[曼谷] 芭曼五天四夜之亂世佳人(下)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

書接上回,從芭堤雅到曼谷,車程足足兩小時,由本身肚餓變做唔肚餓...😖

Check in,住平價套房酒店。上到酒店房就問女子N吃不吃飯,女子N說不用,那我也懶得下樓了。😔

在梳化同女子N一起打了一會遊戲,女子N說想睡覺,我就叫她一起回房間去睡,然後女子撒嬌要抱。😂又好,就公主抱般抱女子N上床。🤗大家成年人,上到床輾轉反側,又點會直接訓教咁簡單,正想一番衝刺,但忽然醒起dom dom已用光...😨還好女子N有,馬上上套,女子N瘋狂策騎,看着鏡子又特別好feel,加上早上想出而不能出,很快我就釋放了。😎

之後去Central World吃飯,吃日本菜,吃完就去看葉問4。😗

不是我想看,是女子N想看。她說她1-3都有看,是葉問的小粉絲🤣,也好,反正我也還沒看。

我覺得,這套葉問4,劇情也和以往前3部差不多的套路,不過打鬥場面也不失禮,至少我覺得沒有多少冷場,劇情算緊湊。🧐

坐BTS回到酒店,返到房先記得要買dom dom😨,然後只好on 99咁落樓下7仔一轉。

又係先浸浴,然後女子N仲幫我吹埋頭😎,佢服待得真係有一種窩心既感覺😏。上到大床,依舊唇槍舌劍,到上套既時候,我叫佢不如出梳化去做,佢又ok。然後女子N趴住响梳化,我地開埋窗簾,對住十八樓高既曼谷夜景响度進行活塞運動🥳,真係好好feel ,然後我地同時coming!完成之後响梳化攬一陣,就各自沖身然後返房攬住訓了。🥰

朝早起身,毫不意外的再來一發。失去了新鮮感,幹得有些費力,不過最終還是完成了morning Q。🤪

一發過後,女子N就繼續睡,我就打一陣機。大約十一時多,就叫女子起身梳洗,然後出門去和高人師兄一起吃婆婆的燒肉臘腸飯,無論燒肉定臘腸都係一級棒!🤤

吃過午飯,跟高人師兄去揼個骨,揼完骨就去Big C買手信返香港。諗住去d無咁多遊客既地方睇下有冇酒精搓手液同口罩,結果搓手液係無既😑,口罩就得返d無阻隔細菌功能果種,只能買d零食之後就返酒店。

哩種口罩有幾十包,但無任何認証

哩種口罩有幾十包,但無任何認証

返酒店程車女子N唔知點解發脾氣,返到酒店就粒聲唔出,然後自己執野🥴。比錢既女子仲要哄?咁比錢黎做咩?🤔我就走去沖涼唔理佢,沖完涼就上床訓教。

訓左個零鐘,女子N黎到我床邊,kiss左我一下,同我講佢要返芭堤雅。😥我見佢已經執好晒野、化好埋粧,真係似走佬喎。😱

本身,我都諗住玩完哩幾日,下次去芭堤雅都未必會再搵佢😫,但我放棄佢同佢放棄我係兩回事,同埋,今朝已經比足晒四晚既家用,佢咁走左去,我咪蝕左晚?🤯

終於,都係要哄佢兩句。😔

但佢都繼續話要走,我無計啦,霸王硬上弓😡,攬住佢唔比佢走啦,然後推佢落梳化度。😤不得不說啦,佢有少少抗拒啦,再加埋佢着住短裙同小背心,雖然都好好肉地,但其實係好性感既。🤩

我除左佢條底底,推起佢條短裙,抱住佢大大力插入🥳,佢上半身既吊帶小背心我淨係褪到剛好露出對奶,成件事好似後生果時去夜場一夜情咁,有少少半推半就加衫都未除就開波果種感覺,係勁正既。😝

做完之後,佢又無話走勒,一齊攬住响梳化坐一陣就再去一齊浸浴沖涼。😉

之後約左高人師兄去食飯吹水,响街邊買左漢堡包同串燒😋,又响7仔買左幾罐啤酒,就去高人師兄酒店作客,順便攞高人師兄替小弟準備既物資。🙏

Nana 漢堡

Nana 漢堡

傾下泰國傾下香港,當然,又傾下疫情😷,過一陣,高人師兄既女子到達,又一齊吹下水咁。原來高人師兄既二代傳奇女子都鐘意clubbing,同女子N一見如故相逢恨晚咁款...🥴咁當然,到咁上下時間,我都知情識趣地帶女子N離開,免得被高人師兄燒春袋...😏

