[食家報告] 二戰神戶福原,唔知幾線嘅同齡AV女優

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

續翻上一次在福原某高級店中伏之後,用3000yen換來該店會員卡一張以及自由揀女嘅資格。跟黑服再三確認全部女可以揀之後就離開店家。

之後幾日都在廣島觀光,期間留意到店內有新人兩名,一名20歲大波新人,一名叫做春名葵嘅熟女av女優,有幾熟?網路查詢到嘅係1982年出生,咪即係跟我同齡?於是即刻打電話去問,報上會員number同預留姓名,嗰邊頓咗一下話要同女優確認下接唔接外國人先,
叫我唔好收線住。我心想反正唔接就試下新人咯。點知嗰邊話ok冇問題,約好時間係第二日早上11點鐘,黑服又叫我記得提前15分鐘到店,我話ok。雖然唔認識呢位女優,但係既然約到,能夠切磋交流一下都係唔錯。而且店家放出來的寫真,係跟網路上查詢到嘅係一樣,既然都顏出,要再中伏一次我都冇嘢好講。

第二日按時去到店,俾低6萬。跟住等黑服帶我入房,見到春名本人,幾好!差唔多接近修圖,本人無論係樣定係身型都同相片無差別。而且大波細腰,係我嘅菜!雖然年紀擺響度,但係保養得相當好。あいさつ一番之後阿葵話,啊,你係我嘅第一個外國客人,我之前仲有啲緊張,但見到客人你之後我馬上放心了,居然仲係個イケメン⋯⋯好開心

真系好識講話。

跟住我又話我都好開心啊,可以跟如此一位美麗的大和美人一起玩。

跟住一邊車一邊除衫,葵開始進攻我的乳首,其實我冇咩特別感受,然後不斷向下攻め,開始即尺。

雖然係未沖涼,但係我事先已經幫細佬洗好。但仍然係非常敏感,即尺果然係好舒服。葵時不時又瀨下袋,又吹奏下。我手就玩弄葵那對f cup大波。

啊⋯⋯好想要,葵好淫咁望住我。我話未得,我還未品鮑呢。
輕輕除咗葵條底褲,一隻乾淨嘅鮑魚露出來,只有上面一執毛,兩邊都係乾乾淨淨的,呢樣係我非常喜歡的清潔感,我非常唔喜歡濃密的森林,容易有異味引起滿洲事變。對於品鮑大不利。用我的絕招品鮑並配合超級無敵溫柔的指入,好快葵就嬌喘連連,洪水泛濫。

啊⋯⋯唔得⋯我好想要。葵如是說,當然係要滿足佢啦。戴上便利店買的0.01就去馬。雖然阿葵係個唔知幾線嘅av女優,但並唔係我嘅興奮點,我嘅興奮點反而係同一個同齡嘅又保養得非常好嘅女人做愛,因為雖然近年玩女唔少,但我唔知幾耐冇同自己同齡人做愛了。我一邊抽插,一邊回憶緊,好似印象中真係第一次跟同齡嘅女性做愛,而且對方居然還係個女優,世事真系奇妙。

交貨之後,葵好主動幫我除套事後蕭,可惜唔係射完即刻吹,感覺差咗啲。跟住又到咗飲茶吹水時間,期間問咗葵一啲關於av嘅話題。
中出喔,係真定假?
你講我拍的嗎?真假都有拍過。

網站話葵係人妻喔,係咪真噶?
唔係,呢啲係業界常用的人設宣傳而已。

葵真係38歲嗎,睇唔出喔?
係嘅,葵真係38歲。
真係巧喔,我都係38歲喔!幸會幸會。
葵哈哈大笑。

回氣之後到mat,確實av女優的mat係唔錯,係真
有研修過。 其實我點解會泡泡浴上癮,可能因為我特別喜歡濕潤柔軟的乳頭掃過自己皮膚嘅嗰種感覺,係有種講唔出的舒服。如果有兩對波⋯⋯啊

