[美少女] 唐人歎俄餐,成世有運行

火.. [複製鏈接]
2000 元錢 回覆本帖可獲得 20 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: ❤️俄罗斯006❤️
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/B26423-天水圍-美少女-❤️俄罗斯006❤️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近日病毒感染個案令到整個社會都風聲鶴唳,人心惶惶怕給感染到,一個懶人嘅戰地記者抱住破釜沉舟衝出新路向精神,發掘另類國籍精神支柱打退鬱悶的氣氛⋯⋯心口掛住個(衝字)往元朗出發
公司VIP第二次找他們,女主角俄妹006,約會之前向AG查詢女仔服務總類如下
大車舌吻,環吹,食鮑😍😍
09A8DFD6-348B-49ED-9273-F63E30990AF2.jpeg 女仔帶返眼鏡拍比我的
只有女仔自拍兩張,Sorry!
以俄妹來説有齊以上服務,真係可遇不可求 去馬
自己提前十多分鐘到達目的地,告訴對方到步了,回覆女仔剛剛到藥房買東西?
原來自已是頭中,女仔置工具中,自己企在街上時我看到一位金融髮女孩左一袋右一袋向約會點進去,在陽光底下女仔非常白淨若5尺7左右,一把長長金色秀髪在走動時長髪在飄逸一幅美女圖啊,配上銀色眼鏡份外出眾 正野.
上到房間女仔換了一套粉紅色絲質睡衣豐滿帶粗缐條的娃娃面孔葫蘆樽型的身材,前置導彈後置堅挺的臀部進入眼簾,不禁吞一下口水,先來個抱抱自己以上下其手 邊打過招呼繼續揸波,女仔帶我到浴室沐浴,沖呀沖,俄同其他鬼1⃣️様是比較注重衛生,所以記住要沖來小小沖乾淨啲,回到床上女仔穿著一套全白喱士內衣一對D-E美乳幾乎包不住,一條喱士T back 在豐滿團估中間緊緊包著冇毛嘅下體⋯⋯
開波,女仔先替小弟弟吞吞吐吐口潔吹奏,上上下下咁吹申着舌頭小狗式舔著,自己雙手不停替女生按摩粉粉幾乎摩不到乳頭的一對豪乳,又揸又鏈又啜乳頭終於微微拱起來,和女生四目交投,嘴巴向女生面送上去吻著面龐,吻到嘴巴跟情侶般接吻,擁抱舌吻互灌口水,自己慢慢吻著女仔乳房遊走到下體一只冇毛而粉粉鮑魚就在眼前,由輕到重由外到內先嚐一片,再瘋狂食鮑,女仔同時準備安全套為我套上隨時歡迎我大開殺戒,鮑魚及口水的滋潤女孩身體不斷地扭動,先用雞巴拍擊陰戶啪啪聲中女仔露出笑淫淫的表情,示意好啦,快啲入嚟啦要給充實呢,男上分腿揸住大大對波咁插,,屈膝插成抽入盡咁插,將女仔雙腿放上膊頭一邊前側抽同時雙手就是離不開她的又大又軟綿綿的乳,不停瘋狂的抽查女孩不停的逃出幾個單字O deep..fuck me O O ,不停的為我打氣最後亦使出自身power fuck...將熱烘烘的全部射入去女仔體內,感到女孩下體抽搐著⋯⋯吻著擱置膊上的小腿完成中俄交流的這Q
女仔樣算係靚,25才左右,身才有肉但一定不是肥,身才96分淨係對波都值回票價 ,服務有車有鮑,有環吹,有激情,仲想點,會鄱食,因為屌得過.
不過真對各位大哥,大佬版友唔住!影唔到相,希望翻食時打動動女仔,帶返啲參考照片回來吧,謝謝看帖謝謝各位的支持
發表於 昨天 03:34 | 顯示全部樓層

回帖獎勵 +20 元錢

有俄妹 百無禁忌
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!

朕喜歡

鳥兄都遠征,勁!

回復 willgood629 ##1 的帖子

乜关都封,中菜吾使食啦,食罗宋湯

回復 chilloutboy ##5 的帖子

局長大佬,遠精可以救近期疫的疑惑

回復 posts ##6 的帖子

有嘅,不過疑惑會影響自己嘅心理!

回復 willgood629 ##1 的帖子

多謝師兄分享   女女很靚

好胸險

多謝師兄

成個戰鬥格

多謝師兄分享

Thanks for sharing !

Thank you for report

高質俄囡

高質俄囡

回復 free_xxx_man ##16 的帖子

高質服務行先,好多俄妹有啲冇啲某些服務,這個是比較多服務做得到的.

回復 Peers123 ##10 的帖子

可惜自己功力不足請唔到女影正野,對波係極靚

回復 vv5 ##3 的帖子

以經支持咗啦,留言以經係支持中的支持啊,謝謝🙏