因為女子N想食榴連,但我一向都覺得响泰國遊客區食榴連係勁貴,所以我一向都唔會食。😔不過和女子N的最後一晚,我答應她讓她吃榴連的,所以在把物資放回房間後,就下樓和她買榴連吃。🤪

其實嘛,區區一個漢堡加兩串串燒係滿足唔到我哩d死肥仔😖,所以,食榴連前仲同女子N食左碗雞麵。😜

女子N買完了榴連,還買了一點水果,遮遮掩掩下把榴連帶回了房間。😏

我不吃榴連,就吃芒果,這芒果是中午在街市買的,才20泰銖,也實在太便宜了。😚

4DCECF72-1CAE-49CF-BA86-A04AF15795E7.jpeg 0FE9821C-69F6-4AAB-9407-72F1C6A460C0.jpeg

大家都吃完水果後,各自沖涼睡覺。睡了一會,我們都醒了。🤨也許因為明天就要走了吧,我們都相對無言左一陣,然後又幹了整個行程的最後一次。🥺

這次沒有換姿勢,全程男上。🥰

本來到了這個精窮力盡既時候(前後加埋應該係第9Q,老人家,又唔係新女,吃不消),又無吹無Kiss,我係好難硬足全程,更枉論全程男上,但那絲離愁帶動着我高歌猛進,最後還是爽爽的完成最後一Q。🥳

之後又去沖一沖身,但大家都沒有馬上倒頭大睡,而是抱在一起玩手機,似是不想讓睡覺霸佔着最後的相處時光。🥺

當然,最後還是有睡着的。😴

7時正,鬧鐘響起,梳洗、收拾、出門,和女子N一起call Grab到機場,連小費和高速,500泰珠。😖

和女子N吃過早餐,陪她一起等巴士回芭堤雅後,就去check in ,又要回香港了...😫

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

本身仲有其他相...但唔知點解upload唔到😔
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁多晚夾埋幾錢丫.CHING

今次權限咁低,唔似你風格

pk狗 發表於 2020-2-11 18:48
咁多晚夾埋幾錢丫.CHING

8000THB

8000低玩喎

師兄, 我冇睇錯呀嘛??  包五日四夜 THB 8000?  Insanely cheap!!!

Smooci 包24 hrs 都THB 8000~9000啦,4 full day THB 8000?

manmannew 發表於 2020-2-11 19:54
師兄, 我冇睇錯呀嘛??  包五日四夜 THB 8000?  Insanely cheap!!!

Smooci 包24 hrs 都THB 8000~9000啦, ...

你無睇錯,2000THB per day

190250 發表於 2020-2-11 20:01
你無睇錯,2000THB per day

唔好介意, 我想問多少少. 睇你上次個report應該條女係 Soi 6女, 冇理由唔知公價!  真係可能師兄靚仔, 佢好冧你, 所以特登平畀你!  

THB 2000 蚊包24 hrs, 即使 Pattaya Beach Road 企街雞都冇咁平!!   咁都畀你搵到?  佩服!!

果然真係如同play兄所言係一位靚仔師兄,8000thb可以包4晚,我D中年阿叔去次walking street bar fine加LT飲野已經要付出呢個數了😭😭😭

190250 發表於 2020-2-11 18:41
書接上回,從芭堤雅到曼谷,車程足足兩小時,由本身肚餓變做唔肚餓...😖

Check in,住平價套房酒店 ...

好似过足哂引,恭喜。

manmannew 發表於 2020-2-11 20:06
唔好介意, 我想問多少少. 睇你上次個report應該條女係 Soi 6女, 冇理由唔知公價!  真係可能師兄靚仔, 佢 ...

多謝師兄有留心睇小弟報告,
我第一次搵佢已經係收我2000THB,
不過要比Barfine
今次唔洗比

師兄厲害!

8000,真係好羨慕……

190250 發表於 2020-2-11 21:09
多謝師兄有留心睇小弟報告,
我第一次搵佢已經係收我2000THB,
不過要比Barfine

我係老鬼, 所以祗有羨慕靚仔師兄

高汁 師兄霸王硬上弓 睇到扯晒

Paolo912 發表於 2020-2-11 20:51
果然真係如同play兄所言係一位靚仔師兄,8000thb可以包4晚,我D中年阿叔去次walking street bar fine加LT飲野 ...

死肥仔渣,WS價錢當然唔一樣,BF1000-1500,LT5000up,未計酒錢,我哩d窮人玩唔起😂

Lowcfat 發表於 2020-2-11 21:02
好似过足哂引,恭喜。

係過癮既,但應該好少機會會連包同一條囡幾日,無新鮮感,唔太好玩

rwu211 發表於 2020-2-11 21:41
8000,真係好羨慕……

雞運好啫