樓主: HuangWooday

[曼谷] 武汉肺炎泰国影响初现

唉, 希望快啲捱過去啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 HuangWooday ##1 的帖子

戒急用忍。

不會啦,我過年這十幾天都在泰國。
小弟是台灣人,並沒有被任何小姐拒絕過。
當然 KISS 這種事大家就能免則免。
我也會擔心小姐的前一個客人是不是湖北的...

曼谷其實挺有趣的,我 2/4 號來的時候,BTS 裡面只有 10-15% 的人戴口罩
,考慮到曼谷空氣差本來就有人載,可以說因為病毒而戴的人非常的少。
昨天再搭的時候... 大概一半的人戴口罩了! 看來是有在怕了  

回復 manmannew ##9 的帖子

最慘中左招返香港後又要報告接觸過乜野人同傳播途徑,好似上次個台灣人咁跳完舞跟住留全世界吊L死,雖然佢都係PK

ilovejapangirl 發表於 2020-1-30 10:52
曼谷其實挺有趣的,我 2/4 號來的時候,BTS 裡面只有 10-15% 的人戴口罩
,考慮到曼谷空氣差本來就有人載, ...

因為受感染人數由8個跳升到14個

ilovejapangirl 發表於 2020-1-30 10:50
不會啦,我過年這十幾天都在泰國。
小弟是台灣人,並沒有被任何小姐拒絕過。
當然 KISS 這種事大家就能免則免。

想問一問師兄, 需唔需要show證件畀個女仔睇證明你係台灣人?

其實以我所認知, 大多數女仔都唔識分國內人,台灣人,香港人。 如果唔需要證明,齋講自己係邊度嚟就接, 其實都有危險性....

泰國是中國以外最多感染的,小心為妙

manmannew 發表於 2020-1-30 11:51
想問一問師兄, 需唔需要show證件畀個女仔睇證明你係台灣人?

其實以我所認知, 大多數女仔都唔識分國內 ...

不用,我就說「I am from Taiwan」,也沒小姐要驗證件的。

依段時期唔敢玩

Really terrible news , the only way seem to be wait until virus solved

心態很好

回復 Mr.TT ##25 的帖子

呢個真係唔知講咩好

回復 HuangWooday ##18 的帖子

謝師兄資料提供, 那麼不去夜店通常有否去gogobar, 日本浴室之類了解一下呀?

回復 HuangWooday ##1 的帖子

没办法啊 安全第一