樓主: alex4321wong

強勢回歸

期待師兄的上房篇~
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔好意思因為工作關係所以好多嘢做,現在講埋之後嘅嘢

上次講到比完錢之後就經過走廊去到酒店房,去過呢間嘅話都知道基本上係同一層,酒店房入面講真10分簡單,同一間泡房差唔多,只有最基本嘅設備大家不要想太多。

聽日到去條女即刻自動波除衫,之後行埋黎同我除衫除褲,咁之後大家一齊沖涼啦,其實講真我都唔覺得會有啲乜嘢期待,咁一齊沖涼期間,佢無端端痞低同我水中吹,果下有啲俾佢打個突,之後無端端起身同我打茄輪,喂大佬咁咪即係自己吹自己?

咁算啦見咁耐冇玩過,難得佢有咁開心咁梗係豁出去,之後你又湊我又湊下你,現在諗返起都覺得好淫蕩。

上到床囉都係嗰啲,但係條女無端端又過嚟同我打茄輪,我自己都未試過咁行,同佢玩左一陣之後我問佢可唔可以唔用套,其實我都係講下,就算佢很我都唔肯,點知佢話可以喎⋯⋯

算數算數,我即刻同佢講我講笑,大家都係安全啲。

如是者我出完之後,仲同佢打緊車輪,打完之後,佢舌頭仲生緊出嚟,好似唔捨得走咁,我諗你條女應該好耐冇俾人搞到㷫烚烚,利申我唔係呢方面嘅行家,我都係快槍手一名,我都唔明點解佢可以七情上面。

講返出完之後咁除咗個套,條女無端端撲上嚟同我再吹,大佬咩事啊係咪真係為唔飽佢?

然之後比兩舊貼士,我唔知道算多定算少,不過今次玩得幾開心。  

我覺得應該當日應該冇乜客人,如果唔係佢哋應該唔會咁開放。

希望大家鍾意呢啲真實報告,嚟緊我會繼續寫落去,希望大家支持一下

呢種真的可遇不可求 ching真好運  

另外也問問 Ching平時去台灣泰國玩咩多

回復 alex4321wong ##1 的帖子

Thanks for ur sharing

賤賤熊 發表於 2020-3-19 12:04
呢種真的可遇不可求 ching真好運  

另外也問問 Ching平時去台灣泰國玩咩多

bangkok theme cafe and gogo bar

咁師兄成個過程幾錢?

kin657 發表於 2020-12-10 18:55
咁師兄成個過程幾錢?

around $ 4,000 to $ 4,500
detail forget

正, 有故仔睇 =P

唔捨得走? 女女得閒成咁? 已經冇客人...

回復 alex4321wong ##1 的帖子

多謝分享