[賽後報告] 峴港(下集) - 微信女 + 借題發揮

回覆 讚好 不讚 使用道具

谢谢分享,照片是女女本人吗?不错,食得过

黄华德 發表於 2020-1-21 09:29
谢谢分享,照片是女女本人吗?不错,食得过

冇錯係, 不過相片同真人7至8成only!!

我同意出去玩留精不留情.....我們永遠都係客一個....

Johnnyngai 發表於 2020-1-21 02:22
That is the reason I never care about fake moans.  
A young girl moans in joy while having commercia ...

2 points:

1. Nothing to do with age, only HOW DEEP YOUR POCKET IS that matters!

2. Whether a girl's moans is fake, only she knows.  If a girl really enjoy sex while doing her job, that is a good thing for her!

I met a PTGF (local HK girl) 2 years ago.  High quality, pretty, and she was suffering from SEXUAL ADDICTION (性上癮), and she had to consult doctor regularly. That is 100% true as I accompanied her to the doctor  consultation in Central once.   She worked as a PTGF to earn money, and to satify her needs at the same time!!

manmannew 發表於 2020-1-20 14:23
經過探險 一役之後, 離開峴港前最後一晚, 決定試一試 "微信雞". 先前睇過好多報告, 話千祈唔好信微信雞/ ...

D相望落唔錯wor

回復 manmannew ##1 的帖子

都算几好嘅

謝謝分享

nice report thanks!

manmannew 發表於 2020-1-20 14:23
經過探險 一役之後, 離開峴港前最後一晚, 決定試一試 "微信雞". 先前睇過好多報告, 話千祈唔好信微信雞/ ...

感谢分享!

感谢分享

C兄果然深明去玩之度,激情過後回復原狀⋯⋯

多謝師兄分享

女女睇落都唔差喎,thanks for sharing !

totally agree with ching, don't be too stupid

Thanks Ching WeChat girl report with photo

totally agree with you ching

多謝師兄分享

d女講d唔可以當真..師兄哥句我好buy唔好當自己好特別

咪又係一隻雞丶thx