[華北地區] 插秧插企企,西安俾囡骑乘中出

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

情人節,留米青俾保險囡,又失约,今早又去物理治療,昨晚TV B爆企企 ,咸記死晒,做完物理治療去春秧, 都係無乜囡,可能無爆北角,都好,有打躉鸡,齋屌百二,上楼,洗手上床,屌閪位笠膠劣硬男上 IMG_20200218_074616.jpg  一陣就射晒米青
說今談昔
講返西安,屌完件倉囡姊姊gap,係酒店晒陣,起身入西安市中心行下,個 時繁榮娼盛,市內按摩, IMG_20200218_113303.jpg Screenshot_2020-02-18-11-40-03-772_com.android.browser.jpg 髮記,洗浴中心臨立 IMG_20200218_073934.jpg ,有豪华6百幾, IMG_20200218_074012.jpg IMG_20200218_074121.jpg 亦有低檔次二百幾半套 IMG_20200218_074358.jpg ,按摩店打炮五十,全套一百,
食個一人自助火煱,返酒店旅遊柜位定一天兵馬俑,华清池,行去火車站買明天午夜卧鋪火車去長沙
回酒店旁有一條小巷有幾家按摩足浴店,
走進了其中一家, IMG_20200218_073647.jpg  行入店內小廳只得一件北嫂,由北嫂引领入內,見幾格分間有的已拉布帳小房,問價,按摩北嫂話按摩全套打炮帶吹100。見北嫂質素一般,走頭
到另一家,看到小廳內,坐著两三件女。入內, IMG_20200218_073829.jpg 一件女立刻引我入內,直入按摩隔間中。並且迅速拉上了布簾子。問價,按摩打炮五十元,我話就此打炮,按摩女話我囉囉嗦嗦,左右隔鄰房都係咁做,北嫂边說边推我上床,就咁按幾下,就將裤褪低,幫玩一輪並清潔賓州,劣到硬到要爆北嫂才脱內骑上來,女上十幾下就爆米青,我一chok完,北嫂即下馬,唔知是否今日第二Q,定北嫂隻閪係藏精洞,倒澆臘燭都唔係好多米青係鸠毛,北嫂都好能熟手用毛巾抹鸠,同鸠毛除精,並即幫我著好褲,佢自己出去搞搞衛生返來按两下頭,練下膊,收錢R多十皮贴士送出門
全插圖

七爺:往事只能回味!

而家西安,大興土木建地鐵,乜七都貴到死!
jimmyhot 發表於 2020-2-21 10:48
七爺:往事只能回味!

而家西安,大興土木建地鐵,乜七都貴到死!

而家回味緊同北嫂濑閪典床典席,何日鸡再來
謝謝分享
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多谢分亨。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 00:18