[曼谷] Smooci Ona簡短報告

簽到
泰國夜店類別: 伴遊 場所名稱: Smooci 網址: 
是次消費: 6000~10000銖 日期: 2020-01-31 消費意見 可以一試 返啅指數: 7/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近,好似好耐無乜人提Ona,上星期在pattaya諗著返曼谷期間,咁岩book到Ona 8小時,返到曼谷當晚約左係酒店大堂相見便上房,點知front desk女職員見到我帶女上房就問長問短,又話要登記又剩~

Ona膚色比照片黑,照片個樣比真人較靚,但真人樣也不差,同之前ching所講,箍左牙,變得笑起黎唔好睇~ 我問佢箍牙要箍幾耐,佢話最少3年~

無錯佢的確好熱情,係床上一定要攬著你訓,唔係攬一陣,係攬到天光,如果你同佢談天說地,佢會好多野講,如果你book到佢,佢會好多方面都會滿足到妳,所以佢係好難book既,但佢始終唔係我杯茶~ 日後有機會再去曼谷都唔會找佢了~

以上只係個人分享,或者其他ching對佢會有gfe ~ 揀女其實真係有點主觀,順帶問問佢為何最近係Smooci見唔到Chalita,佢話佢返左家鄉一個月,所以最近係網站找唔到佢的~

Ona

Ona
多谢分享…此女子经常榜上有名……希望有机会试她呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

Ona我都想試吓

ONA我岩啊.CHING好彩,食到尾水...呢排佢唔開工丫~

我去左泰國都不下五六次...每次都約唔到😭

想問下你地幾點上網睇或者有其他方法?

師兄問問你住邊間酒店

如果你經一般smooci係book唔到既因為佢都唔使online都已經fully book,但如果經bangkok dream book的話係會好貴~
所以我join左member係smooci,join3日plan,約10蚊美元,咁就可以去offline度book佢兼24 hours advance booking~ 再者可以睇埋其他女女d comments

hungyiu 發表於 2020-2-6 15:59
師兄問問你住邊間酒店

Hotel Tranz,位置正正係Phaya Thai BTS站旁,晚上酒店無男guard但女前台就問長問短~

回復 jasonpg ##9 的帖子

帶女有咩問題,使咩問長問短。

佢真係好難約

回復 jasonpg ##1 的帖子

Ona真心酸唔錯,謝分享!

thank you share it , ONA i will try next time , thanks

Reply jasonpg ##1 Add Thread

Nice.. she is been very popular these days... thanks for sharing

好多師兄搵Ona wo...

Ona is good. Wanna try her

熱情既女係最好, 對住果D唔聲唔聲果D都唔知做乜好

回復 jasonpg ##1 的帖子

服務好係重點!

下次去試下book唔book到

排行比较高,照片ps,人比照片黑的多,素质并没有那么好,不过价格不贵,态度不错。

Thank you CHing.
A very honest report.