樓主: wongwingkin

封関啦

琴日去g店諗住預約今日同高妹一聚,点知要去到星期日4点幾,時間唔啱,睇嚟冇得食 152828jzz58ydshk00jz05.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 vv--vv ##140 的帖子

大絕一"政治目的"
大絕二"外國勢力"
你知了一二可否直言其政治目的係乜?

酷新丁 發表於 2020-2-9 10:08
OK. I thought that's one that you get to eat.

eat visually with imagination

tarochan 發表於 2020-2-9 10:50
琴日去g店諗住預約今日同高妹一聚,点知要去到星期日4点幾,時間唔啱,睇嚟冇得食

星期日老虎在旁呢

wongwingkin 發表於 2020-2-9 12:48
星期日老虎在旁呢

高妹日記度講返到星期二,星期一,二我都冇機會。不過呢個天日返 14481646h4csa4bbeeac1a.jpg

vv--vv 發表於 2020-2-9 10:23
今次那個醫䕶工會發起的罷工完全沒有政治目的,恐怕不可能吧,只要看看這新工會成立的時間,成立的目的和原因,背後的關連人物和組織,也可知一二了。

最近港澳日都無啖好食,師兄有無出火地方?

tarochan 發表於 2020-2-9 12:50
高妹日記度講返到星期二,星期一,二我都冇機會。不過呢個天日返

揸爆佢吧

定D嚟,慢慢揀

wongwingkin 發表於 2020-2-9 12:50
最近港澳日都無啖好食,師兄有無出火地方?

找以前本地的相好,原本她都沒有開工,怕不清楚客人的情況,但信得過我,可以說以前種下的因,現在得到的果。

hkmon 發表於 2020-2-9 12:07
回復 vv--vv ##140 的帖子

大絕一"政治目的"

唔想在這論壇說太多政治,始終這裡應該是風花雪月的地方。
政治目的,看看它們的關聯組織及人物也可知一二了。

vv--vv 發表於 2020-2-9 15:16
找以前本地的相好,原本她都沒有開工,怕不清楚客人的情況,但信得過我,可以說以前種下的因,現在得到的果。

咁你就多D揾佢啦

tarochan 發表於 2020-2-9 15:05
定D嚟,慢慢揀

可以選擇是最好的

wongwingkin 發表於 2020-2-9 16:11
可以選擇是最好的

遊客唔識日文真係冇得揀,同女女傾過,識日文嘅外國人多數會接

tarochan 發表於 2020-2-9 16:46
遊客唔識日文真係冇得揀,同女女傾過,識日文嘅外國人多數會接

wongwingkin 發表於 2020-2-9 12:36
eat visually with imagination

Not like Taro C Hing, you and I can only do that. Too bad.

vv--vv 發表於 2020-2-9 15:20
唔想在這論壇說太多政治,始終這裡應該是風花雪月的地方。
政治目的,看看它們的關聯組織及人物也可知一二了。

I agree. We each have our own biases and personal views. This forum should serve as an escape for just fun and frolic.

酷新丁 發表於 2020-2-9 21:38
I agree. We each have our own biases and personal views. This forum should serve as an escape for  ...

吃喝玩樂,尋歡作樂,享受人生

tarochan 發表於 2020-2-9 21:54
吃喝玩樂,尋歡作樂,享受人生

Some have it better than others....

vv--vv 發表於 2020-2-9 10:23
今次那個醫䕶工會發起的罷工完全沒有政治目的,恐怕不可能吧,只要看看這新工會成立的時間,成立的目的和原因,背後的關連人物和組織,也可知一二了。

你地香港已經嚴重撕裂,難道連玩女區都要撕裂?哈哈,大家繼續講女好過喇,我都係搵相好頂住先,不過而家都麻煩,驚過完珠海翻唔倒澳門,比大陸隔離左,😄,而家珠海都實行小區隔離政策,所有外來人口唔可以入小區。。。

阿力達 發表於 2020-2-9 22:26
你地香港已經嚴重撕裂,難道連玩女區都要撕裂?哈哈,大家繼續講女好過喇,我都係搵相好頂住先,不過而家 ...

Here, we should all focus only on enjoying life and having fun. Leave the rest for other platforms.