[TS人造美女☒JJ] 幾年前第一次TS破處往事小分享, 日本club diamond

) V* K0 ~- ?2 g4 m" w0 v* p自己做係唔係flexible啲
6 p/ b( Z; f8 }4 G% l  h有冇地方?  i) |! r  T! [+ W
不過中澤就算點殘都係bucket list入面% l+ T( O# Z9 r6 K1 r3 O5 v5 j
射唔到都唔緊要2 O, w+ R! T: F' s+ S% B$ r: K( U9 P; G
佢硬到屌我都得
4 S; N( ]4 z2 Q3 w& I) X7 q) e俾我顏射一次就夠
回覆 讚好 不讚 使用道具

tony2 發表於 2021-9-24 09:49
7 n' U. ]7 J( y& K日本同大陸一樣有很多選擇,日本有些有18cm長.
& s, A+ [+ _! }
粗唔粗先
. V" `% u/ }0 l5 K  q5 e, N$ J% t我覺得粗嘅爽啲

jubigado 發表於 2021-9-24 14:15 1 n9 k6 _0 [( v: p/ Q/ `% E
自己做係唔係flexible啲( o! ?9 a, S- e: c* a
有冇地方?
! O+ D5 ^: ?$ ^: V- c& w! i; M不過中澤就算點殘都係bucket list入面

2 P' P3 v! j  H1 _通常自己做未必有地方,但佢可以去你酒店6 M2 g8 H$ [; q, e  v- j
自己做當然彈性的,但都有危險性.
& l; f! N' Y' i( a4 [7 F4 z! R; y9 q

jubigado 發表於 2021-9-24 14:17
2 F/ C1 P/ s4 E+ }' N, r: l粗唔粗先
* l8 Y& u" d7 Q& \% N  k# }" [我覺得粗嘅爽啲
6 k2 l8 _+ Q# k+ f3 E
https://mobile.twitter.com/karin0389+ K) Z6 s' F8 W; y3 Y  |
這個18cm

jubigado 發表於 2021-9-24 14:15 ; W8 x& F8 _( l: {& w
自己做係唔係flexible啲4 A1 _3 n4 N! s
有冇地方?( a: H- _+ j4 B8 m" P
不過中澤就算點殘都係bucket list入面

" d' X- f- P6 d5 U7 d/ v9 N  ]https://mobile.twitter.com/churin_nakazawa
* |" b( Z: o) H9 l中澤Twitter

tony2 發表於 2021-9-24 15:05 4 C( j9 G; s  n
https://mobile.twitter.com/karin0389
: C( g  z  a  Q; y# `8 `這個18cm
, f9 K0 f! Y! q! e1 U
如果有波有腰更正
* b; W( k0 q1 Y% N5 Q% p$ z0 Q身形都係男人
1 `4 i8 C5 v3 ?8 V. G但都可以試

jubigado 發表於 2021-9-24 16:21 + m9 o% V3 d& ~* [* B- x
如果有波有腰更正; e/ P0 j; A0 M  W4 K) L; Y
身形都係男人
5 M; w% D- n& T: I但都可以試
; ?2 ?5 ~( _- m7 N) [, P( z! q( P
是的,佢還得過獎.

mplnews 發表於 2021-9-19 14:33 0 V4 Y* [: s& b
回復 Kimiwong ##23 的帖子
1 N) d7 ?$ D2 d, I  F' A
" @0 Q  `- M( O, o. ]) _3 Z! h! S後來試了newhalf女優Riko,她是我當時AV至愛,真係好夢幻。她的服務也超正,真 ...

) j) o5 x+ i. o8 q佢係我心目中頭幾位NH女優,之前知道佢係元祖做就即刻預約,點知幾次都被取消(我好老實話我唔識日文),即使搵啲中介約都搞唔掂。後來無意中發現佢係大阪都有做,終於上年一月約到,服務真係唔錯,如果通番關都想再去搵佢。

回復 nwryv ##48 的帖子
% O* D* A% K* r% ^
: S. F8 i" D! V0 ?師兄,你上年見Rico,佢keep得ok嗎? 始終年紀都唔細。

mplnews 發表於 2021-9-28 11:36   j, \5 c; E$ r- ~0 k. e
回復 nwryv ##48 的帖子
; V4 m  \3 S# a; h  N* F$ \2 a" s" [
師兄,你上年見Rico,佢keep得ok嗎? 始終年紀都唔細。

