海韻Spa,21歲,幼幼靚女Mary 新加坡飛來,甜美可愛,瘦底大波,男人一定睇到心動

名稱: 海韻SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44159-尖沙咀-水療SPA-海韻SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過完年,幫襯本地水療場海韻Spa,貪地段好,五星級酒店裝修,環境衛生乾淨又舒服,旺中帶靜又夠私癮度,全場消毒,有暖爐,玩得開心又放心!
新女Mary,21歲,幼幼靚女,新加坡飛來,瘦底大波,皮膚白滑,把聲好聽,身材勁爆,一身低胸裝露出豐滿嘅北半球,凡係男人一定睇到心動;
沖完爬上骨床開波,一落就知佢有料到,美容師手法,功架十足,開背有力有手勢,做到力夠穴位準,慢慢按摩埋全身,要緊位落重力,掂喔!
推油技術一樣咁得,全程推得好好又細心認真,爽到我疲勞盡消,成個人都舒服曬,好快進入歡樂時光,Nuru Message,一對大波幫我全身推磨,一幅完美身材盡貼係我身上此起彼落,畫面就好似AV片咁,我忍唔住挑逗吓佢粒巨峰提子,佢就追住我敏感部位不停攻擊,又嚟一招海綿煎腸仔,唔使一陣就成功升空,開心到震曬!

仲有個Sandy 台灣妹,高瘦身材好,168CM,天然大波36D,有腰有羅又有波,玲瓏浮凸,雙腿修長,好鬼性感,下次再試。

Looks fucking nice ah
Mary looks so sexy. Good body.
真係好正
好吸引!
身材火辣辣
Thanks for sharing
Thank you for share
young,fresh
笑容甜美 !
多謝分享
多謝通知。
台灣model超級正
超正啊,多謝分享
回復 SunboyM ##1 的帖子

性感火辣, 極度誘惑, 可惜冇得開大........
真係好正
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:34