[曼谷] 曼谷過年前兩日遊(3)之puru puru之Miki篇

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於到咗兩日遊最後一日,由於琴日去得有D盡,凌晨時分就起飛離開,所以決定下午去puru puru,晚黑再定。

一覺瞓到中午,突然醒起仲未打電話預約,弊,估計紅牌阿姑都唔使念咯。
打開網頁睇睇今日出勤,Far下午三點到八點,一如以往有得做唔使優,人地做八個鐘佢就五個鐘搞點,估計唔使預約啦。Nami同Nonny要到下午六點後先上班。決定隨遇而安,去到睇睇,冇岩嘅就轉場,隔離就係addict同102,打死無信冇得食。
一點出發,去terminal 21嘅food court搵嘢食,跟著就慢慢行過去。後悔,唔算太遠但係好鬼死熱……

去到條巷,發現水靜河飛,得我一個人行,附近嘅妹妹仔都對我含情脈脈地微笑,估計系因為我靚仔——講笑啦,真係咁估計行系尼條街嘅個個都係靚仔。
puru puru個衰鬼系正最角落,我不得不以絕大嘅定力抵抗沿路蜘蛛精嘅誘惑一路行到盡頭入去。入邊有個日本阿叔坐系度事後一支煙——我點知?因為佢煲完支煙就走咗咯,你咪以為我系柯藍定係金田一可以一入去就估到。
老細當值,即刻叫做6個女女出來畀我揀。一眼望去,三大紅牌Far,Nami同Nonny通通唔係度。問老細,果然Far琴日就Book滿,Nami同Nonny要到六點先到而且第一輪亦都已經Book咗……
冇計,鬼叫琴日High過頭唔記得預約。不過一眼望到Miki,其實覺得佢都幾合我眼緣,又未試過,決定今次試下。
我揀咗90分鐘同一般房,然後老細就叫Miki去準備,我就系大廳坐住等。過咗大概15分鐘,Miki就出來拖住我手仔一起入去。
過程就唔多介紹,因為一般都係個D流程:沖涼,按摩,上手,大車,起飛,著陸,最後再洗白白。主要講下Miki個人。

Miki相對其他一般泰國女女來講,身材比較勻稱,163cm應該差唔多,皮膚一樣好光滑唔算太黑,真波,心口有疤但係無影響。
佢好有女人味,動作溫柔,冇敷衍,螞蟻上樹嘴得我好興奮。佢英文可以,可以同佢簡單溝通,都幾好傾。
佢同我講佢岩岩開工冇幾耐,我係佢第一個客。佢都知Far佢地幾個好紅好多人搵,不過人精力有限,唔可能從頭到尾都咁好心機,所以Far一般都只做五個鐘,Nami同Nonny遇到客多都會唔耐煩。
我覺得佢講得岩。有時有D冇咁紅嘅妹妹仔反而服務更細心,而且Book到早班明顯會好過尾班,畢竟系妹妹仔,攰咗梗系冇咁好心機服務。

總結,雖然冇遇到三大紅牌,不過Miki都唔錯,值得推介。

本來打算晚黑去Royal Garden Hotel開發一下金絲貓,下午七點過去,發現外邊環境比較陳舊陰暗,有個阿伯見我過來即刻對著我嗌“Russian Girl”。我覺得個度好牙煙,我一個人唔夠膽試,乾脆返翻Nana準備齋坐到10點跟住直接去機場。結果系Nana遇到一位MMS一齊飲酒,傾咗下覺得了解唔少以前唔知嘅信息,都好漲見識,等下次最後一篇報告同大家分享。

Miki睇相都唔錯架
回覆 讚好 不讚 使用道具

Miki睇相都幾好喎!有冇師兄試過GOI.

Royal Garden Hotel仲有金絲貓嗎

有D咩你以前唔知

Thanks for the sharing
I usually also like to try my luck rather than choosing popular ones

回復 crow7 ##4 的帖子

唔確定,因為我一個人冇膽試。不過經過門口有個阿伯對著我嗌“Russian Girl”。

點解唔參觀埋先

師兄運氣不錯
我本來也是想 1/31 約 Nami 的,然後備選 Nonny.
在 Twitter 上面前一日還註明 1/31 會出勤,然後 2/1 起輪休
但到了 1/31 兩位都沒出勤.....
後來我就去了別家

你唔早一日book
佢地第二日見冇booking就唔會返㗎啦
佢哋好少出嚟俾客射人牆
多數客都有Booking
淨係做booking

遲來的幸福,唔卜都未必係唔好

回復 abcdefghi ##9 的帖子

真係唔夠膽,個度冇乜人,間hotel又陳舊陰暗,睇上去系印度阿差開嘅,我一個人怕入到去俾人屈。而且對衛生狀況極度懷疑。

dw6a30 發表於 2020-2-1 13:47
你唔早一日book
佢地第二日見冇booking就唔會返㗎啦
佢哋好少出嚟俾客射人牆

咁謝分享

多谢师兄分享经验

感謝分享。昨日就去找了miki,真的很讚。
有女友feel,英文不錯,不會冷場。
身材還行,不瘦不胖類型,但她一直說自己很胖😂
長得像凡凡🤣🤣🤣(我喜歡的類型
之後有權限再發貼分享。

回復 rwu211 ##1 的帖子

thx share
多謝