強勢回歸

名稱:強勢回歸之估唔到執到寶
場所種類:KTV
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

冇去澳門玩已經超過10年,記得我第一次去大概係20年前左右,嗰陣時經常去中國城,仲有買一送一嘅,全程洗費唔使$2000 ,有一段時間仲同另外一間桑拿做買一送一嘅優惠,嗰陣差唔多每一個月都去一次。
之後轉戰到珠海,但很多時都未如理想,無奈澳門實在太貴了,打工仔吃不消。
近幾年已經好耐冇去澳門玩,轉左去日本台灣同埋泰國等地,比多幾千蚊就差好遠,而且可以順道旅行,難怪澳門的夜場生意很少香港人光顧。

新年前和一個老朋友食飯,說得興起,一定某一天嘅下午一同出發再戰澳門夜總會。

去到成功,發覺很多套票已經不便宜,由於已經冇找以前的媽咪很久,所以今次試一試水溫,先買一個茶仔玩,由於月尾嘅關係,鎖定左一個便宜嘅方案,我哋揀咗金龍,有買一送一嘅優惠,但送過一個另外要買船飛,兩個人大概千$3左右,講到明紙包兩個啤酒同一個果盤。

準時落船,步行去賭場玩左兩手,可惜損手而回,唔緊要我哋今次嘅目的係去夜總會。

之後我地行去對面金龍酒店搭lift上去,很久很久沒有聞到這個味道,但是記憶之下裝修完全冇變過,我都唔知講係懷舊定係殘舊。

我哋大概7:30上到去,求其搵咗個媽咪,媽咪開宗明義說現在冇乜女仔揀媽咪開宗明義說現在冇乜女仔揀,第一轉大概有七至八個女仔入嚟,講真全部都係三尖八角,無奈之下我揀咗個身材好少少嘅,但是夜晚真係唔得!

之後如果大家仲有興趣知嘅唔該俾啲支持我

$1300兩个真係几平,3尖8角之後有無轉机?
回覆 讚好 不讚 使用道具

come on, share

師兄,快手講下半場啦

除左舊時新葡外,金龍就係小弟主場

竟然還有兩人千三的行情,好吸引人

師兄 求PM

多謝分享

兩人千三齋坐?

这样便宜,值得去玩,支持期待师兄再出续集…

回復 alex4321wong ##1 的帖子

现在还有开门的地方吗?

唔好意思因為之前開工好耐都唔得閒繼續,話說揀咗個女仔坐低左開頭佢就木口木面,講返點解揀佢因為佢都係少少肥,但係心口有個大肉球,開頭嗰陣時佢都比較沉靜,咁我哋就玩吓適中嗰啲,玩玩下之後就開始來了條女原來好玩得又飲得,如是者玩左一排都問枱啦,因為始終都想揀多幾個,你知啦去得呢啲地方一定係諗住,我以左揀右揀,所以就叫佢走咗先。
之後媽咪就叫第二D女入來,點知全部都係高頭大馬,個個做咩住個手袋仔,一問之下原來呢啲係9號會所過嚟嘅,咁樣就引伸兩個問題⋯⋯
第一就係金龍呢度已經冇其他女仔
第二就係嗰邊都冇客
如果唔係點會叫佢哋過嚟啊⋯⋯
所得呢條女其實個樣真係好似人造人咁,嗰個化妝口到七彩,坐左唔夠5分鐘我已經撳掣叫媽咪出嚟,叫佢搵返之前個女仔俾我
原本個女仔返嚟之後即刻好似自動波咁,真係校婆遇着脂粉客,螞蟻嬲蜜糖全程黐住晒
咁我梗係唔客氣啦梗係上下其手,檢查完之後發覺原來佢個波真係好鬼死大

同一時間我朋友都揀咗個女仔,等我形容一下佢個外貌,話靚就一定唔係靚但係標準身形,朋友話檢查過可以一戰,同埋最好就係佢全程冇格手,而且肯同我地玩任何遊戲

玩到咁上下媽咪再入嚟就問我地點樣,我哋就決定係呢兩個啦,亦都開宗明義同媽咪講現在都冇乜客你不如比我坐多陣啦,如是者一路玩適中一路揸波,有陣時又揸下佢講個條女,佢又揸我果條女,前前後後都擺咗三個鐘

咁好啦都要走嘅,叫咗媽咪來埋單,因為之前已經俾咗小費俾佢,佢就免左一打啤酒,買單時佢仲問我條女嘅錢現在俾定上去比? 我即刻打個突,囡囡錢現在可以比?咁我就話碌卡得唔得?佢就話張單可以綠卡但係條女就一定要現金,咁算啦咁冇理由呢啲錢都綠卡㗎嘛梗係全部比現金

如果有去過金龍嘅都知道,嗰度有條走廊可以直去房間,避免左落大堂再轉捏比其他愛人見到嘅尷尬情況

如果大家想知道之後嘅發展嘅話我再繼續寫落去
因為打字打得好辛苦

Thanks ! report

等你報告

多謝師兄包膠!
一定繼續支持

alex4321wong 發表於 2020-2-15 14:03
唔好意思因為之前開工好耐都唔得閒繼續,話說揀咗個女仔坐低左開頭佢就木口木面,講返點解揀佢因為佢都係少 ...

原來9号D囡会去金龍,咁应該係同一集团,不過应該係賣剩庶先会過去,幸好師兄可以揾得返之前心水,囡囡知你有心當然会更落力,我早你几日去9号玩,囡囡小費也可簽咭,但要收多10%。玩成3粒鐘真係勁扺,等你繼續報告

跪求師兄續集!

多謝師兄報告,下集?

Very nice report, thank you!!

Thx for information

9號同金龍本來就一個老闆,女女串來串去好平常,不過茶舞CHING都玩足3粒鐘真係幾抵,估計主要原因係冇客