[華北地區] 春秧酒店X帶罩企企,回想當年遊西安帶罩美倉囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前早又要去做物理治療,去到咸記係好能多女人, mmexport1581038937743.jpg 排隊買罩,而距廿米有幾件鸡在得如门口, mmexport1581038943281.jpg 埋去睇下,幾件卅多肥西,鸡有嬲刮但冇兴趣,無問價,走人,做完物理治療,走去官塘取返整親腰骨保險賠支票,萬幾
去插秧, mmexport1581038925651.jpg mmexport1581038931691.jpg 打個圈得幾件,全部鸡都帶口罩,見件未見過,問價百五,鸡要互帶口罩玩,齋屌
上房即要洗手,跟住囡上床先除袜裤再除衫,好能好波, IMG_20200208_201148.jpg IMG_20200208_191014.jpg 帶罩屌閪,草草了事出嘢,沖身走人
行返落街想起十一二年前,由红磡坐卅個鐘上北京,玩左幾日,係北京無屌鸡,坐硬卧夜車到西安,翌早到西安就車站租酒店晒陣就去髮記倉捉件囡上酒店開Q,當天嚴寒, IMG_20200208_102403.jpg 囡出街都帶上保暖口罩,是值百花齊放,繁榮娼盛,鸡平閪美, IMG_20200208_100942.jpg IMG_20200208_101853.jpg IMG_20200208_102213.jpg 上房沖涼屌閪百三文
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

非常時期冒險屌西,犀利。
回復 我愛朱纷申 ##3 的帖子

佩服,佩服。
食左菠菜嘅样
哥哥果条指天蕉 嗒到D妹妹嚣嚣嚣
我愛朱纷申 發表於 2020-2-9 08:08
前早又要去做物理治療,去到咸記係好能多女人,排隊買罩,而距廿米有幾件鸡在得如门口,埋去睇下,幾 ...

淫賤惡魔周七七成日中出大媽散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
禍連家人子孫!退休黑警死全家!當差正仆街冚家產!!!
我愛朱纷申 發表於 2020-2-9 08:08
前早又要去做物理治療,去到咸記係好能多女人,排隊買罩,而距廿米有幾件鸡在得如门口,埋去睇下,幾 ...

淫賤惡魔周七七成日中出大媽散播愛滋同性病病毒!永世不得好死!
sexhunter777 發表於 2020-2-15 11:14

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。
謝謝師兄經驗分享

佩服,佩服。

謝謝師兄分享
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」

Wow very brave man.

謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:43