[曼谷] Insanity 簡短報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

為免浪費各位師兄時間,將與南北行程無關的刪掉,只是講重點。
上個禮拜由於用航空積分嘅免費機票,另外一位老死同行,抵達曼谷已經是晚上11時半,出關搭車抵達酒店大約半夜一時,但住的酒店在13巷,比較方便。
搞掂之後大約一時半,與老死一同出發,喺門口搭三輪車直接去到目的地Insanity,每人400匹入場費。入場之後各自揸住一杯係個場內巡左一圈,都見到好多可以食用嘅,但由於第一次去呢個場,好難分辨,於是採用最笨柒的方法,但我認為是最有效的。就是揸住杯野在舞台前面的左手邊,比較空曠的位置,而且比較光猛,就咁企喺度。以我呢啲中年阿叔,一睇就知係嚟買嘢嘅,有心賣嘅自然會有表示。
企左喺度唔使10分鐘,就有起碼四五條女行過嚟,打晒眼色,但我都冇乜表示,因為仲未睇啱,就係呢個時候,有一個比較嬌小,而且一眼就睇到冇乜胸,但係個樣就好甜美,非常啱我口味嘅女性物體揸住杯野行過嚟,仲摸下我隻手,問我地呢度企左幾耐,喺度等緊女朋友?呢啲都係開場白,好快就有身體上嘅接觸,感覺相當唔錯。接下來,梗係去到討價還價嘅階段啦,來回講左一陣就決定帶走過夜,消費6000匹,时间系去到第二日早上10时,无限Q,呢個時候,講多無謂,即刻搵我老死,睇吓佢乜嘢情況,原來佢都已經完成購物過程,但最仆街嘅事佢只需要5000 Baht,咁都冇辦法啦,鬼叫已經應承咗,仲拖住人隻手係咁嘴佢塊面,想反口都唔得。
四條友出門口,去附近食泰國餐,印象中係四杯飲品四個餸,洗費唔使1000 Baht。

食完就番酒店,要有嘅嘢全部都有齊,除咗後花園。一直去到第二朝10點,總共執咗三劑,平均每劑兩千匹。
個人感覺,整體食用水平比蛇尾要好,唔知係唔係個別情況,但覺得啲囡囡都好專業,冇早走。
結論係,就算搭夜機都無所謂,一定有得食。至於其餘嘅報告,稍後再送上。

頭香, 多謝師兄報告!

不過睇完你個report, 感覺到師兄好鍾意計數.  同你個friend LT 價錢相差1000又耿耿於懷, LT做咗三Q, 每Q 2000 平過蛇尾又計得清清楚楚......

出得嚟玩, 相差果100-200蚊 冇所謂啦!!  唔係乜嘢大數, 服務最緊要嘛!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝包膠,參考價值極高。

師兄:貴少少冇所謂啦!怎計都比蛇美好。

回復 manmannew ##2 的帖子

Detail report! 好難得冇早走

追緊師兄報告

師兄應該係星期五或六落去. 囡囡會多d. insanity 起碼有得交流下先去馬. 6000 baht 3Q 留到10點無得頂啦

最緊要好服務.貴少少冇所謂啦.

好似好過蛇尾好多

回復 黃種人 ##1 的帖子

我先前去過Insanity,  但係發現大部分FL都係外國人口味, 唔知樓主有冇咁嘅感覺?  反而蛇尾啲女大部分都係東方人口味, 可能主打日本仔同泡菜仔客人。

其實乜女都有,現場都有好多日本和泡菜兄弟覓食,反而強國兄弟唔多覺。同埋條女話佢地入場都要300匹,所以如果太差嗰D都唔會去,除非真係去玩。

黃種人 發表於 2020-1-16 17:35
上個禮拜由於用航空積分嘅免費機票,另外一 ...

會不會 有LB 和妖係現場搵食

6000都係可以接受的價錢

話說前幾日係insanity 飲左兩三日
因為我都12點1點先落去
多數囡囡都比人mark晒或者自己帶囡去
當中亦有少量蛇美囡囡過去搵食
我發覺大部份搵食又好良家又好我估都26 27歲咁上下
埸邊會有啲啲比較高檔啲既囡囡,靚唔靚就各花入各眼
Insanity我個人比較覺得自己帶囡去或者一班人拖囡玩
如果你想搵免費餐又唔介意質數都可以去試下😬
😬

Thanks brother report

回復 bagadlllmcfh ##12 的帖子

有遇到人妖,到飯店才跟我說他是人妖,
不過他有說Insanity不准人妖出現,他可能是唯一的一個

6000過夜唔算貴,最緊要啱口味

lads 發表於 2020-1-16 21:37
話說前幾日係insanity 飲左兩三日
因為我都12點1點先落去
多數囡囡都比人mark晒或者自己帶囡去

Insanity 出曬名多freelancers, 良家婦女都唔會特登落去畀人誤會做FL啦!  

至於有師兄響裏面遇到d "自稱唔係working girls"嘅女, 情況就等於我自己落去蛇尾, 話畀啲囡囡聽我唔係雞蟲一樣!!

師兄頭香唔錯!

黃種人 發表於 2020-1-16 17:35
上個禮拜由於用航空積分嘅免費機票,另外一 ...

謝謝報告'。Insanity 以前去過不少,近年少去好多,唔通現在質素提高了? 師兄星期幾去?幾點到 Insanity 可看到咁多好嘢?