AV男主角感受,失傳莞式服務 Fabulous Spa 女女"布布"

名稱: Fabulous SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53803-尖沙咀-水療SPA-Fabulous SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀 Fabulous Spa 真係每個月都去一次,TG/Wechat 既女女相都同真人有80-90%似,女女都普遍高質好好招呼。

話說今日又去幫襯,係TG Group 睇相揀女女,見到"布布"幾啱我心水,即刻係TG約。

上到去見到"布布"果然同TG相一樣好靚女,高跳大波 ,跟住就帶咗我入房,
攬咗陣就好似忍唔住同佢打車輪戰,然後好有feel咁除衫入浴室等佢服侍我沖個莞式浴,
先用沐浴露搽均全身再同我肉貼肉咁磨嚟磨去,對E級大大波推下推下咁 ,推下前面又推下後面,再夾住我條巨龍磨下磨下,爽到飛起
,轉個身又用個厚肉大羅友推我鳩,我又使出揸波龍爪手係咁揸佢對天然滑滑大波

,舒服都到好驚走火,沖完一轉又用沐浴洗乾淨我後花園
再嚟跪係到同我嚟水蕭+R袋袋,好驚就咁射就射出來,真係頂唔順叫停佢。

沖到乾乾淨淨後我就扒係床到再等佢嚟同我漫遊全身,佢仲出埋神級技能:啜皮
跟住再嚟開發我頭洗俾佢洗到乾乾淨淨既後花園,真電光毒龍鑽
等我轉身之後就開始奶我兩粒提子,我又周不時玩下佢對大波波,奶到我下面,我爽到震一震,
奶袋底已經夠爽,佢仲要識用條摩打脷係我細佬係頭到不停轉,又不時奶下我大肶內側,
仲表演埋絕技360吹蕭簡易版空中飛人,我又停唔順叫佢上套嚟騎我,見佢騎上我到對暴乳搖呀搖,
果種感覺真係難以形容,插到咁上下又換下幾個post,最正係後入佢對住塊鏡,
真係好有真人拍緊AV感覺,加上佢本身身材真係好正,成個畫面正到我終於爆發

休息一陣,沖返乾淨個身交低家用閃人,下次再翻食

最後評個分先
房環境: 9/10 (乾淨企理,一次性床墊)
樣:8/10 (眼大大,皮膚白滑)
身材: 9/10 (真係做Model都得)
服務: 10/10 (全自動莞式服務,表都唔洗填)
價錢: 8/10 ($900/1hr, 好低玩)

回帖獎勵 +1 元錢

好正呀,多谢師兄
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引

好正呀,感謝分享

正到咁屌完中肺炎都抵啦

謝謝師兄分享😍😍

想問問師兄埋數幾錢?