女技師cici好有女友Feel,斯文又大方,温輕柔兼有技術

名稱: NO.1 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A59325-尖沙咀-水療SPA-NO.1 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NO.1 SPA 今期尖沙咀人氣新場開業 ,巳見有好多師兄都對間場讚口不絕,話d技師青春靚女服務好,好嘢當然要試吓!執輸行頭慘過敗家,到時同班老友坐埋,個個都話試過NO.1 SPA 點好點好,我就無嘢講,點得架、先上4台睇下廣告相先、然後電話去約先。
上到去見環境不錯,乾淨衛生方面做得幾好,裝修豪華,講了要做汗蒸Spa,就安排了Spa給我,獨立房間都幾闊落,獨立浴室私隱度高,先入去沖涼,沖完涼出黎、有位靚靚技師到了,面尖尖,五官幾骨子,眉清目秀,身材高挑,好有Model feel,貼身短裙, 波大大睇落都唔細,皮膚白滑,好Like呢種型嘅女仔,令我嗒晒糖,問佢名叫cici,只有二十出頭歲,青春無敵,同cici吹開水先知、原來佢以前做過車模、吾怪知得cici身形咁fit,睇見都流晒口水,cici先安排我做汗蒸先 、蒸左20分鐘倒就去沖身,不過蒸完真係輕鬆左好多。
之後上水床先按摩推拿 ,水床浮下浮下好舒服,好似係大海飄浮既感覺,之後cici開始幫我按摩,手勢絕對係大師級水準,力度夠、穴位準、夠溫柔,手法好細緻,按完全身都好舒服鬆左好多,然後cici搽Nuru Jel落自己個身,再趴上我身上面上下游走,成條鱔咁滑嘟嘟 ,其實都幾爽,cici用佢全身肮膚去刺激我,Nuru Jel 加埋cici挑情功夫利害,攪到我只感到自己好High,細佬都扯晒旗。
cici再用大波夾住我條肉腸輕Chock,快感當堂谷精上腦 ,cici對波壓迫感好強勁 ,唔使一會我已經有想射既衝動,cici見我呼吸急速,就加快速度,再加上cici既呻吟叫聲,呢個時候已經無得忍,放開心情盡射 ,射晒落cici身上,之後cici幫我清潔細佬,之後沖完涼出黎,cici見未夠鍾叫我訓底再幫我按埋頭、肩、頸。
總括:cici手骨令我可以舒緩疲勞,全身上下揼完好爽,揼完後已經過晒鐘,真係有點唔好意思,佢同我講最緊要係我滿意,今時今日咁既態度真係掂,試過cici 既Nuru推拿真係要講聲無得頂 !
WeChat 圖片_20200120124610.jpg WeChat 圖片_20200120124618.jpg WeChat 圖片_20200120124636.jpg
返工名单
肤白貌美 小小
长腿妹妹 candy
中医美女 kimi
陀地 sugar
服务一流kitty
环保天使 cici
魔鬼身材 微微
超级红牌Apple
更多圖片
圖片全部更新在Telegram
TG看圖請打開: