[曼谷] Pay情女願 2月 Day1 Fantasy之Thinking of You

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

上一回返到香港,首次面對冷冰冰的節日,心情如歌一般“聖誕結“!

引言:

一生尋尋覓覓
終於找到情投意合的人
我們興趣話題相近
只要誰主動走近一步
我們會是最匹配的一對

可惜的是...
你已經有愛侶

我可以拆散你們嗎?
不行!
我必須阻止自己想像
我必須焚化我對你的熱情
我不可以透露對你的感覺
我以後只可以隱藏這份愛

跟你成為戀人....
只能淪為幻想
永遠成為我腦海𥚃的Fantasy...

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 1

2月再次踏上泰國業火之旅!

呢一次除左跪榴槤外,仲有一個非常重要任務!

就係採購“口罩“啦!

航班晤太多旅客,晤知係咪因為航空公司在昨天出通告話符合機票級別就可以免手續費改旅程日期或補差價改變目的地呢?
到曼谷機場,出Exit 4外面食煙,跟手落B1部自動機換錢!
呢次自己同自己講記得拎Passport!

搞掂去找” 私機” !

曼谷的温度加埋口罩,真係更加呼吸困難!

係室外等一陣車已經覺得個口罩好似濕濕地?

好在一陣就上到車,第一時間麻煩“私機“開大些許冷氣!

“私機“都有戴口罩!

終於有時間可以望下部電話,因為近日口罩短缺或被無理炒賣!

樓下外判清潔姐姐都話公司都就快無得供應。

在下發現班姐姐加張紙巾係入面吸緊D水氣,打算翻用同一個口罩!

唉,見到都心痛呢一班最前線員工!

所以近期同女子的對話都係有關採購口罩,因為市面上太多魚目混珠!

在下叫女子見到就比張相在下,在下又轉比自己班兄弟研究或上網較對真偽!

正所謂三個臭皮匠丫嘛,哈哈!

來來回回發現,信得過只有其中2個品牌在特定地點出售。

又要BFE又要PFE又要VFE又要乜又要物!

價錢從39THB 5個或19THB 2個或500THB 50 個不等,仲要係先到先得!
在下就只有同女子們講,一見到貨架有就買一半!

如果只得1包就晤好買,希望在下晤會比世人咒罵啦?

在下晤係拎去賺錢,係只會收翻原價幫下真正有需要的人們!

出發前一日,眾女子合共採購左X個口罩!

辛苦晒眾女子,功德無量!

返正題,到左酒店!

女子F已經坐左係度,成頭大汗咁?

在下問女子F點解晤坐的士?

女子F話浪費錢,坐MRT加行路都得啦P X!

唉,戴住口罩加拎住咁大袋口罩。點會晤成頭汗丫?

同女子F講等一陣,快快Check In放行李再拖女子F去食Lunch!

傻女話食心理醫生,在下話食The Coffee Club.

糾纏左幾句,女子F都係要被在下話事!

拖手去食The Coffee Club, 落Order跟手除口罩!
20200202_142715.jpg 20200202_142720.jpg 20200202_144003.jpg 20200202_144135.jpg
女子F話在下面上有紅斑,係咪因為太焗?

女子F話食完去買蘆薈比在下用!

在下就話順便又睇下有無口罩啦!

係無的,咁就回酒店涼冷氣。

返到酒店房,酒精抹手紙消毒。

刷牙浪口,沖涼洗頭。

包住毛巾就上床!
過程都係果D啦,完事!

跟住在下比買口罩錢比女子F, 另加一位“靚仔“師兄的口罩錢。

跟住問女子F要幾多錢青春補償費。

女子F話不用,已經食左午餐。

在下即時好正經講呢類玩笑不可開,因為免費永遠最Expensive!

女子F好驚話從呢一刻開始晤會開不用錢的玩笑。

跟住女子F話陪埋在下食晚餐先走,但係老闆娘今早話6PM到!

點好呢?

正在煩惱一刻,老闆娘話要改830PM。

話佢有姊妹來左佢屋企喎,咁在下當然要做戲地發下脾四加個獨孤去生活咁語氣回覆老闆娘啦!

老闆娘只係回左句,P X大個啦!!!!!!

在下又扮死咁話Up to you,跟住同女子F講話一齊食晚餐。

女子F話8PM要返去做功課,在下當然話好好好啦!

咁係酒店一齊吹水上網聽歌打機。

差不多時間就去食晚餐,女子F話帶在下食日本嘢!
20200202_181906.jpg 20200202_182403.jpg 20200202_183032.jpg 20200202_183731.jpg 20200202_184346.jpg 20200202_184502.jpg 20200202_184809.jpg
在下話食乜都無問題!

叫酒店車在下倆去到T21, 然後行多一陣。

居酒屋名叫“花子“, 女子F一入門口已經有好多服務員同女子打招呼。

睇來女子F同好多日本朋友來呢度食飯吓?
女子F第一句就同服務員們講朋友即在下識泰文!

依,此地無銀三百兩???????

咁在下又睇下邊位“張三“失守先?

話口未完就已經話無見女子F成個月,跟住又解釋比在下知女子F必食的菜式。

女子F即時全程望住碟魚生豉油,在下同女子F講話做乜望豉油碟?

又晤係做人世,

女子有女子生活,在下有在下忙碌!

跟住又一位無心的“張三“來講左句勁爆說話!

依,呢一位客人又係來自日本?好似無見過????

女子F又望豉油碟,哈哈哈哈哈哈哈!

跟住大家一路食一路吹水一路隊啤!

快樂時間過得特別快,又係時間埋單送女子去坐MRT!

女子話晤返屋企得晤得?在下話晤得,人係要面對現實的!

女子F話,P X果然係一位Play Boy.

在下再講一次,晤比錢的就係Play,比錢的係Pay!

女子係度係咁笑,埋單送女子去MRT!

跟住行返酒店!

返到酒店Lobby, 老闆娘已經坐左係度講電話!

老闆娘都有戴口罩,大家合十打招呼。
上到房當然係酒精濕紙巾抹手先啦。

跟住拎啤酒吹水,老闆娘上圍又大左。

因為肥左,哈哈哈哈哈哈

件連身直裙心口位就來爆裂咁樣。

在下就問老闆娘做乜肥左,老闆娘話成日都係食食食!

咁在下話今晚晤食啦?都食到就爆裙?

老闆娘係咁打在下!

跟住吹水吹水再吹水!

差不多時候就去沖涼洗頭!

跟手老闆娘都去沖涼!

在下就瞓係床上下網同其他女子“拉“下!

老闆娘出到來就已經熄燈同變身成老虎硬爬山!!

在下彈左句問老闆娘好餓呀?老闆娘即時除在下褲就食雪條!

在下當然使出2 x 龍抓手反擊!

跟住老闆娘爬返上來重戰車,在下就出神的手技!

老闆娘跟手就咬在下頸同耳仔。

你來我往一大輪,上套。老闆娘話今日對腳無乜力。

咁就女下同女前來來回回咁轉!

完事,倒水比老闆娘飲。

一齊刷牙浪口,跟手分開兩邊沖身。

上床熄燈瞓!

Fan Dee Na Krap/ Ka

Day 1完!

Well I know they say all goods things
Must come to some kinda of ending
We were so damn good, I guess we never stood a chance
Gonna find what you've been missin'
When that highways tried a listenin'
You'll see I'm not that easy to forget
When a new moon shines through your window
Or you hear a sad song on the radio
Then you don't know why you but just start to cry
Or your driving round on a sunny day
And outta nowhere comes the pouring rain
Then a memory hits you right out of the blue
That's just me
Thinking of you
I'm not gonna try to stop you
Don't mean that I don't want too
If I know you, you've already made up your mind
To go on and go with your re-believing
But a million miles between us
But you still feel me like I'm right there at your side
When a new moon shines through your window
Or you hear a sad song on the radio
Then you don't know why but you just start to cry
Or your driving round on a sunny day
And outta nowhere comes the pouring rain
Then a memory hits you right out of the blue
And I'm thinkin' about the road your on
I'm thinkin' about you coming home
I'm wondering if you got your radio on
When you find your way to another town
An someone tries to lay it down
And feelin' hits you right out of the blue
Its just me
Thinking of you.

補充內容 (2020-2-4 22:34):
Day 2 http://141hongkong.com/forum.php ... =2286483&extra=
真係老虎硬爬山
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovetoplay 發表於 2020-2-3 13:30
上一回返到香港,首次面對冷冰冰的節日,心情如歌一般“聖誕結“!

引言:

我想要 口罩口罩口罩

ximo 發表於 2020-2-3 13:39
我想要 口罩口罩口罩

師兄,一罩難求呀

又一個女子F 被 Play兄迷倒,唔想返歸,只想返Play兄酒店

190250 發表於 2020-2-3 13:55
又一個女子F 被 Play兄迷倒,唔想返歸,只想返Play兄酒店

師兄晤好咁講個“又“字,迷都迷“靚仔“師兄你啦!
在下又老又殘又肥又煙臭!

ilovetoplay 發表於 2020-2-3 13:57
師兄晤好咁講個“又“字,迷都迷“靚仔“師兄你啦!
在下又老又殘又肥又煙臭!

就係要好似play兄咁樣先多女,因為女女認為咁樣的男人,無咁花心,有安全感

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

Hello Ching,

A new month with a new trip...nice!

Take care and I hope you have accomplished your mission!

CH

ray819 發表於 2020-2-3 14:06
就係要好似play兄咁樣先多女,因為女女認為咁樣的男人,無咁花心,有安全感

Ray兄咁好口,在下欠你一個心理醫生Lunch盒。哈哈

chryo 發表於 2020-2-3 14:08

Hello Ching,

Hey Mate,

Yes, I had already got some stocks with all the girls help!

愛玩師兄,請教一下,這家居酒屋是否在橫巷裡,有河豚食那家?

咁嘅時勢, 仲要公幹, 真正業火焚身, 不過都有罩同囡平衡番。

--T-- 發表於 2020-2-3 15:32
愛玩師兄,請教一下,這家居酒屋是否在橫巷裡,有河豚食那家?

師兄,對橫巷。河豚真係晤清楚,晤好意思!

Winston91 發表於 2020-2-3 15:39

咁嘅時勢, 仲要公幹, 真正業火焚身, 不過都有罩同囡平衡番。

唉,打份工係咁架啦!
大家都要好小心

師兄買多D口罩返來賣或派都好!😂

whoami_na 發表於 2020-2-3 17:46

師兄買多D口罩返來賣或派都好!😂

師兄,有當然會採購多D啦。
派就無能為力,成本價轉讓啦。