[曼谷] 曼谷過年前兩日遊(1)之蛇尾篇

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年初一首先祝各位兄弟新春快樂!

一直系論壇潛水吸收各位兄弟嘅經驗,今次過年前去曼谷Happy,決定都寫D自己嘅體驗回饋街坊。

由於聯絡工具可能異地登錄被禁,與某位約好的Ching失去聯絡,這趟行程又回到了單拖狀態,有得亦有失。

我係21號晚九點幾抵達曼谷,落地簽出機場半個鐘都好快,办咗張3日嘅prepaid sim卡無限4G流量,跟住自己搭地鐵前往Nana。
好似我咁單拖冇咩行李又到得夜唔係traffic time,我覺得搭地跌仲方便。City Line機場去到終點轉BTS,總共120 Baht一路有位坐,如果打的400起,話就30分鐘但係入市區好可能會塞車,仲要驚畀人屈。
當然自己搭地鐵需要一定嘅生活技能同經驗,適合老司機。對新手,組團成行,或者大箱細箱隨身嘅,打的畢竟冇咁勞神。
我住系Nana BTS站嘅grand business inn,premium suit超大房三日150美金唔使,我覺得幾好,樓下就系24小時餐廳同換錢。不過換錢匯率好低,除非你急用。
匯錢我個人建議可以去市區橙色嘅Superrich連鎖店,匯率會比機場要高。當然其實差唔到好多,<1%,無需太過在意。

蛇尾:
我返到酒店安定落黎都十一點半,時間尚早,但系有D攰,決定直接去蛇尾試下LT。落樓步行5分鐘,一路殺出黑妹同妖妹嘅重重包圍入到蛇尾。提醒下各位兄弟,蛇尾外邊附近雖然有D睇上去好索嘅靚女,但系九成九系妖。
蛇尾一如往日般熱鬧,人頭湧湧,女女素質殘差不齊,但高矮肥瘦清純妖艷大方怕羞應有盡有,總有一款合你眼緣,如果冇人同你爭嘅話……好嘢梗系搶手D啦。
我入去買咗杯飲料打算行一圈睇下總體環境,一圈落黎前面覺得幾好嘅已經被人問過兩次,再一猶豫系揀清純定系妖艷,修長定系嬌小,人地就已經有生意了……真系唔可以猶豫,手快有手慢冇。除非你願意等佢返來第二輪。
好多兄弟反映蛇尾漲價好離譜,LT要價7000,ST 3500-4000,今次去問一輪,其實素質好D嘅先開呢個價,而且有價講,人地預咗你還價。尤其系過D受歡迎嘅,LT開價好高其實系間接拒絕,只做ST,因為對佢地來講ST更好賺,原因大家明,念唔明嘅我後邊其他報告仲會提及。
ST均價宜家2500-3000,LT 5000-6000,取決於女女質素,LT越夜越有價講,一般十二點半到一點左右都可以講到5000。一點以後基本散場,剩翻D籮底橙。
我坐到十二點半睇岩條女cute得來身材又幾好,講好5000,到朝早六點。皮膚滑滑,攬住瞓好舒服。早晚執一劑,其實朝早八點先走,畀咗200 Tips。

後邊仲有外賣按摩,puru puru同Nana嘅報告,大家等我慢慢寫。
等你下集
回覆 讚好 不讚 使用道具

LT5000 抵wo

睇到你post 至睇到forum message, 噢,
唔緊要啦,最緊要食到好野

回復 rwu211 ##1 的帖子

期待師兄下個報告!

回復 rwu211 ##1 的帖子

多谢师兄报告,等下一篇。

哈哈 和我之前去曼谷住的一家店
确实很方便 离蛇美和nana都很近
期待兄弟后续po文

Thx ching for sharing
期待下一篇報告

多謝分享,不過而家嘅蛇美真是唔需要去lu…

蛇美還可以,只係大部分冇服務。。

我用特區護照,唔使簽證,師兄用乜證?

住Nana唱錢可以去 Soi 7/1 Vasu Exchange,比市區橙色嘅Superrich高,又少d人

回復 rexrex007 ##14 的帖子

蛇尾確實冇服務,因為好多都係兼職。有服務嘅多數都係日按和大浴室。

回復 黃種人 ##17 的帖子

我用美國護照入關,乜都唔使填就蓋章。

回復 harry0701 ##18 的帖子

咁都好近,下次去睇睇。我試過一間橙色嘅Superrich 匯率對美金30.38,機場底層要30.18,我樓下間24小時嘅就28.86......

5000唔算貴

5K reasonable price

多謝師兄詳細分享

多謝師兄蛇美分享
期待下一篇報告

五千咩服務?