0 X1 P' ^. D2 Z- L! `身材keep到,不過面部皮膚近睇就唔太好了

本帖最後由 tony2 於 2021-9-28 13:33 編輯 - u: }; U# M8 a  i9 ^$ O! N
nwryv 發表於 2021-9-28 11:05 + y& v/ ~* ~/ L4 D0 e
佢係我心目中頭幾位NH女優,之前知道佢係元祖做就即刻預約,點知幾次都被取消(我好老實話我唔識日文), ...
; K/ J' l0 Z8 J$ V" r, j  i
" `* S9 _5 s, X* j: Z8 L
我快希望日本開關,因很想去再玩.

睇到我都心郁郁,好想去日本同泰國玩

nwryv 發表於 2021-9-28 11:49 3 L) O+ X( h  r0 f9 G4 C
身材keep到,不過面部皮膚近睇就唔太好了

# c1 r8 k" c1 ?" O8 b2 E就算香港啲泰妖菲妖都唔係好多皮膚靚6 \$ v: R: [. z8 Y
始終本身係男人係爭少少$ S9 ]+ v9 e  ]
如果太女人嗰啲又射唔到硬唔到. h, Y. G6 S: h1 G
所以都係取捨

jubigado 發表於 2021-9-29 15:06
2 t+ u) F7 f0 B6 m& R" L) |2 c# J# c' K就算香港啲泰妖菲妖都唔係好多皮膚靚( U7 T. H3 k8 K+ q% T" o3 |3 @1 x
始終本身係男人係爭少少
( m! ~6 \5 F; q1 G* k2 v- f如果太女人嗰啲又射唔到硬唔到
4 `7 U! I1 U1 @; I+ @
的確好難兩全其美,之前我搵果啲大部份都係比較靚似女人果種,雖然都硬到但個size真係細咗啲,如果通關之後再去會搵啲大J大波嘅玩

8 H. |, N1 P2 C, i; N% i; m0 R
nwryv 發表於 2021-9-30 02:48
2 X  @, Q9 Y5 v$ T$ ?的確好難兩全其美,之前我搵果啲大部份都係比較靚似女人果種,雖然都硬到但個size真係細咗啲,如果通關之後再去會搵啲大J大波嘅玩

# R- k( T$ Q$ t9 r# E4 p% d7 O" h+ b- \! r& G/ K8 Q. U. D
https://mobile.twitter.com/cdyun2089* W; C% S% s# K# s
大陸也有些好的,這個廣州的大J

回復 tony2 ##44 的帖子$ j/ N! q. ?& h

+ t: C& J/ o# L# ?, R入不到,app被封?

kimmichael 發表於 2021-9-30 09:57
8 {" X0 Z2 h8 w& A回復 tony2 ##44 的帖子7 [- D- ?$ Z2 R, X' x! k
7 X) `5 C% d# ~; B% |
入不到,app被封?

, v7 v/ v0 W6 n- H" C- K我入到呀,無被封.

tony2 發表於 2021-9-30 03:10
6 K; L0 G' F% J/ ]8 A5 thttps://mobile.twitter.com/cdyun20898 Z* h3 n! V' I! r+ |, \
大陸也有些好的,這個廣州的大J

* ~# r/ m3 C8 t師兄你約過佢?

本帖最後由 tony2 於 2021-9-30 17:49 編輯 5 G, T$ t( Y* ~" J( y: w
nwryv 發表於 2021-9-30 12:10
* |1 X. h4 {. d+ ]2 _7 U/ b師兄你約過佢?
/ s* l0 N3 g) N3 Q, h) S; Y
1 T6 B$ O1 J3 ~! M" g
無,只是有時看下佢Twitter

回復 tony2 ##59 的帖子
: o# f4 b) ]) S* N' k0 h" N7 C7 A% ?1 s+ E+ f
twitter很多内地TS很正的,ts元氣美美,上海TS思涵,小乐masem等等。對住她們真的打幾多飛機都唔夠
1 F0 n1 u) p+ \3 }; N3 Q% A
; n5 n+ Y" D$ a7 B& [' q$ m4 D在國内可約的。。。