[東西、歐] 布拉格showpark market 報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日係布拉格住左三晚,三晚都去左幫襯showpark。係到講下自己少少心得。首先,門票係店的網站買平好多,但係一次性出入。大概五元美金,99捷克幣。當你吃完一條女中場休息買支可樂3元,漢堡包10元美金。其次交通費好方便,我住舊城區廣場付近,第一天下午行過去大概20分鐘。之後二次我都係打Uber來回,每程3元美金左右。女的數量和質量。第一天下午五點到,只得10多條女,客人也不多,休息室只有我和兩個日本仔。可能沒生意,點女特別友善做的過程都不會好趕。我逗留到八點幾試左兩條女。在休息室坐個陣6,7點有好多新女穿著翻工,有一件學生妹打扮的女好正,等她換好衫工作,客人開始多,我特意走5次去她的房都係工作緊。吃不到,緣差一面,之後兩次都見唔翻。的女的價目表都掛係房間到,但唔係每個女都肯20分鐘1500捷克幣。我試過四條女,有兩個只有半個鐘2000捷克幣選。最後最差的體驗係晚上十點鐘去果次,客人好多,的人都係四五個一班班人去,女就30多條。我不好彩挑的女非常趕時間,涼都不使我沖就上馬,我話我來自日本,我一邊屌,條女一邊叫床,一邊望住個鐘用英文話我這個日本人利害。假到西咁。我挑半個鐘,仲有大把時間。這條女係四個之中最差一個。第三晚我都係早翻的晚上七點沒咁多人的時間去。總體嚟講這個作爲旅遊城市白天跟團參觀,晚上偷跳,都算不錯地方
謝謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

發帖用心令人開心

謝謝分享過程。😂

Showpark 有兩間,由舊城行去Market用廿分鐘?

回復 abcdefghi ##6 的帖子

係啊成1.4公裡,加上我用google map 每到分叉路口,反應好慢,中途要過一條橋,落橋位下面有100多米完全沒人見,一陣尿味,幾個無家可歸者的睡袋之類的嘢,如果晚上行可能有危險。所以我都係建議打Uber好過

多謝師兄分享

samliu524 發表於 2020-2-24 13:33
回復 abcdefghi ##6 的帖子

係啊成1.4公裡,加上我用google map 每到分叉路口,反應好慢,中途要過一條橋 ...

你都行得好快。我去兩次都係call 的士。

回復 samliu524 ##1 的帖子

Are they mostly Czech girls or are they Romanian like most of Europe?

回復 Fcukajap ##10 的帖子

I try 4 girls. 3/4 are Czech girls. The rush service girl I didn’t ask

謝謝師兄分享

謝謝報告分享!

Thanks for sharing !

多谢师兄分享

多謝師兄分享過程

can the girl speak English ok?

回復 samliu524 ##1 的帖子

好像屌鬼妹!

多謝師兄分享

謝謝師兄分享!