[唱K-GF] 好玩開心又一晚 part III

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新一年祝各位 C hing身體健康、出入平安,長玩長有!

今日跑馬,個fd話收到有隻心水,叫出黎食飯買下馬仔,我地又系三條友,茶仔坐低食野,夾左500買馬,買完馬仔,無甘快跑,個fd亞臣叫去飲酒唱K,緊系喇,佢上次食完友誼波,我估到佢實叫去飲酒,無漢口罩下得我地一台客,老總都話好靜,問我地怕5怕北,老總見我地停左一停,佢話佢地實無離開過香港,5放心就坐台記,亞臣佢揾返佢舊相好,結果我地坐曬北,正式開始,成個月無玩過,我上曬身,三條女比我抽渾曬水 ,亞臣果然識玩,反抽坐我條女,其實今次最靚應該系我果個,女女又好玩得,無炸形,我個女女坐系我大脾度搓枚,我被迫食波餅,好軟綿綿啊!其實我真系有D扯旗,我由頭攬住坐到尾,超溫馨,幫女女贏到亞臣,仲有得碰碰車錫下,今晚玩得好開心,我地飲左成2支幾大酒,最可惜馬仔跑第三,否則更加高興,下次我要再坐返我呢個女女,5知我有無得食友誼波呢?

後記,我另外個fd原來有mark時間,佢話無偷鐘,3個鐘,有多無少,其實收得你每人3千幾4千蚊,點會厄你少少時間,話曬亞臣都叫識老總。

thanks for your sharing brother!

but 3000-4000/person, so expensive!

多謝分享
無限支持
多謝分享
brave men !
So happy wo
師兄,可以pm 個場名或老總我嗎,有興趣去玩
Thx of share

多謝師兄的分享
Hey bro, can u pls PM me what place did u go?
Good experience, where is the place? please pm!
回復 rfv ##1 的帖子

多謝師兄分享
會所價..差唔多, 一千/鐘..唔貴啦...依家求能期mk/jd場都6~7百/鐘..重要d女唔係咁掂...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:02