[曼谷] Pay情女願 2月 Day2 神奇女俠之偷情的禮儀

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到: Fantasy之Thinking of You

為什麼女人就是要靠美色和包裝而證明自己的價值?

為什麼女人的人生目標就是要找一個好男人,然後自己追求的一切也變得不重要?

一些根深蒂固的父權社會價值觀,令很多女性認為自己是理所當然的要活於這些價值觀之內;或者,即使有些女性覺得自己曾經擁有想做的事情,但也沒有勇氣去為自己想做的事任性的幹一番。

此刻在生存的你, 有沒有足夠的為自己發聲,有沒有足夠的為自己爭取你認為值得或對的事,有沒有反思這樣的價值觀是否公平?

「姊妹,你承認這是你的命運嗎?
姊妹,你幸福嗎?」

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 2

0500 老闆娘話要返屋企執嘢,今日要早早開店。

老闆娘叫在下瞓,跟住Kiss Good Bye自己Call Grab!

瞓到自然醒,刷牙洗面落街巡邏下有無口罩!

跟住返酒店食早餐,食到差不多又去巡邏有無口罩!

戴住口罩行晒Soi5 到 Soi19真係差D暈!

返到酒店個口罩濕晒,休息返一陣先!

“拉“響,新女子K話想改6PM見。

一路講到昨晚都仲係1PM, 在下即時對新女子K失望!

剛剛碰上剛剛,“靚仔“師兄又係“V7“上打趣地講“難以個個女子都對Play兄死心塌地“

在下即回話,在下只不過係凡人。

咪一樣會被女子放飛機!

大家係“V7“吹陣水,就各有各忙碌啦!

差不多午餐,去買心理醫生外賣返酒店食!
20200203_130544.jpg 20200203_131707.jpg
食完睡魔急Call, 上床瞓一陣先!

中途新女子B問在下iPhone 11 Max Pro 64GB香港賣幾錢?

在下話64GB 9499HKD.

在下話女子B飲醉酒跌電話爆Mon點解晤維修?

女子B話買新機就算啦,跟住在下叫女子B Send張相比在下。

在下就Send去相熟電話維修中心問價,一陣回覆2290THB

跟手同女子B講2290THB, 女子B自己思考啦!

轉頭又瞓多一陣,差不多夠鐘就去BTS站接新女子K!

新女子K點認識?

係在下無無聊聊碌Twitter亂咁加來加去又Tag來Tag去。

跟住見到其中一個可以發PM, 就直頭問女子拎“拉“!

女子又無即時回覆,跟住無左件事!

忽然有一日,女子K PM佢個“拉“比在下。

在下就同女子K吹養貓經,因為女子K 全部貓相!

當然在下是無養貓的!

但係在下相熟的141師兄有養,加上街口藥房都有隻貓。

咁就不停貓相來貓相去加早午晚食乜!

30日後,大家開始發下得對眼或見晤到樣的相!

重點,女子K心口超兇猛加應該有16X高!

在下有意無意講笑話用邊隻Wonder Bra或Push Up Bra

又話係咪整左好多錢?邊度整?

女子K好大反應話佢無整過,紋身都無! 因為怕痛!

真定假呀?????????????

60日後,女子開始自己主動報行蹤!

當然啦,錢有意無意係有講的。

初時女子話7000THB 7小時,在下無反應!

前排幫女子做份“媽屐停“功課,討論一個成功品牌的不成功個案!

分析High and Low!

搞掂份功課女子又話5000THB 7小時!

在下都無反應住,咁到左昨天啦。

原本打算約今日1PM 陪7小時到8PM

女子忽然又飛機改6PM, 在下又睇下女子乜反應同動態先!

就到6PM,女子先話會遲些許!

又扣分,好在晤係離太多個站姐!

戴住個口罩呆等係會發生流血事件!

遲左15分到,女子即時埋來拖手加隊波餅在下食!

依,鋼線Bra?

應該係,咁即係無Push Up啦!

問女子食乜,女子話要食扒。

Good,在下喜歡直接。

拖手返酒店樓下食牛扒。

開支汽泡酒助興,大家可能係“拉“吹左2個幾月水。
20200203_183924.jpg 20200203_183929.jpg 20200203_185007.jpg
完全無陌生感,乜話題都吹!

餐飯食左2個幾鐘,跟住女子話要去7仔買嘢。

在下當然一早準備左環保袋啦,去到7仔!

依女子買的用品係Stay Over Night用架喎?

在下當然晤會大想頭到女子會Stay Over Night啦,

跟住女子話買啤酒同零食,再補多句今晚陪P X瞓到明天中午先走。

在下乜都無講,只係拎晒所有嘢去埋單。

埋單前問女子有無7仔會員?女子話有,咁就比女子拎點數!

跟住拖手返酒店,女子開YouTube比在下睇!

蛇美偷拍2019??????????????

