[賽後報告] 河內Neko Nuru Massage

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說到河內做嘢,有機會試試Neko Massage,坐Grab直達門口,見到玻璃門入面有幾個後生仔坐係梳化,我估就係呢度,入去後其中一個人就示意的去坐𨋢上樓。

上到見到已經有幾個客,因我去前已做功課,直接選了850K+900K餐(同前台確認一下是Bath together就入房)。

等左兩分鐘,就有人帶咗8-9條女入嚟,初頭睇個個都好大隻我都有D驚驚地,好彩最後入房果2個都好正,其中一個重好鬼似張鈞甯,我即刻就揀咗佢啦!

女女先放水,然後叫我沖身先,佢開咗個蒸氣,沖沖下涼又出下蒸氣都幾舒服😌

浴缸嘅水好慢,終於等到有一半水,女女亦除衫帶我去浴缸果邊。

初頭女女係外邊幫我洗,洗到咁上下就入嚟同我一齊洗。呢個時候終於可以近距離睇真佢個樣同身材,唔係講笑,佢真係樣靚身材正,最驚喜係佢著制服時我重以為佢無乜波,原來係禾桿冚珍珠!
佢真係正宗「白淨、大波、走肥」加埋個靚樣,我真係齋睇佢都覺得好滿足。

沖完就乾身上床,先簡單按摩左一陣,不過女女技術就認真麻麻,不過我完全唔介意。

按完女女就去攞Nuru Gel,開始正式做服務。成個過程好正,磨、瀨、錫、啜,其間亦成功考到重型車牌,有幾下重比佢磨到差啲走火...
之後佢含咗啖暖水,就開始幫我吹,一路吹佢又不時望下我,最後幫我用手升空,真係大滿足,比扑野有過之而無不及。

跟住攬住休息一陣就去沖身換衫,再整個Goodbye Kiss,擁抱多一陣就出去埋單走人。

睇睇鐘前後75分鐘左右,少左15分鐘,不過都可以接受。

河內少報告,感謝其他師兄分享,我先知呢個好地方
So attractive and slim girl
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you CHING report!

How much &$$?

Neko 我上年都有寫報告, 真係幾正, 正在天花板塊鏡!

青春Amigo 發表於 2020-1-21 17:41
話說到河內做嘢,有機會試試Neko Massage,坐Grab直達門口,見到玻璃門入面有幾個後生仔坐係梳化,我估就係 ...

講到好正甘,張均甯甘,可惜你無相,知唔知胡志明有無nuru message 玩?

謝謝分享

!一多謝師兄分享

回復 青春Amigo ##1 的帖子

謝謝分享

多謝師兄分享,還有一間 Rose VIP 也是Nuru,也還不錯

850K+900K餐?咁贵?頭等倉?加埋差不多六百港纸.

回復 青春Amigo ##1 的帖子

加埋成hkd$600都係用手,口爆都冇幾貴下

多謝師兄分享!

isn't tip the same price as the ticket?

最近有一家新开的叫xuka massage,也不错服务跟这家差不多

smartsu19 發表於 2020-1-22 15:53
最近有一家新开的叫xuka massage,也不错服务跟这家差不多

師兄,請問有冇多啲資料分享?
網上找到3間名稱相似的,不知是否它們

張鈞甯咁正@@

Seem like even HJ but still fully happy by Ching

回復 sean_han ##10 的帖子

已歇業?

青春Amigo replied at 2020-1-21 17:41

話說到河內做嘢,有機會試試Neko Massage,坐Grab直達門 ...

多谢师兄分享