做到素股的時候突然覺得一熱,嗯?唔通入咗?好似無套喔⋯⋯
我覺得應該唔係滑入去嘅,而係葵放入嘅,畢竟騎乘位素股嘅話,控制權在女方。
我:啊,好舒服,好似無套喔。大丈夫嗎?
葵:大丈夫啊,客人剛才一回戰戴套,我都有啲吃驚呢。
咁又係,呢度係高級店,nsnn係正常操作。
我:咁,葵可以淫語嗎?
葵:當然可以,你想聽什麼?
我:就跟av裡面差唔多嘅就好。

然後葵開啟了瘋狂的淫語模式,似乎激發了我的ドM屬性。話真係學識日文之後第一次玩呢樣,我十分興奮,騎乘位我比較苦手,而且ns⋯⋯更容易暴走。
啊,我忍唔住喇,向她報警,要射了。

跟住乜鬼 出して 中に出して 一杯頂戴之類叫齊,噴射,意料之外的中出,嗯,確實讓人欲罷不能。

我:排出來俾我睇下!(瞬間ドS化)然後抽出來。
葵:張大俾我睇,跟av裡面最後的大特寫一樣,當然,已經係第二Q,冇幾多量。中出av女優再俾埋你睇住白濁液垂在鮑魚上俾你鑑賞,真係咩陽痿都醫得翻。
嗯,睇得差不多了。我:幫我整乾淨。
葵:係~ 於是又湊個頭過來幫我事後蕭,官能刺激完再被含住,爽到冇朋友。

今次真係非常滿足,而且意外解開了中出av女優這一成就,上一次中伏的不快,一掃而光。
下次,我仲會返來嘅。

後記:我2月份睇翻店家嘅主頁,女優已經冇做,點解我唔跟佢交換line呢?我真係玩傻咗。睇來春名葵只係打份短工。此別,可能已成永遠。

滿洲事變係乜?並非918柳條湖事件,而係因為滿洲嘅日文發音係man shu 嗰發音同マン臭(閪臭)一樣。日本人論壇常見的詞語,指遇上臭閪的情況。

最後附上葵的相片一張,網站當時都係呢張。

同埋會員卡,表明我唔係吹水。

謝謝師兄分享,中出埋av女優,善慕死人
回覆 讚好 不讚 使用道具

真系睇唔出38
甘既女人有其獨特韻味

回復 cronaldo21 ##1 的帖子

Any線 AV女優 ok la
Great experience is all that matters

保養算幾好。

中出之後,睇住流出,現場仲被女女叫住嚟睇,好似有D........

謝謝C兄中出分享

謝謝師兄分享

Thanks for the sharing.  Great experience!

圖文並茂,加分支持。

睇見咁正嘅Av囡囡,我都要中出佢啊!

AV actress ... wow very nice. Thanks for details.

正到不得了,可完全扺消上次跌錢

我都要中出佢啊

爽啊,不管是幾線AV女優都是AV女優啦XD
看來拍過AV的妹妹比較開放一些

我搜了下,發現這個妹妹做過不少家,但貌似都不做太長,有些一個月就走了。

PS:搜的時候發現CHING上次提到的廣島另外一間有個新人都是AV女優哦

wongwingkin replied at 2020-2-20 11:59

Yes, beauty woman !

春哥撸过 發表於 2020-2-20 12:11
爽啊,不管是幾線AV女優都是AV女優啦XD
看來拍過AV的妹妹比較開放一些

廣島那家店外國人不能指名不可預約, 只能由店家根據當天出勤狀況安排。我估av女優未必接外國人,又或者好似我咁,交一次學費先⋯⋯

回復 urothouse ##16 的帖子

但帖主通了天之后,無耐又吾受外国人玩啦

wongwingkin 發表於 2020-2-20 11:59

係,用六萬三換來第二次唔跌錢。

cronaldo21 發表於 2020-2-20 13:35
係,用六萬三換來第二次唔跌錢。

師兄轉戰広島了