女子問在下有無去找女子,在下話有。

跟住女子指幾個女子在下睇,問有無同過出街?

在下話其中一個有,女子話P X好老實!

在下話有乜問題?又晤係乜晤見得光的事情?

女子話佢無去過,問在下信不信? 在下話當然信!

女子笑左一陣就話去沖涼同洗臉,轉頭就到在下沖涼洗頭!

出到來,女子已經係床上面,仲要拍下張床叫在下上去。

呢一次仲晤到在下獅子食兔仔????????

點知,女子出金蛇纏絲手加二字鉗羊馬!

跟手同在下勁車,車到大家都成臉口水!

跟住在下咬女子耳珠,女子即時鬆手同腳!

即時入中路同下路,上中下一齊夾擊!

女子叫又叫晤到,只可以“唔唔唔“發聲!

到差不多就到女子鯉魚翻身反擊!

到差不多就上套,女上係好似打樁咁用力!

望住女子兇猛的心口上上落落,非常有動感!

女子好耐力,晤叫晤停!

終於被女上埋單!

女子話無力,在下就倒水比女子飲!

跟手一齊沖身,出來就拎啤酒飲加吹水!

吹到差不多時候,就上床瞓!

Fan Dee Na Krap/ Ka

Day 2完!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

慢慢抹 第十次 二十次
越界的口紅 留下 極殘酷 提示
如若只想幹愛幹的事 請切戒太可疑
被問到 昨日你 位置
曾經真相愛 記緊 當最好騙子
徹底清洗線索叫專業 請時時留~意
所以 别自負到 任讓自己 每滴風駛盡
若果 他不可惡 補補口紅 塗掉那裂縫
欺騙 著重自制 是藝術一種
禮物要偷到 卻不傷誠信
你不必急進
將他那智力 當是兒童
罪犯過 就别怕 地獄近
情感的真相 說清比說謊 更狠
難道供出你作過的孽 他還能憐~憫
所以 别自負到 任讓自己 每滴風駛盡
若果 他不可惡 不必迫人 無地去自容
欺騙 著重入戲 是藝術一種
要 自我修養 至演得可信
騙夠了愛還 被人歡~送 每個騙徒亦該懂
壞事做了 但避忌些 也是種尊重
在背後落毒 身影矇矇矓 打擊 也沒那麼重
欺騙 就像待客 是藝術一種
禮儀要 先教 受傷者不痛 被宰都不痛
慘遭唾棄後 仍有自信
浪漫是 彼此欺哄
長夜漫漫 彼此欺哄
年月漫漫 彼此欺哄
夠甜便不痛

補充內容 (2020-2-5 21:27):
Day 3 http://141hongkong.com/forum.php ... =2286821&extra=
真係偷情禮儀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

Pay 兄,甘你最後有無加返女子K一D分呢?

又有新女角出場。

愛玩師兄,泰國妹妹有冇開始顧忌中國人,同埋開始唔肯車?

Play 師兄又有新 'Pay女郎' 登場!
真係又羨慕又忌妒

--T-- 發表於 2020-2-4 23:22
又有新女角出場。

愛玩師兄,泰國妹妹有冇開始顧忌中國人,同埋開始唔肯車?

師兄,聽某日浴紅牌講。
佢地所有店早已不接受Chinese Customer

車呢就,在下都係同信得過的女子車咋!
其實女子見在下又口罩又洗手又酒精消毒紙巾。
都應該信得過在下卦!

Kayyyan 發表於 2020-2-4 23:27

Play 師兄又有新 'Pay女郎' 登場!

師兄,都吹左六十幾日水架

ilovetoplay 發表於 2020-2-4 23:29
師兄,聽某日浴紅牌講。
佢地所有店早已不接受Chinese Customer

依家咁鬼嚴重啊。好彩我去泰國去得早。

钢铁小飞侠 發表於 2020-2-4 23:49
依家咁鬼嚴重啊。好彩我去泰國去得早。

聽新聞好似今日多6單

已經進化到 網上補習咁前衞?

描述精彩

玩到出神入化.乜罩都搵到啦.

wongcwaw 發表於 2020-2-5 00:02
已經進化到 網上補習咁前衞?

唉,無錢又窮咪出呢D招數囉!

motombo59 發表於 2020-2-5 00:08
玩到出神入化.乜罩都搵到啦.

師兄,邊樣罩先?

Increase of 6 confirmed cases today.  A bit afraid, may be go to Bangkok later!

GirlLover 發表於 2020-2-5 00:30
Increase of 6 confirmed cases today.  A bit afraid, may be go to Bangkok later!

Yes Ching

又唔識泰文又唔識幫人補習又窮又唔靚仔,唉,玩完

練習 發表於 2020-2-5 00:46
又唔識泰文又唔識幫人補習又窮又唔靚仔,唉,玩完

師兄可能有其他長處呢

今個trip個勢唔錯喎,兩日都咁精彩。