[曼谷] Pay情女願 2月 Day4風雨花之月亮代表我的心

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到: 佩鎗的茱麗葉之Crystal

人長大了,會逐漸看清楚這個冷酷的世界喜歡「粉飾太平」。「人性從不完美」,難免會一次又一次的失望。

告白心聲,經常會被人無視、誤解、辱駡⋯⋯但總不可以因為恐懼,而讓自己永遠沉默吧。

縱使外面的世界運作依舊,但人的心境和想法可以改變。

就讓我們懷著熱情,繼續勇敢的做自己認為對的事,宛如在風雨中才盛放得最燦爛的「風雨花」!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 4

瞓到自然醒,刷牙洗面!

女子B已經講左話無食早餐的習慣!

自己去食早餐,食完返上房check email!

忙到就到中午時間,女子B醒啦!

女子刷牙洗面出來問在下忙碌中?

在下反問女子係咪肚餓?

女子話佢有隔夜麵包,食住先!

在下又努力同加速,“靚仔“師兄話上車來曼谷!

原本打算一齊見心理醫生,但係在下個胃晤爭氣!

咁就同“靚仔“師兄講聲話食Lunch先!

問女子B想食乜,女子話好想食“carbonara“!

食7仔都得架,咁在下就同女子B去The Coffee Club食!
20200205_125656.jpg 20200205_125826.jpg
女子食得好高興,食途中女子F話叫電單車送3盒口罩比在下!

呢3盒係“靚仔“師兄的Order, 女子F碌爆佢張人情卡叫佢個電單車好朋友不停去藥房問!

電單車朋友打電話來話20分鐘到,需要收150THB送貨費!

女子F原本話自己坐MRT送來,但女子F有事晤得閒!

咁當然晤會夾硬叫女子F來送貨的!

食飽返酒店Lobby等,電單車朋友剛剛到!

一手交送貨費一手交口罩!

跟手“拉“女子F話麻煩晒,跟住Take a photo send比“靚仔“師兄!
開CH3比女子睇,在下就努力工作!

差不多時候,電視劇做完!

在下剛剛搞掂,頭都爆炸!

食口煙休息一陣先!

跟手同女子B一齊睇電視新聞,睇睇下眼瞓!

咁就一齊補睡,休息多D對身體好!

補睡左一陣,女子B醒左去洗手間沖涼!

跟手在下都去沖涼,跟住出到來已經拉晒窗簾同熄晒燈!

咁當然係上床同女子body check啦!

都係個D啦,完事!

倒水比女子飲,跟住各自沖身!

晚餐女子話平平地買Pad Thai返酒店食!

又好姐,咁就一齊行去買Pad Thai!
20200205_180522.jpg 20200205_182416.jpg
返到酒店食,食完女子B就執嘢啦!

送埋女子去坐MRT, 跟手行返酒店!

差不多時間,老闆娘就話到左Lobby!

落去接老闆娘,上到Room當然洗手先啦!

跟住除口罩用紙巾包好再入落膠袋封好先掉!

老闆娘已經一個箭步去拎啤酒,駛晤駛咁急呀?

跟住老闆娘問上一位女子留低左2支紅色酒?

老闆娘話一定晤係P X的,P X都晤飲呢類酒!

在下話係呀,上一位女子晤飲啤酒的!

老闆娘話拎上一位女子張相來睇,又問上一位女子床技P X滿意嘛?

在下話有乜好睇呢?

床技方面在下回答當然係人人有人人的特別,位位都係不同的!

正等如有人喜歡食“榴槤“,有人就話“貓屎“一樣道理!

比較來做乜呢?

老闆娘話在下好嘢,咁樣回答!

跟住大家都係飲啤酒同睇Fox Movie

飲到差不多,連2支紅色酒都飲埋,在下去沖涼洗頭!

跟手到老闆娘去洗手間,轉頭就換左睡衣出來!

老闆娘話熄燈瞓,在下就熄燈瞓!

同老闆娘講Fan Dee Na Krap,無回覆!

晤打緊,照瞓!

跟住老闆娘出手搞在下,在下當然反擊!

老闆娘南斗虎破龍 vs P X 北斗龍擊虎

100萬匹老闆娘爆破食雪條 vs 100萬匹P X爆破吹口琴

痴左線咩????????搞到好似睇漫畫咁?哈哈哈

老闆娘叫到聲沙,在下就上氣不接下氣!

完事倒水比老闆娘飲!

跟手各自沖身再上床瞓!

Fan Dee Na Krap/ Ka

Day 4完!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

你問我愛你有多深 我愛你有幾分
我的情也真 我的愛也真 月亮代表我的心

我的情不移 我的愛不變 月亮代表我的心

輕輕的一個吻 已經打動我的心
深深的一段情 教我思念到如今

你去想一想 你去看一看 月亮代表我的心

輕輕的一個吻 已經打動我的心
深深的一段情 教我思念到如今

補充內容 (2020-2-7 22:54):
Day 5 http://141hongkong.com/forum.php ... =2287576&extra=
頭香
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovetoplay 發表於 2020-2-6 19:53
依,睇來師兄好得閒喎!

公司安排 學你 Home Office.....又唔飛得 其實返工好過

已經打動我的心

wongcwaw 發表於 2020-2-6 19:57
公司安排 學你 Home Office.....又唔飛得 其實返工好過

明天星期五買張機票三日兩夜囉

真係打得動?

口罩咁難買都買到~神人

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

江湖救急, 非常時期都揾到罩, 女子F喺真正朋友。

師兄寫多D床上活動好些,睇下邊位比較好。哈哈~

每次play兄寫文都可以幻想埋個情境🙈

我都好想去泰國放假阿😭

ilovetoplay 發表於 2020-2-6 19:46

人長大了,會逐漸看清楚這個冷酷的世界喜歡「粉飾太平」。「人性從不 ...

床上情節都唔係重點。。。主要睇MV喇,咖啡喇。。。

motombo59 發表於 2020-2-6 20:46
口罩咁難買都買到~神人

不是遊客區還有些許

Winston91 發表於 2020-2-6 20:49
回復 ilovetoplay ##1 的帖子

江湖救急, 非常時期都揾到罩, 女子F喺真正朋友。

無錯,出力最多係女子F

1314.ww 發表於 2020-2-6 20:49
師兄寫多D床上活動好些,睇下邊位比較好。哈哈~

師兄,在下晤係太好文筆!

lads 發表於 2020-2-6 21:02
每次play兄寫文都可以幻想埋個情境🙈

我都好想去泰國放假阿😭

師兄如果認為安全咪買機票出發囉

ilovetoplay 發表於 2020-2-6 19:46

人長大了,會逐漸看清楚這個冷酷的世界喜歡「粉飾太平」。「人性從不 ...

師兄,請問相中這款口罩,一盒泰幣要多小呢?謝謝!

thai_9989 發表於 2020-2-6 22:01
師兄,請問相中這款口罩,一盒泰幣要多小呢?謝謝!

師兄,500THB 1盒50個。
網上話係未來口罩!

ilovetoplay 發表於 2020-2-6 22:04
師兄,500THB 1盒50個。
網上話係未來口罩!

收到,這價錢非常超值.謝謝你的回覆!一個非常有文采的地盤工程師.

認真咁請教,現在去曼谷玩,安全嗎?女女對香港人有冇歧視?只係想一知多D,因為之前買咗2月20日機票。