新春行大運 法比 布布好服務

名稱: Fabulous SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53803-尖沙咀-水療SPA-Fabulous SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇左好多布布ge包膠
年初六無懼疫情,見無野做,性慾起
一於就去法比試下
法比啲女女都真係大多8-90%真相
聞名不如見面
布布真人真係大波熱情
自己有啲怕怕關係,就無刻意去考車牌
不過除衫個陣,布布手多多拍我個羅友
話想睇下彈唔彈手,十分鬼馬

沖涼已經不得了
布布係咁用個pat 磨我小弟
十分之爽
再黎吹奏
認真之勁,摩打咀,條利係咁係到轉,差啲就玩完
叫停上床

布布問我,要唔要直接上佢,十分之挑逗
岩岩比佢吸到差啲出,當然想回回氣先

按得好夠力水,一啲都唔馬虎
漫遊,波推做足
完全自動波
轉身
玩提子,吹奏
隻淫眼勁正,望住我係咁吹,啲深喉不得之了
我以為自己比啲痴女搞緊,叫都未叫停到,就忍唔住爆左

可惜埋唔到牙

值得翻食
樣ok
波大
瘦底
功夫一流
主動,夠挑逗
9.5/10
回復 耶青眉 ##1 的帖子

Thank u for the report Ching.  
any tg or wechat?
回復 chiuwa0206 ##3 的帖子

自我介紹入面有
Thanks for sharing !
Thanks for sharing
Seems so good wor
多謝師兄報告
多謝師兄分享
Thank u for the report Ching.
吹爆真係爽!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:18