[賽後報告] 峴港(上集) - 去旅行梗係要冒險

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經過圖山慘痛一役, 到咗一個休閒嘅旅遊勝地療傷 - 峴港.

峴港唔係咁多必去嘅景點, 大部分時間對住個海,  時間過得好快.  唔知係咪響圖山響廿零個鐘頭之內打七個洞, 滯咗 ,想搞野既慾望唔係咁高, 第一日冇去玩, 響酒店休息下.

峴港資訊/Report唔多, 但出發之前總算做好功課, mark低咗幾個諗住試下嘅地方,例如 moonlight, samdi, galaxy.....

第二晚食完飯 ,大概十點鐘準備出去覓食.

出咗酒店門口,  食支煙諗住call車去Sauna, 即刻有個著住 Grab 制服嘅電單車司機走嚟同我搭訕,  問我想去邊度玩, 建議我去bom bom massage, 跟住 show個手機畀我睇相. 啲相當然靚啦, 啲女相頭同身材都一流, 有少少似K網d相, 不過個樣冇打格.

(以下對話完全用google translate 溝通)

我問佢點玩法, 佢話會車我去四星酒店, massage, 60 mins including bom bom, girls 19 ~20 yo, very pretty, good service, 1M only, no tips

我心諗, 1M 咁平? 問佢邊間酒店諗住google下先, 佢又唔肯講,it is our company hotel, very good.... 其實我都唔知佢噏乜, 唔通Grab有開酒店咩?

我話 can choose girls? If no pretty I don't pay and leave. 佢話ok!

我個心15/16, 又驚畀佢呃,  帶咗我唔知佢咩地方跟住屈我錢 (先前都聽過好多呢啲 scam),  所以我同佢講我一個鐘頭之後先至出發, 你留Zalo contact 畀我, 我陣間再約你, 跟住就add咗佢 Zalo.

返到酒店房我即刻check下佢個 Zalo account, 有家庭相, 又有post Grab "委任證" , 我當然 cap低佢啲相, 如果有啲乜嘢事件發生, 我show俾d 差佬都可以搵到呢個人出嚟!  (咁當然我都唔希望遇到越南黑警啦! )

好!  一個鐘頭之後準時落到樓下, 戴上頭盔, 出發。 正所謂不入虎穴焉得虎子, 每次去旅行都應該有啲adventure, 咁先至令行程唔平淡!!

電單車行咗大概十分鐘, 停低咗響一棟大廈前面。 司機話 this is Hotel. 我心諗WTF??   間大廈地下嗰層, 連埋receptionist.desk 連燈都冇開, 咁都可以叫做酒店? 酒店門牌都冇(應該係冇著燈)? 不過嗰棟大廈都算係响大街, 又唔算太偏僻.

正當我猶豫緊入唔入去之際, 有個越南仔烚熟狗頭 走出嚟帶我入去, 同我講 bom bom massage, 1 hour, many girls, 1 M, no tips....

我又講嗰句 if girls no good, I go, no pay. 個烚熟狗頭 ok ok

跟住帶咗我入𨋢, 上二樓.

出咗𨋢有第二個狗頭接我, 帶咗我去一間房.  其實成棟大廈都冇乜點開燈, 間房大概都有150呎, 乜都冇, 只係得 一個廁所 一張按摩床, 同埋一張枱 , 仲話係四星酒店....

我坐咗喺張按摩床上面等佢帶女。 大概三分鐘後敲門, 睇下條女先,DLLM, 卅幾歲阿姨, 又肥又矮, 揸住條毛巾衝入嚟, 我當然大聲講 no no no. 狗頭2號 "ok ok, change girl".

等多五分鐘 , 敲門, DLLM x2 , 又係肥矮姨姨, 個樣又唔靚,no no no. 狗頭二號見屈唔到我食豬頭骨, 個樣有少少唔耐煩, 問我what girl you like?. 我話 young, slim. 佢死死地氣出去再帶畀我.

我心諗今次中伏, 如果跟住嗰條女唔啱我就走, 但係又驚會有幾條越南仔入嚟凶我, 屈我錢  講真,  呢啲咁嘅地方同環境 , 畀人熔咗都唔知乜嘢事, 心裏面嘅恐懼開始浮現 .....

等咗大概十分鐘, 帶咗條女入嚟, 高大, 目測大概 170cm, 唔算肥, 應該唔過20歲, 個樣唔可以叫做好靚,  順眼, 不過有少少娘.  Ok, 我驚再唔揀會有不快事件發生, Paid 1M!

閂門嘅時候我發覺度門冇鎖 (cannot be locked), 我話 people can come in,  條女話 no one will come in!!  心裏面嘅恐懼又再次提升, 容乜易我除曬衫之後, 有人入嚟影相, 屈我錢, 咁咪仆街? 算啦 去到咁嘅地步, 就搏一搏,  just relax and enjoy the process!!

