[芭提雅] 初哥第一次去Hollywood分享經驗報告

泰國夜店類別: 夜總會 場所名稱: hollywood 網址: 
是次消費: 4000~5999銖 日期:  消費意見 可以一試 返啅指數: 7/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去泰國多數去gogo bar玩,容易又簡單,不過越黎越貴...
disco/club從未去過,因爲一條友去唔識玩,又唔飲貴酒...
但見到好多ching報告,心思思想去一次
係WS搵唔到女,坐電單車去hollywood 大約10分鐘
門口要check袋,唔使比入場費
先買支beer,都幾貴250b 一支

個場普通大,行左兩個圈,見到部分女真係幾靚,model級素
求其企係一邊,一路睇女一路等女yo我
等左半粒鐘冇料到...可能我唔係靚仔
想走時突然有個大叔拍我膊頭,嚇左一嚇,唔係呀,我想搵女唔係搵仔...
原來係waiter,溝通左一輪,先明白想幫我搵女
第一條女普通,第2條女,整容樣算靚,皮膚幾白,低胸裙谷左大B波出黎
我話ok,大叔問我比100 tips
請條女飲一支beer,講幾句已經主動問我係咪想ST...

條女有車,取車時叫我比100泊車仔....
上到房,開左燈先睇清楚個樣
年齡20中,樣厚粉,大石頭波,外軟内硬,大黑暈...
各自沖涼,上床都係個D野,不多講

有左呢次經驗,下次知點搵女
希望下次有機會食到model級的女

6000 LT?
回覆 讚好 不讚 使用道具

St 幾錢

下次去都想試下HOLLYWOOD同PIER~

Hollywood揀囡睇雞運,帶囡去Club穩陣啲

有左第一次, 再黎就醒水

一條女落CLUB真係會悶,下次約埋其他CHING一齊玩開心D

Hollyword 有st?... 去過十幾次都無試過

多謝師兄分享!
How much for ST ???

Hollywood呢期唔係唔比中國人入咩

謝謝報告!睇啱中意就要上,有時都要主動下,唔使客氣,女女睇錢至上,外表不是重點,我都看過很多阿叔身邊圍住很多靚女

回復 bagadlllmcfh ##1 的帖子

幾錢L丅?

樣厚粉,大石頭波,外軟内硬,大黑暈......見到都唔開胃....辛苦你喇CHING

回復 bagadlllmcfh ##1 的帖子

個場普通大,行左兩個圈,見到部分女真係幾靚,model級素
求其企係一邊,一路睇女一路等女yo我
等左半粒鐘冇料到...可能我唔係靚仔

Unquote

師兄你錯喇!!

冇人Yo你, 係可能你後生靚仔!

好簡單, 荷里活裏面啲女全部都係搵食 working girl.  如果見到啲後生,  單身, 靚靚仔仔,  反而唔鍾意. 因為第一印象, 佢哋未必有錢, 可能寒寒酸酸, 做完之後又唔畀錢嗰隻.   越係靚仔, 越唔捨得使錢, 因為越覺得想食免費餐!!

反而中年阿叔, 望落去有米,  啲女就會主動過嚟Yo.  呢個情況Bangkok Insanity 都見唔少!

hollywood都唔平

樓主單兵西利,點解唔係4台搵下朋友一齊去

用手機回應 manmannew #17 的帖子

非常同意

ST 4500