Leisure Spa,00後長腿美少女kiko,高挑長腿,揼得玩得,超班貨色,邊個唔心郁?

簽到
名稱: Leisure SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B20385-灣仔-水療SPA-Leisure SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

臨近年尾,返工好忙,難得又有時間偷桃,先前朋友介紹咗Leisure Spa,擇日不如撞日,即時上去enjoy 下;
00後長腿美少女kiko,樣子清純,而且身材出眾,高挑長腿,全走肥,白滑皮膚,幼腰~加美腿~簡直係性感到爆~有咁好條件,加上服務好熱心周到,又有禮貌溫柔,邊個唔心郁?
kiko主動同我吹兩句水,再安排我去洗白白,好快返出黎,轉換場地到床上 provide me massage,kiko好俾心機幫我按,美容師手法,力度勁過 osim按摩椅,逐步逐步慢慢按,力水足之餘穴位又到,唔係hea按,仲按得幾好,呢d先難得,由頸一路按穴位好準下,慢慢按勻全身重要部位,真係好舒服;
按下又推下油,推油推得好掂,手勢都幾柔,柔中帶剛,最緊要好有心機推,又幫我推淋巴腺,服務好夠熱心主動,推按完無曬疲勞。
第二Part,手勢溫柔,細心到位,加上佢樣子甜美有氣質,好有girl friend feel又好玩得;呢個時候唔使多講,盡在不言中。
kiko嘅態度同服務屬超班貨色,Reeat again!
多謝分享
高潮玩得
now no more massage until May. so miss the maid.
多謝分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:42