[賽後報告] 峴港(下集) - 微信女 + 借題發揮

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經過探險 一役之後, 離開峴港前最後一晚, 決定試一試 "微信雞". 先前睇過好多報告, 話千祈唔好信微信雞/附近的人, 中伏機會甚高, 但懷住出外旅行冒險精神, 乜都要試下!!

注意: Wecaht 附近的人, 如果想有微信雞add你, profile pic 一定要用正面相。 如果profile pic冇樣 ,即使用背面相show得好清楚係一個男人, 啲女都唔會add你!!

Add (accept friend request) 咗大概四至五個附近的囡囡, 睇下佢哋個朋友圈post d 相。 有其他師兄講一定要用視像通話先至能夠確定是否真人, 同埋 p相程度, 但我冇做到.  我只係叫啲女send多啲近照畀我睇, 原因係未confirm交易之前, 我唔想佢見到我個真身樣.  當然有師兄會話我多餘, 不過呢個係我嘅做法!

價錢方面,  個 range好大.  大概1M~2M ST, 可以去佢指定嘅酒店房, 又或者可以外賣.

揀咗一個回覆快, 英文對答ok 嘅囡囡.  相唔算話超級靚,  只可以講中上. 價錢由2M 講到 1.8M 送外賣 deal, 我覺得acceptable. 約佢直接嚟我酒店門口我接佢上房, 心諗如果個樣完全唔同,或者係另外一個人,我即走!

條女sharp十點鐘到我酒店樓下, 我一眼望落去, 頭髮顏色唔同咗, 雖然睇得出係同一個人, 個樣只係相片大概7~8成,大概170高,B cup (真), 只可以講唔樣衰, 都食得落!!

上房前要登記ID, 冇問題。 入到𨋢條女已經捉住我打茄輪, 入𨋢打到出𨋢。

入咗間房繼續車, 開始互相除衫, 佢已經開始同我環保吹.  吹咗幾分鐘. 我話不如沖涼先. 佢話ok, 就自己衝咗入去廁所自己沖涼,  我仲以為 shower together水中蕭添,  失望!

Anyway, 沖完涼之後出嚟如狼似虎,  車到我人都癲!   跟住環保吹, 我望一望下面, 雖然都唔算一線鮑, 但係都唔係好反, 都算乾淨, 咁我就開始同佢奶閪.  啲水多到流哂出嚟 , 雖然不至於潮吹噴水, 但係睇得出佢反應都幾大,  好可能我今日係佢第一個客!!

跟住上套屌閪, 都換咗四五個姿勢, 又搬嚟搬去, 非常投入, 最後車住出, 都算大滿足,  張床褥濕撚曬!!

之後條女未著返衫, 攬住我休息大概十分鐘, 跟住開始傾計。 越南人嚟講, 佢英文都真係ok, 有文有路, 佢話自己25, 係胡志明市人, 自己過嚟峴港做, 唔想比屋企人知,  成日半夜三更出去,  所以唔stay 響胡志明市做. 佢同佢阿媽關係又唔好,但係都要畀錢屋企......

過咗十零分鐘之後, 佢話要走啦, 跟住自己沖涼著衫, 我畀咗家用佢, 佢話keep in touch, 下次再嚟搵佢, 又或者下次佢返胡志明市在可以帶我去玩。 出酒店房前又車多陣, 我心諗唔通想送多q畀我?? 當然諗多咗!

第二日我返香港, 條女知我走咗, 都唔知幾時會再去越南, 但係都日日微信我, 我得閒就應佢幾句, 佢又send下啲相畀我睇, 當然 Think you / Miss You 呢啲句子唔會少.....

各位師兄睇到呢一度,  都以為我喺度認屎認屁, 又講到條女點冧我,又話屌到條女幾咁舒服 ,又話條女咁鍾意同我打茄輪,我一定好靚仔,etc...Haha! 我自己呃自己都以為係, 但係我冇忘記我出嚟玩第一誡命: 唔好以為自己好特別!!!!

同條女微信咗幾日,但係發覺嚟嚟去去都係嗰幾樣嘢, 例如:
Good morning / Goodnight my dear
Today you busy?
Take care of yourself
Wish you have nice and lucky day......

間唔中又會send下啲selfie 畀我睇, 又會send下啲"雞湯文".  我唔係成日覆佢, 得閒先吹幾句, 問佢嘢佢又有對答㗎喎!  不過有一日佢send咗一句即刻穿曬煲!!

"Can we meet today?"

傾咗咁耐, 你唔係唔知我已經返咗香港吓嘛? 即刻搭飛機過嚟呀? Meet你老母咩?

根本同一所有嘅句子send曬畀所有佢微信嘅客, 什麼問候, 雞湯文,  selfie, etc.,  send曬畀全部人, message to ALL!  有人答佢就同佢吹幾句, 撩你再去幫襯佢.  Miss you? Like you? Hahahaha! 個個你都miss同like㗎啦!

我其實冇乜太大感覺, 因為除咗扑嘢正之外,我都唔係特別鍾意呢條女。

出嚟玩最大忌就係以為條女冧你!! 即使你生得又高大, 又charming, 個樣成個余文樂/彭于晏咁, 碌嘢曉轉彎 , 屌到條女高潮噴水都好, 喺啲女嘅眼中我哋都只係嫖客, 或者係"Walking ATM"!!  三唔識七, 收錢畀你屌完,  傾幾句偈就冧你? 人哋由朝到晚畀咁多人屌, 見咁多男人, 零零丁丁係鍾意你一個? 千祈唔好以為自己好特別,萬中無一, 講到尾都只不過係 一場交易,  所有嘢都係建基於一個字 - 錢!!

P.S. 唔使問我攞contact,不會提供, Thanks!!

感谢分享!
回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

回復 manmannew ##1 的帖子

感谢分享!

最後一張以為是影片😄
害我一直按播放鍵

師兄講得好,雞始終係雞,屌完就算,留精不留情

Transit that far away & spent about HKD600 to fuck that quality girl, is not worth.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

佢扮真情時你又俾返d假意佢囉

多謝師兄分享

Have fun is ok, not otherwise

多謝師兄分享

各取所需.

哈哈,師兄你岩呀,雞黎架咋,屌完就算架啦

多謝師兄分享!g運唔錯!

謝謝分享!!

多謝分享

師兄、絕對係高手

manmannew said:  " P.S. 唔使問我攞contact,不會提供, Thanks!! "  

Too many people ask for contacts without actually using them.  
If they really need information, all they need to do is to read all the old posts.

That is the reason I never care about fake moans.  
A young girl moans in joy while having commercial sex with an old man ?
I am happy with a young dead  fish with no baby damage.  

一恭喜師兄食到好野。