[曼谷] 最後一天,soi cowboy佛系小報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實由4年前仲問緊大家咩係ST, LT, 到而家
Bkk, 布吉,清邁,清萊,芭堤雅都已經快到15次,當然大多數都係bkk,hkt, Pty.
同各Ching 比當然仲係好嫩,但今次我都冇去Nana, 同蛇尾。
呢次其實過黎過新年有一半係去3頭像廟,古城76府,同埋去Ratchathewi果間貓Cafe ( 我係貓狗愛好者,haha)

Patpong 行左一轉,但冇勇氣進入任何一間gogobar , 一黎知道一定唔岩口味,二黎好多都陰陰沉沉咁。
但對果間叫Patpong museum 有啲興趣,想睇佢內部係點既。

今晚例牌最後一晚都係Cowboy 過,隨意咁去B 記睇左兩轉女,冇乜特別。出去坐外圍睇下人,睇下對面Rio 啲女仲過癮。昨日俾momo chompoo 兩Q 精水都出埋,我都快39歲,中年人而家好難連日咁砌

我覺得Cowboy 真係有啲式微,而家開左一間清吧起Suzie Wong 隔離,一間餐廳。坐街既人開始多過坐進入去睇女,街頭果啲人坐街多。
而家咁多Massage, 啲日仔韓仔日頭fuck閪,夜晚佛系,過多幾年後真係唔知Cowboy 點。

有啲小資訊係
更正返上一個Post, 好明顯係b 記個雞婆想當我水魚,今晚我坐出去,有啲門口啲屈drink女吹水,原來係700b bar fine, 3000st, 但唔知堅唔堅,明明我記得兩年前已經係1000bar fine, 而家仲平啲?還是真係鳩up 海鮮價?

另外有間叫Midnite , 起Suzie Wong 對面,門口啲女好得,但我冇入去,我覺得應該都差唔多,唔知有冇巴打試過。
但經常今晚我覺得坐Gogo bar 門口同門口啲女玩仲好玩,門口啲女多數索過入面果啲。
張圖係由B 記影過去,怕俾人打,同保持良好旅客操守,唔可以兜口兜面影。

3000ST有啲貴囉,除非喺大波妹
回覆 讚好 不讚 使用道具

C兄有冇入crazy house?

COWBOY 好小bar fine要過1000 早2年都係600 早排去都係600

Midnight 試過問唔出街
亦試過promoter 有TS
R drink都幾勁
不過勝在後生,有d樣

回復 WalkingStreet ##1 的帖子

剛12月試過B記係700 bar fine 3000 st

我都係中佬,對人肉市場開始無咩性趣.

回復 WalkingStreet ##13 的帖子

所以日式,泰浴有生存空間

回復 WalkingStreet ##1 的帖子

對gogo只有懷念,宜家去真心变咗質。

i think beer bar is better than agogo now.....

多謝師兄分享,都係去芭提啲gogo好啲集中

感谢分享,好想有机会尝试