[TS人造美女☒JJ] 幾年前第一次TS破處往事小分享, 日本club diamond

回復 mplnews ##1 的帖子
0 P6 ^* f3 N. B- o# l4 M6 F1 N% q
4 \: D# Q+ n2 Y+ v; a好似好正咁
* h2 Z% ~  j$ u4 p* m不過未夠膽試,怕會上癮
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇到你個報告都已經扯晒旗。真係要搵個T S破處先至得啦!

多謝你分享!& ]# z8 k0 A& g4 F; y
我都想學佢地D服務?

回復 Kimiwong ##23 的帖子( F, c. k8 k+ q4 i, X" v1 J
) b; p  b6 c' h6 @/ k% W8 x
後來試了newhalf女優Riko,她是我當時AV至愛,真係好夢幻。她的服務也超正,真係極度懷念3 i( r7 W1 I$ R0 U4 h% A6 B- H0 P
Riko騎我見我嗌Iku,知道我就射,佢即刻起身除套用嘴KO我口爆,嗰種享受真係永世難忘。。。

日本我也試過,有一次玩得真是很正

睇你睇到我硬晒

回復 petertamtampete ##27 的帖子
8 L$ T$ f+ D# K( c# J$ L) i1 \
7 c- Y! c: V. h3 O: R6 d: r

+ @8 u$ d0 r+ m" `                               
登錄/註冊後可看大圖
0 k0 ?- ]8 o! A
唔好意思,應該叫RICO先啱。+ I8 ~; i3 Z( h7 d  @
出link可能犯版規,師兄可以search  ニューハーフ リコ* j2 F6 e( a  W' ]& }& H
Rico 啲片好正,唔止樣靚,碌野又正,又射,最緊要係全女聲。可惜我見佢嗰次只有我Top佢,佢無插我。
$ m$ R/ g" Z  M3 f* @. D

多謝師兄分享!

mplnews 發表於 2021-9-21 10:00
: ~% x6 k. H$ x  Z. Z: O8 m回復 petertamtampete ##27 的帖子
% W3 @4 i# s! c9 \& i
呢個好正喎,唔知而家仲有冇做?

mplnews 發表於 2021-9-19 14:33
# y1 G/ H3 L" D0 {- B2 ?2 \回復 Kimiwong ##23 的帖子
& N, x/ S0 M) @7 Z( ~% q# }* m& J4 o1 Y+ Z# r
後來試了newhalf女優Riko,她是我當時AV至愛,真係好夢幻。她的服務也超正,真 ...
& J7 Z. s) ?/ F8 S: d% E) G
Riko都俾師兄射過( d5 m" J$ t$ @7 Q
好羨慕

回復 流先生 ##30 的帖子& N# s) Z3 {2 b  ~: a1 [

# w$ k4 R  |. |# g, R上網睇,佢原本做嗰間元祖newhalf俱樂部已經結業,佢現在好似在大阪做delivery服務。
% B8 B9 ?8 g$ q; H

1 H. S0 O* Y% L% W- \3 Z' ]9 b
mplnews 發表於 2021-9-21 16:16
. s0 T, l0 R) L" g* i回復 流先生 ##30 的帖子  M: j+ Z% Z6 b1 B& w
) }7 T6 N/ u  T5 x
上網睇,佢原本做嗰間元祖newhalf俱樂部已經結業,佢現在好似在大阪做delivery服務。
& [8 B6 V4 {! H. M

5 }0 j) a) u& `1 G1 L疫情令很多間newhalf都結業.有些就少了Newhalf選擇.

我以前還有個目標就是找很靚的中澤https://mobile.twitter.com/churin_nakazawa
9 l1 S+ D! K9 M: C- h" C
$ }5 `  P: f% U7 C+ @( O" Q. s但最後放棄,因為佢射唔到野.

https://www.gokumon-sm.com/s/top.html& {/ L; N! @9 Y( k5 x
這間更是日本少有的TS SM店,我曾經問過價,但很貴,所以最後無去.

第一次係咪超痛

tony2 發表於 2021-9-22 12:58
. q0 p. Z# E; T, Y, V9 P: E我以前還有個目標就是找很靚的中澤https://mobile.twitter.com/churin_nakazawa; A6 i+ o+ \# D

2 L6 `) O% R% T. i3 ?% M6 X但最後放棄,因為佢射唔到野.

6 M1 n# ^& q4 i0 ~% {2 K0 Q1 w. z中澤幾年前係好正
+ J* \; U0 i( \8 u( B+ s3 W5 c驚為天人
! F8 Y# k( F7 h/ v3 k嗰陣仲係無波, g, ?4 }3 W8 {
好pure
& d. E! a& f( i
, I6 r! }1 z1 G6 c! q' W9 I0 y而家年紀大左
! a7 W+ u( Y' H- i) v% ~- n' {殘左唔少
2 H/ U: M) F! N  l  V# p/ H) a人妖好似女人咁早殘( R+ ~. o# H+ m0 N8 j+ m
好唏噓$ I2 N: v# i# j7 w
不過佢仲係喺top of fuckable list

4 I/ x  m- l6 Y+ d睇你對手有幾大條1 A* a  S8 X$ Q
日本妖好多都食藥
" l; F5 X& l9 C9 N唔算大條

jubigado 發表於 2021-9-24 00:33 ( }5 _# S8 v) I: Z1 |' a/ \
中澤幾年前係好正
* R. B- ^4 }2 r# X3 d驚為天人
, M3 p- ?( L/ Q: R: f嗰陣仲係無波
5 H  y5 g" x# R: G" g3 k! u
佢現在還有做,但無公司或集團,要自己同佢預約,但佢射唔到野

jubigado 發表於 2021-9-24 00:34 6 T' ]" b$ M+ [- ], Q
睇你對手有幾大條% u: I  P( \* v0 {2 a2 |- O6 R9 C
日本妖好多都食藥
. r& A9 C/ i+ i! l3 U0 B唔算大條
/ a3 s' a/ s% Z& j9 y% w; D
日本同大陸一樣有很多選擇,日本有些有18cm長.