土瓜灣嚴重中伏,今時今日,咁樣搵錢都得,新手小心

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

地址: 位於土瓜灣道 (好易塭)
名字:淫x + 喜劇之王女主角名字 (唔難估)
之前打左電話去問,係唔係500一個鍾任做,環保吹,對方回答好好禮貌,話係!但我都係諗住1Q,當見識下,係唔係世界咁難撈! 上到去,相頭勉強,濃裝,但一埸去到,門前再double confirm,入閘:
以下為真實對白,有減冇加:
一踏入門口..
囡囡: 要唔要特別服務?
  me: 唔駛喇,今次ok, 下次再試其他服務!
囡囡: 咁唔包環保吹!
  me: 唔係包埋? 算! 新年費事爭辯! 咁環保加幾多?
囡囡: 加多二佰
  me:我話咁唔駛喇! (700蚊? 唔係掛我心諗)
囡囡:你估真係500就ok 咩,其他服務要加錢,入門口已貼唔幫襯入左閘都要比錢(200)
  me: 唔怪得知我一踏入門口,你即刻除晒衫,咁走一定唔止$200,算,去沖涼,大概30秒,對波,已經假,一楂,小,成舊石頭咁硬,上床,吹左二三下..........
囡囡:點解唔硬?
  me: (我心諗,點硬? 你咁樣) 佢長頭髮,撥開小小...............
囡囡: 唔好整亂我個頭
  me: 即時起身,話算啦,唔做啦!
囡囡: 咁都要比500 wor
  me: 梗係! (唔通同你嘈咩, 肉隨針板上)咁涼當然自己沖! 放底500,走人
囡囡: 多謝晒,下次再來試下多的服務,大家high 的!

你估仲會唔會? 成個個情約二十分鐘,500當做善事,比乞兒,一肚氣。跟手去附近搵過第二條女安撫下,好彩服務好,同佢傾開,佢話800係度可以起埋雙飛,亦聽聞呢條女的手法,話佢以前係銀漢街,因為拆搬左去幾個月!

希望各位bother 小心,勿中伏! 亦不是刻意中傷,希望唔好有再多受害者,當然不信亦可一試! 可測試下EQ 底線! 好招呼囡囡亦不在此公開名字,免得以為宣傳! 我不是新手,亦有遇過不好招呼囡囡,都係一兩個,但仍有底線,只怪人夾人緣,亦甚少鋪文。但此囡囡有些少騙局FEEL, 故不希望有新手或師兄中招!
豈有此理
一定back list佢
多謝師兄分享
夜路行多,總遇到鬼。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:28