綽悅Spa,20歲幼幼,紅牌Angel,勁有女朋友feel,死在牡丹花下,做鬼也風流~~附真人相

簽到
名稱: 綽悅SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A89514-銅鑼灣-水療SPA-綽悅SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

綽悅Spa,紅牌Angel,
20歲幼幼,人氣高企,樣靚身材正,
紅唇笑容燦爛,嬌豔如花,
高挑身材,前凸後翹,銷魂嘅靚無比誘惑,
佢熱情攬埋我雙雙入房,粉色靚波壓得我心跳加速條鳩都硬埋,
跟手幫我寬衣解帶,教好水溫俾我沖涼,
沖完涼上骨床,開背足顯其骨技,
會問你邊度要按多d,好用心咁幫我按,
夠力水唔特止,每part都好用心,
全身都照顧到,按到膊頭、背脊啪啪聲,
邊按邊傾,感覺好能舒服暢快,
按鬆再推油,推油都一樣咁正,
一收一按力度恰到好處,
全身上下照顧十足,非常之享受,
正到我疲勞盡消大聲叫好,
歡樂時光,由於囡囡身材係好好,
又忍唔住抽下水先,佢亦好合作,
勁有女朋友feel,無比溫柔又好之有技巧,
調情極之有氣氛,全程投入落力,
死在牡丹花下,做鬼也風流;
好鬼正,feel好能刺激,
忍唔住激烈發射火箭,真係好爽啊!
好正呀!
索女牡丹
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 23:37