[食家報告] 馬拉遊記~~part1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期去左吉隆坡幾日,
試左幾間所謂既名店。。。
感覺名店真係靠吹出嚟。。。
part1 bond(三本)
記得果日去係星期六大約6點,
照道理應該有唔少女可以選擇嘛,
點知上到去得兩條女,
一個中國,一個泰國。。。
你老板咁大個場得兩件?
仲要係揀唔落手果隻,
算,我問個keeper,我依家落去4樓按腳,兩個鐘之後會唔會多D女?佢話會喎,
ok,我落去按個腳,再食多個雞飯先,
8點幾啦,我就同個keeper話睇多次,
佢就話返左兩件,中國既,要貴D,
ok,就當愛國,咁你俾我睇下女先,
上到去。。。你老板~兩個30尾既阿姐。。。馬拉雖然成日落雨,唔係要我醫風濕嘛?
即刻走人,唔駛幫襯。
好彩,返酒店途中經過按摩街,有個越南妹捉住我叫我做massage,想拒絕果時見倒個妹仔又幾靚喎,咪按下先囉。
按左二十分鐘左右,佢就開始挑我機:問我起機300要唔要?唔係以為你揸住我條野我就咁順灘嘛?我咁正直既人當然say no啦:咁200呢?。。。我係一個有原則既人,除非你加BJ啦。
就係咁,我就資助左一個越南既小姑娘,
你老板吖,睇唔出人仔細細,心口幾好發育喎,起碼有D喎,就咁我地好友好地完成任務,將我身體既多餘養份排出體外。
想走果時,佢就話不如同佢過夜吖?300就ok .
你。。。響我最心如止水既時間先提出咁有建設性既問題。。。我答你唔倒喎,不如下次吖。。。佢就叫我聽日黎揾佢,可惜既係佢最後都貪婪唔倒我既肉體 。
Thanks for sharing Ching!  Lucky you one last minute!
又靚女又有身材都貪婪唔倒師兄既肉體
回復 chongchi ##1 的帖子

Where is 按摩街?
回復 hangten ##4 的帖子

阿羅街同酒吧街中間嘛。。。
C hing is an experienced fucker.  
来大马,除了三本还有很多spa 场子,
Reply chongchi ##1 Add Thread

Very good info. Thanks !
多謝分享,等你下一次
谢谢分享 有更多精彩请多多告知
Thanks for sharing
謝謝分享報告!
有相會更佳
謝謝分享報告

多謝師兄分享
Seems really no fun in Malaysia.

Anyway, thank you for the information.
馬拉大場都係好貴,囡都是做個體戶
多謝師兄分享

其實唔明點解仲要去Bond Spa......

呢間嘢出咗名選擇少,服務差,地點又唔係方便。 我本人都出過report ,硬係唔明白點解仲有師兄唔服氣要去試, 嘥自己時間。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:28