唔得?

波衫,, 泰國有度專賣波衫..即係足球衫.. 我之前係去momo..都2年前
蛇美係t21附近..  蛇美位在BTS的NaNa站與Asok站之間,Ruamchitt Plaza Hotel樓下,
但夜晚去先多女..同埋睇哥日多唔多人..女多唔多
女得唔得見人見智..有時好得有時唔我..
但你偷跳.. 去日式..或桑拿比較快..
你搭bts 快好多..的士好塞
回復 thumb141 ##13 的帖子

曼谷要睇你住邊度,按摩同洗浴中心大部分都係nana廣場同Phrom Phong之間,具體方位你可以查地圖。比如addict massage空姐店,La Belle大浴室算是比較近的。蛇尾唔多適合你,因為比較需要時間。另外晚上可以去nana廣場,唔想浪費時間可以直接殺去rainbow 4,廣場內有鐘點房。置於芭提雅,去walking street嘅agogo就OK啦,個人比較喜歡Palace嘅顏值,大浴室可以去Honey2.

都係個句,安全為上。
thumb141 發表於 2020-1-18 01:22
多謝師兄,有乜泰國浴介紹?同埋蛇尾搵左女之後點運作?叫女推薦附近时鐘酒店?定是蛇尾入邊已經有房?

一係去addict purupuru個類 入面有房好似啱你多啲
回復 thumb141 ##1 的帖子

女人好敏感
唔洗諗咁多,偷食係芭堤雅最方便,乜嘢蛇美、NANA,等你可以單飛曼谷先諗,老婆話想見識吓啲夜生活,除非你諗住斷自己以後機會,死人都唔同佢去,夜晚同老婆去按摩就算,芭堤雅沖涼個半小時,只要你唔係住中天海灘,兩個小時就搞掂,幾間沖涼都集中係Big C 附近
TYWC 發表於 2020-1-18 05:40
師兄,你要講你住乜酒店先有得傾

前幾日系Surasak站附近;之後有幾日在Phaya Thai站附近。
黑人898 發表於 2020-1-23 21:06
唔洗諗咁多,偷食係芭堤雅最方便,乜嘢蛇美、NANA,等你可以單飛曼谷先諗,老婆話想見識吓啲夜生活,除非你 ...

師兄你指既沖涼是類似桑拿咁嘛?有無包獨立房架?

同埋比多幾個名啊,我mark低到時直接衝過去。
rwu211 發表於 2020-1-19 04:39
回復 thumb141 ##13 的帖子

曼谷要睇你住邊度,按摩同洗浴中心大部分都係nana廣場同Phrom Phong之間,具體 ...

万分感谢师兄,查下地图发觉Honey 2就在我酒店附近!十分好!

可以介绍下在曼谷搵钟点房嘛?我住Phaya Thai或者
rwu211 發表於 2020-1-16 17:53
除非你老婆好大懵,否則唔建議你偷跳。事關泰國聲名遠播,你老婆肯定心裡邊形住曬,女人一般疑心都會好重。 ...

有 shower gel 氣味都唔得, 這是我在香港都衰過的經驗, 一係自帶無香味的, 用無味的洗埋頭先走, 否則有任何不尋常氣味剩下都是死路一條.
但另一個疑點是, 泰國天氣咁熱, 你個身會咁爽無汗味的 ?
Panya thai果邊好多足仔都有野玩下既
沖涼坐返機場線坐一個站,果邊好多泰浴同141

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:29