[曼谷] Pay情女願 2月 Day6 and 7 我不離開之孤獨門口

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到: 愛的履歷之似水流年

當失去所有,就不怕失去
當體會過害怕,就一無所懼
為自己活,為初衷而唱活,
不逃避、不畏懼、我不離開!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 6

0500 老闆娘又係自己Call Grab走!

自己瞓到自然醒,刷牙洗面!

去食早餐,女子F話起身有些許頭痛!

但係都換衫來,在下約女子11AM!

女子F 0830就起身準備,咁有預算!

在下叫女子F瞓多一陣啦,改遲多1個小時!

食完早餐,心血來潮行去街尾7仔!

見剛剛上架39THB 5個口罩,咁又買一部份!

同自己講夠啦,留比有需要的人們!

返到酒店,“靚仔“師兄話佢到機場!

跟住講話佢位女子部電話壞壞地!

在下同“靚仔“師兄講,要靚同有型係要付出沉重代價的!

正等如女子B, 在下原本想買個大包圍全防手機套比女子!

女子B佢話又大又晤好拎又晤靚, 在下當然由得女子B啦!

跟住,在下話“靚仔“師兄位女子個電話應該係飲大左玩電話甩手落地!

因為昨晚比外置電源比“靚仔“師兄位女子時留意到個爆Mon位置!

一定係打直落地先會爆成咁,如果Mon向地晤會咁爆法!

在下係開工地方一日見晤少咁落地爆Mon.

女子F“拉“話出門口,會行快D!

在下話一陣見,跟手就努力email!

差不多時間女子F“拉“話到左Lobby!

即落樓接女子,女子又係成頭大汗!

真係趕得好緊要咁喎!

同女子上Room, 女子去洗手及用洗手間!

出到來話忍左好耐! 唉,在下無話可說!

跟住叫女子F坐低先,在下同女子F講因為泰皇無乜!

可晤可以比少D青春補償費?女子F話P X無錢就下一次先啦!

在下唔係無,係無乜! 女子話P X比幾多就幾多啦!

早知女子F就煮埋飯來食,在下話咁又未到咁嚴重的地步!

在下話就算女子轉頭話走,在下都無問題架!

女子F話得啦,女子無問題!

P X 晤好想太多,在下點會晤想太多呢?

咁在下就叫女子打住機先,自己就努力工作!

轉頭女子話去買心理醫生飯食,在下話女子留係度打機!
問女子要飲品嘛?女子話飲水得啦!
去到咁盡?????????????

買返酒店同女子F一齊開餐,女子F話今晚晤食日本嘢!

因為在下答應左女子F今晚食日本嘢作為女子F幫手揾口罩的回禮!

但係女子F話想睇Birds of Prey. 晚餐食T21 Food Court!

在下當然話好架,女子幫在下省花費!

女子話總之今日晤好洗過1000THB,其實食一餐日本嘢都成千幾二千THB落樓!

跟手女子捉在下一齊去沖涼,洗到非常乾淨!

出到來就拉窗簾熄燈,女子話等佢來!

大車,Body Check食雪條。戴套女上女下女前!

乜都轉齊,女子F人仔細細耐力驚人!

做做下有陣鐵銹味? 加速快快完事!

真係“紅潮風暴“!

女子M到,床單都有! 即刻抱女子去沖涼,在下係另一邊求其沖下!

跟住跑去7仔買M巾同Soda Water.

買完返來比M巾女子,跟手用Soda Water抹床單的血!

搞掂,女子話P X太強勁! 在下話邊有咁誇張!

到底係在下好運定女子不好運呢?

直相只有天知道!

差不多落樓下叫酒店車去T21!

跟手上6樓買飛,然後5樓食Food Court!
20200207_191458.jpg 20200208_091332.jpg
猪手飯! 女子F都喜歡食!
食飽都差不多夠時間入場!

散場,行去7仔買啤酒同零食返酒店!

今天總花費

100Lunch

20Tips

148Dinner

440Movie

210Beer and Snacks

Total 918THB

返到酒店叫女子沖涼先,M到要更保持衛生!

跟手到在下沖涼洗頭,然後一齊飲啤酒食零食睇Fox Movie!

差不多就一齊早D休息!

Fan Dee Na Krap/ Ka

Day 6完!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Day 7!

自然醒,刷牙洗面!

女子F講左無食早餐的習慣!

自己去食早餐,食完上返Room!

女子F係度打機,在下就執行李!

到午餐時間就去揾嘢食!

今日心理醫生休業一天!

求其街檔食炒飯同青咖哩!
食完返酒店休息一陣!

叫酒店送女子F去坐MRT, 自己就叫Grab去機場!

師兄們見到呢一篇的時候,在下已經回香港準備面對星期一的無限業火!

Day 7完!全文完!

沈默的路口
路燈開了頭
差不多是時候
和你 分開手

怕淚水會流
一直抬著頭
故作輕鬆的我
好難過

在分手街頭
我沒有回頭
只是傻傻往前走
回到各自的生活

在孤獨門口
把愛情反鎖
關了心房那扇門
隔開了你和我的以後

我獨自享受
時間經過我
你的影子散落
而我 提不動

怕淚水會流
一直抬著頭
故作輕鬆的我
好難過

在分手街頭
我不敢回頭
只是傻傻往前走
回到各自的生活

在孤獨門口
把愛情反鎖
關了心房那扇門
隔開了你和我

在愛情關口
誰可以遨遊
自由穿梭 那些痛
路口的人們為何沉默
Reply ilovetoplay ##1 Add Thread

Ching can u share pics of girl as well lol
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovetoplay 發表於 2020-2-9 12:05

當失去所有,就不怕失去

師兄真勁 ,玩到紅潮風暴都來臨.

小丑女好唔好睇?

thai_9989 發表於 2020-2-9 12:26
師兄真勁 ,玩到紅潮風暴都來臨.

師兄,關勁乜事丫!剛剛碰上剛剛姐!

BB29 發表於 2020-2-9 12:30
小丑女好唔好睇?

講深度,小丑好睇好多!

反而想問吓愛玩師兄,Birds of Prey 好唔好睇?

話甘快又7DAY

--T-- 發表於 2020-2-9 12:40
反而想問吓愛玩師兄,Birds of Prey 好唔好睇?

講深度,小丑好睇好多!

元老師兄,無錯!明天又無限業火!

師兄、利害、連環扑

威廉思大公 發表於 2020-2-9 12:46
師兄、利害、連環扑

師兄,在下無連環呀?

業火燒不盡 , 春風吹又生 , u will be back  

爛賭二 發表於 2020-2-9 13:36
業火燒不盡 , 春風吹又生 , u will be back

師兄,Back to the hell already

Ching識泰文咁好,可以陪女女一齊睇戲。我D文盲就得個肉體交流,少好多樂趣.

ilovetoplay 發表於 2020-2-9 12:05

當失去所有,就不怕失去

長智識
Soda Water可以抹血跡

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

Thanks for your week long report!! Safe flight back to HK, ILTP Ching~

CH

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

女子F好慳家啊,係good wife 型?

話咁快又追完故仔😢