[芭提雅] 芭六日agogo 包膠 pin up, palace, lk metro

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Cd-rom 左幾年,啱啱又玩完芭六日出下包膠

去芭都係重點去agogo 多, 因為唔好club。浴室同按摩就留喺曼好過啦。今次主力walking street 同 lk metro,soi 6 有考慮但係ST 要用佢地D 爛房就不了。

Walking street:
Pin-up: 係好hit 但其實係多唔同類型既女,又歡迎farang 所以做大左人氣。如果指定要一類既女, eg 日韓feel 個樣純d (樣only 啦當然)就冇乜幾個揀。中過一次伏,條女飲醉左發癲,講好去酒店又一出門口話st room,返房嘔,細佬未硬就condom condom condom,DLLM CLS。我又on9 係pin up 已經俾左ST 錢(因為第一次去),如果唔係一定踢佢走。
第二次就ok,正常服務但樣/身材唔係top。Top 果d好多都好串。

Palace:
係迫D 但有堆model 都玩得幾放,不過放都好都好多係戴套吹...有一兩個model 係絕殺成條街。唔係好受farang 所以好多啱口味。食左兩件。其中一件係weekend 間中先黎freelance,好好feel,做完傾成粒鐘先問我想唔想佢走。冇牌number 用marker 寫手上面就係freelance。

Baccara: 串女場,想挑戰串女去pin up 好過

Fahrenheit: 質素冇咁好但感覺nice d

LK Metro:
Bachelor: Lk metro 黎講叫 top。有個大長腿係我唯一今次返食。問題係d 女10 day contract 所以質素唔穩定。

Ninja: 日本客場,質素麻麻,可能我夜去。有鬼佬forum 話日本佬好早去一group 咁掃貨。

綜合tips (ST向):
去hit 場要早去,9點前最好,如果唔係有日韓客好早LT d 靚貨。就算佢地ST返黎你都唔想玩件啱啱比人玩完啦

有d 場 (pinup)d 女遲到要扣錢,所以8點入就會見曬當晚既女,唔啱就可以早轉場

叫女坐果時如果佢摸都唔摸你就放生啦,除非打算只係屌個樣同身材,因爲大多數死魚

喺bar deal ST 果時堅持只俾barfine,ST 事後比女女。媽媽生問就直接問女女hotel pay you ok?同你有feel 一定ok,唔ok我覺得算數好過。Pinup 會想你喺bar 俾曬,palace 自動波只收barfine

係咁多?
回覆 讚好 不讚 使用道具

好詳細吓 多謝

多謝師兄報告!師兄都係鐘意短鍾喔。請問疫情有冇影響?囡囡會唔會話驚驚地咁?

暫時覺得最好係pinup 同happy

影響就少左客,但pin up palace 一樣爆
除左palace 之外冇客戴口罩
囡囡冇野,不過我反正都唔係住香港,所以我答我住外地同埋袋住本外國passport,但冇用過

謝謝分享。pin up囡囡堅持俾錢先?

D先生 發表於 2020-2-15 18:54
謝謝分享。pin up囡囡堅持俾錢先?

MMS 會叫你找全數,之後問囡囡pay ST at hotel ok? 中伏果個堅持俾先,正常果個話ok

通常比左錢先,就一定伏硬。

1314.ww 發表於 2020-2-15 19:54
通常比左錢先,就一定伏硬。

過曬通常啦,係99%+

Reply sebastian0 ##1 Add Thread

lessons learned... paid only after the deed... otherwise, 99.9% 中伏!!

Reply sebastian0 ##1 Add Thread

Thanks for the very good update news.

有野學,多謝!

回復 sebastian0 ##1 的帖子

Soi6 比多小小番自己酒店好過佢D房

回復 Mark仔 ##21 的帖子

Soi 6 Red Point bar near Beach Road has good clean rooms.  

Mark低Bachelor 同埋Ninja先。多謝師兄

Thanks Ching for your valuable info.

soi6 +500 go to your hotel

多谢精彩详尽报告,乜芭堤雅有场唔欢迎“法兰”?奇事年年有,都係第一次听,受教了

多謝師兄報告,好詳細