[曼谷] Pay情女願 2月 Day5 愛的履歷之似水流年

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到: 風雨花之月亮代表我的心

每一場戀愛
每一分甜蜜 每一秒快樂
每一道傷口 每一滴淚水
付出過的真感情 那怕回不了
也成了一份回憶 一份 愛的履歷

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 5

0500 老闆娘又係自己Call Grab走!

自己瞓到自然醒,刷牙洗面!

去食早餐,女子M問在下採購口罩成功嘛?

在下話都買到些許啦,女子M問在下去不去按摩!

在下當然話好啦,即時問埋“靚仔“師兄去不去?

“靚仔“師兄話佢都打算去果一頭,咁就約係心理醫生度一齊午餐!
“靚仔“師兄同女子準時到!

落Order, 食完一齊行去坐BTS!

到左目的地BTS再行大約5分鐘就到女子M按摩店啦!

一入到按摩店,女子M比左30個一盒加7個一包日本採購返來的口罩話送比在下!
在下按腳,女子M親自操刀。

大家有講有笑,按完在下比500THB Tips比女子M.

另外叫埋Pizza Company 套餐比女子M加其他技師食。

千金難買有情義,在下認為係非常難得的!

跟住留係女子M按摩店吹水! “靚仔“師兄就同女子走先!

女子M比左張相在下,話如果有女子問P X借錢!
就比女子睇其實自己都慘不忍睹地窮!

一睇張相,笑到停晤到! 爭D比其他按摩客人投訴!

在下upload左張相上“拉“度,標題係P X No Have Money!

中途又幫女子Sell下套票比講英文客人!

女子M話賣到1套3500THB就比20THB佣金在下,哈哈哈哈

又剛剛碰上剛剛,女子M隔離間7仔竟然有39THB 5個口罩!

在下只買6包,留返D比其他人買!
差不多時間,同女子M Hug Good Bye!

自己行去坐BTS返酒店,返到酒店附近見肚餓!

約左“靚仔“師兄8PM食NaNa Burger, 都係整碗粉頂住先!
呢檔24小時營業,位置Ambassador Hotel 對面!
20200206_180832.jpg 20200206_180942.jpg
跟住“拉“狂響,相熟的女子問P X出左乜事?

做乜咁慘烈???????

女子F話煮飯比在下食,叫在下去佢屋企食!

另外買一箱MaMa比P X返酒店食!

女子K話佢同同學食緊火鍋,叫在下去Join

問罪女子話P X 1000THB夠晤夠?

女子a話佢係依善,問在下拎泰國銀行户口號碼!

老闆娘話P X D錢一定係洗晒其他女子身上啦?

今晚買個Burger King比P X食啦!

紅姑同魔鬼終結者就話要晤要即刻來請P X食飯?

一齊來在下仲落到地?2位戰鬥民族!

在下一一回覆只係開玩笑姐!

跟手被狂小,P X咁大個人晤好開呢類玩笑先得架!

在下被小到“拉“都Hang嘛!

真係大X鑊!

都係去沖個涼洗個頭先!

8PM Soi4 NaNa, 去到NaNa Burger車仔即時同事頭婆打招呼!

叫個芝士漢堡食,“靚仔“師兄就要T.B.O! 即係乜都齊!
20200206_200457.jpg 20200206_200922.jpg
跟住就拎返酒店一齊食同飲啤酒!

差不多時間,老闆娘到左酒店Lobby!

在下即刻落去接老闆娘!

老闆娘上到來就同“靚仔“師兄及女子打招呼!

女子同老闆娘都係喜愛夜場的一份子。

即時一見如故,仲交換埋“拉“。

R晒頭,咁高興?

都好丫,有機會佢地去威!

在下早早睡覺!

返正題!!!

“靚仔“師兄同女子已經係度纏綿。

在下同老闆娘都叫佢地去“get a room“!

當然,差不多時間“靚仔“師兄同女子都自動消失返酒店Happy!

跟住老闆娘就幫在下按摩頭同面!

差不多時間就各自沖涼!

跟手上到床,老闆娘已經老虎硬吹Kenny G!

差D比老闆娘吹爆! 跟住老闆娘就已經上套加上馬!

十級鬥牛機狂騎,騎到在下完事為止!

依,睇來老闆娘有D嘢喎????????

倒左水比老闆娘先問!

老闆娘回完氣就講:

下個月Partner 結婚話退股,租約並都期滿!

老闆娘打算結業返鄉下打理Hair Salon,應該一年先會返一次曼谷!

有緣就見P X啦!

比著從前的在下會傷感,但今天在下已經不是當日的在下!

在下同老闆娘講:P X祝老闆娘安好!

跟住各自沖身就上床瞓!

Fan Dee Na Krap/ Ka

Day 5完!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

望著海一片
滿懷倦 無淚也無言
望著天一片
只感到情懷亂

我的心又似小木船
遠景不見 但仍向著前
誰在命裡主宰我
每天掙扎 人海裡面

心中感嘆 似水流年
不可以留住昨天

留下只有思念
一串串永遠纏

浩瀚煙波裡
我懷念 懷念往年
外貌早改變 處境都變 情懷未變

留下只有思念
一串串永遠纏

浩瀚煙波裡
我懷念 懷念往年

外貌早改變 處境都變 情懷未變

補充內容 (2020-2-9 12:05):
Day 6 and 7 http://141hongkong.com/forum.php ... =2288088&extra=
真係似水流年
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

搶個頭香先      

抵死      扮窮俾人小   
點都好,  偶像   

271lee 發表於 2020-2-7 23:05

搶個頭香先

師兄慢左些許

271lee 發表於 2020-2-7 23:08

抵死      扮窮俾人小   

搞下爛Gap姐,點知咁大反應

老闆娘如果返左鄉下,咁應該算係Play 兄一個時代既終結...

從姐姐時代睇到老闆娘時代...睇到我都有少少傷感添...

唔知下一個時代係以邊個女子為主導呢😏

BTW,眾女子都係關心Play兄同埋愛之深責之切,係幸福黎既

no have money果段有料我又試下先,哈哈

190250 發表於 2020-2-7 23:31
老闆娘如果返左鄉下,咁應該算係Play 兄一個時代既終結...

從姐姐時代睇到老闆娘時代...睇到我都有少少傷 ...

師兄,幸運地在下不同心態期都有一位對在下非常好的重要人物!

在下並無傷感,因為時光可變世界可變。

大家只係命運線上的一個交錯點碰上!

向前看!

睇樓主啲post,  有一種以前聽電台"小男人週記"嘅感覺! 不過唔知樓主係咪我個年代, 可能唔知"鄭丹瑞-小男人週記" 係乜.....

kinming 發表於 2020-2-7 23:45
no have money果段有料我又試下先,哈哈

師兄又試?咁有趣?

manmannew 發表於 2020-2-7 23:48
睇樓主啲post,  有一種以前聽電台"小男人週記"嘅感覺! 不過唔知樓主係咪我個年代, 可能唔知"鄭丹瑞-小男人週記" 係乜.....

師兄,在下座過賣飛的九巴

聚散有時。

ilovetoplay 發表於 2020-2-7 23:49
師兄又試?咁有趣?

試下無壞,可能可以換過晒D女

ilovetoplay 發表於 2020-2-7 23:50
師兄,在下座過賣飛的九巴

失敬,失敬!

師兄講得無錯

kinming 發表於 2020-2-7 23:53
試下無壞,可能可以換過晒D女

依,睇來師兄26個字母都晤夠?

客氣,客氣

好有心機