條女都算有禮貌, 叫我除衫去 shower.  我除曬之後, 佢唔除, 原來只係幫我shower.... 其實我都幾佩服佢哋, 幫人沖涼 (查沐浴露, 洗J, 洗Pat Pat), 佢哋個身可以真係一啲都唔濕!!!

之後佢叫我上按摩床, face down , 佢同我按摩都係冇除衫。 手勢只可以講一般, 唔係好夠力.  我諗大概十五分鐘之後, 佢叫我 turn over, 跟住用 對手摸我碌嘢, 好似想同我打飛機HJ 。 我即刻同佢直接講 "bom bom". 佢話ok

佢跟住響個手袋度拎咗一塊鐵牌, 攝落嗰度門度,  我諗呢啲就係佢所謂"門鎖".   跟住熄曬所有燈, 除咗廁所燈有少少透出嚟之外 漆黑一片!

跟住佢開始除衫, 我隻手一摸落去, D皮膚滑到呢!!!
揸佢對波, 脹卜卜, 彈手,  細乳頭
下面塊嘢一線, 啲毛都算稀疏

吹嘅動作只可以說一般,唔係high skilled!

跟住上套, 插入, 好窄, 非常好feel, 條女亦都發出聲響,  雖然冇打茄輪 , 不過睇到佢係enjoy嘅!

同圖山比較, 感覺天淵之別。 其實因為太窄, 屌咗兩三分鐘就想出, 所以我即刻換姿勢 delay.

Doggie style, 個patpat好有肉, 其中一邊屁股唔知係咪整損咗, 黐咗塊膠布, 好cutie

一路屌佢, 個腦裏面就浮現響峴港海灘裏面啲女,  著三點式走嚟走去,  跟住望返前面呢條囡囡嘅pat pat 真係好興奮!!!

再轉傳教士式,  見到條女呻吟, 捉住我對手, 十指緊扣,條女愈望愈正, 好激烈 不過我屌屌下覺得碌嘢有啲奇怪嘅感覺, 冇估錯係.......

最後發射咗!  之前休息咗兩晚, 感覺射咗好多出嚟。This is the moment of truth. 我拎返條嘢出嚟, dom dom真係穿咗!!

條女幫我除咗個套,  冇出聲, 衝咗入廁所,  狂洗大概五分鐘。 我之後都唔敢再提....

Ok著返衫, 臨走前, 我問佢幾多歲 confirm一下我估得啱唔啱, 真係20歲。

帶到我出𨋢口 say goodbye, 我發現近𨋢口有一個 white board, 上面mark住幾個人名, 冇估錯應該係囡囡名,跟住mark record做咗幾多個
, 咁我知道應該呢間嘢大概有十條女.

出番棟大廈嘅門口原來嗰個grab司機喺度等我.

Ok 嗎?
Ok 啦
Tomorrow come?
I Zalo you tomorrow, now I eat something then back to hotel myself.

我冇畀到grab司機任何貼士, 相信佢自己同嗰間舖頭會拆commission.

虛驚一場 唔冒險食唔到好嘢,1M = hkd 330 , 抵!

多謝師兄們有心機睇我咁長篇嘅report!!

嗰棟大廈嘅地址, 我最後 search 返google map , 原來佢實際真係一幢酒店
Huỳnh Gia Hưng Hotel
我放咗喺以下google map圖片 如果師兄想去冒險不妨去試試!!

下集我又試下講下峴港 Wechat雞

如果以上報告啱睇就加分支持la, 謝謝!
去到陌生地方無窿路, 街口 D motobike 佬 (xe om 佬) 就系你的明燈。想叫雞一定有路數,不過女方面就要講雞運。

我十幾年前去河內,順化,下龍灣,大叻,芽莊甚至金邊玩都系 xe om 佬車我去搵女. 不過我多數會叫傴車我去睇女然後帶返我酒店玩,我會比多少少錢比條女。我好少會上傴D房玩唔系安全的問題,而糸怕唔衛生。
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄安全最緊要

謝謝分享

多謝分享,增加見識

Really a dangerous trip to a unknown place, but Ching safety ending

多謝師兄 分享

Nice Report
Thanks For Sharing

有驚有喜,幾好

谢谢分享

回復 manmannew ##1 的帖子

謝謝分享

谢谢分享

師兄真勇士多謝你既報告

師兄果然勇字當頭,好在都有d運,唔係真係乜都要硬食..
多謝報告

師兄 大師師冒險家

謝分享 下見我都去,師兄仲有無介紹?

回復 manmannew ##1 的帖子

師兄安全最緊要!

師兄勇者,食都正嘢,報告好精彩詳細

多謝師兄分享

岘港现在观光客多,一些知名的店都越来越不客气啦