[曼谷] 日浴外賣

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼續第二天的分享,補充講兩句,只係想分享,也希望為自己留一些回憶。

送走第一晚囡囡之後,兩個老友記去咗T21食早餐,超級平,加上時間比較早,冇乜人,隨便坐,隨便點食物,大吃大喝,兩條友都唔使400匹。話咁快就食完。先去按個正常正宗泰國按摩舒筋活樂,補充能量,順便深度睡眠一覺。

正所謂飽暖思淫慾,左商量右商量之後終於去咗大手町,上兩次去嘅經驗都非常好,所以今次完全冇懷疑,直接踩入去揀女,當時睇圖片有五條女可以揀,結果揀咗一個啱我自己口味嘅。就係等待嘅時候,隔離兩個講普通話嘅大哥亦開始揀女,而且可以真人選妃,但係入嚟嘅只有一條女,睇情況俾人打槍,兩兄弟開始喺度諗,笨咗添,乜原來有得睇真人,但而家已經揀咗,算啦,下次再嚟。

結果就悲劇了,我搵條女,原來係布吉嚟嘅,皮膚黑不特止,個樣完全唔對板,兼且成口爆牙,低過小弟出嚟玩嘅平均水平好多,既然已經俾咗錢,就當休息下啦。成個過程都冇乜心情,大部份時間都係瞌埋眼,有身體去感受,眼睛就休息。條女身材其實都可以嘅,純天然,個胸就細咗啲。但係個樣始終接受唔到。做完nuru流程,就上床開工,結果人生第一次出嚟玩,出唔到嘅情況就出現喺呢度。我心諗,算,冇所謂,當資助下呢間鋪頭。但係短期內,我嘅意思係未來三次起碼去曼谷,都唔會再幫襯。

懷着既不高興,又有點期望的心情離開,點解會有期望?因為今晚約咗之前另一間日浴曾經搵過嘅囡囡外賣。上次已經加咗line聯絡,中間偶然都有通下訊息,喺嚟泰國之前一個禮拜,就問下佢到時有冇時間,佢又好快回覆我話有,於是問佢我去鋪頭搵佢,還是佢去酒店搵我,一番討價還價之後,囡囡答應收工後到我酒店,陪我過夜,收費5000 Baht,我認為價錢合理,咁就安排左呢個約會。

夜晚10點,囡囡準時到達酒店大堂,我喺大堂見到佢,雖然半年冇見,囡囡仍然保養得唔錯,佢係乜嘢人我唔知道,但可以咁講,佢已經接近30 ,輕熟女味道,身形唔高,估計唔高過160 ,但係樣子甜美,牙齒整齊,心口大約是C到D到啲之間,個躉非常有彈力。上房之後,既然有成,就唔使急啦,先一齊沖涼,再上床,唔知係咪晏晝嘅心理作用,好驚自己出唔到,一於搵佢試一試,經過一輪口舌、身體運動,轉左三個姿勢,大約20分鐘左右,終於出到,成個人舒服晒,晏晝嘅心理不平衡完全消失了。

食完酒店room service,本來想來多一制,但係實在太攰,咁就早啲瞓啦。第二朝7點起身,例牌再嚟Morning Q,然後俾家用,加多500貼士車費,咁就送女走人,下次再見啦!呢條女樣子好啱我口味,服務亦唔錯,繼續keep住保留,下次好大可能會番食。

各位師兄唔好問我攞聯絡啦,費事破壞人哋飯碗,呢啲嘢自己可能都要開發一下,個人經驗,玩過啱嘅,都留低聯絡,時不時聯絡下,培養下感情,好多嘢都好容易,因為啲女出得來做都係想搵錢啫,只要你肯洗錢,要求太離譜,問題基本不存在。
多謝師兄報告 !
以近排其他師兄報告中嘅價錢嚟睇, 過夜5000B 真係非常抵食 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

5000珠過夜係唔錯,到左一定年紀,FEEL真係好緊要

咁師兄就多左個飯盒了。

而家出嚟揾食D女, 好多過30

回復 黃種人 ##1 的帖子

Thanks for hotel service report!

最緊要玩得開心 多謝報告

都係果句,出嚟玩最緊要玩得開心。

5000LT系當前環境下好抵啦

送上門好過舟車勞頓出去玩,就當俾囡囡賺多D都好

5000b 過夜食到岩心水既, 恭喜晒, 可以長期食用都唔錯

好彩C兄有約 唔係就慘啦

Congratulations Ching very successful happy

係曼谷5000過夜抵!

啱自己就得,五千就五千。

相信我,泰国女孩如果给你LINE,都是可以约的

Yes, such private outcalls sometimes work quite well
Thanks for the sharing

曼谷可以換到5000過夜已經好難~~~

Thank you Ching very much for sharing the factual report

有時年紀唔係問題,最重要自己有無感覺