[中國內地] 柔情似水Emily.

火.. [複製鏈接]
2200 元錢 回覆本帖可獲得 50 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: S. Emily
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B26950-尖沙咀-美少女-S. Emily.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

S Emily , 上次找泰菜以經五年前嘅事,S Thai係首次光顧,禮貌上問過如果女仔願意拍照出報告可否,手機中回復顕示:謝絕拍攝,錄音等等.
作為一個冒險精神爆標嘅我,依照約定時間到達目的地,地點,門打開一位笑面迎人五顴標青女仔迎接我,大家打招呼女仔流利英語遇上我流利廣東話一拍即合,自動自覺獻上家用坐在椅上準備除鞋,女仔搶著為我解脫鞋襪,眼明手快嘅我立即請女仔住手坐在床邊由我自己脫鞋襪和衣服,順便和女仔聊聊天(男人應有風度,雖然這是他們服服的一項),深受文明敎育嘅我真的受不起這個,但(多謝女仔的熱誠),女仔邊聊邊脫清衣服露出凹凸有緻身軀,一雙目測D Cup 小八字乳房啡云啲點綴份外迷人,女仔健康膚色,若5尺3-4高左右,甴曱肚黃蜂腰,揨高臀部形成S型態,下體齊整毛髮覆蓋一只小皮鮑魚做愛時感覺窄而短程的,女仔拖著我到浴室先調好水温讓我先沖身,說出外一下原來拿來蠟燭燃點把燈光條暗,製造一種浪漫又似spa氣氛👍,再走進浴缸為我沖涼按摩,手勢正宗沖涼細心,女仔為我抹乾身時緩緩施展獨特口技,細細口的輕輕的含在嘴裏,由淺至深細囗大大啖地吞吐非常正感覺.
來到床前先鋪好大毛巾讓我躺上,獻出女仔高級組別口技,舌頭徹底地漫遊全身,洗車底蘭花手一一盡出施展渾身解數給我服務,大車舌吻温柔的舌戰,(可以食鮑但我很累)任由女仔給我皇帝式服待,女上金牌騎師技術特久力強十多分中,男上又10多分中,好攰請女仔手口並用爆發出來,高級享受嘅一發👍👍.
事後服務沖涼一一照顧周到⋯⋯98分整體分數,睇嚟我會多啲歎泰菜獨有享受和感覺,女仔番食度99..最後大家又再聊天看我之前拍其他女報告相片,女仔一邊翻閲一邊讚美相片拍得不俗,不過尊重中方規舉沒有為女仔拍照, D55F27E6-8D28-41F7-B7EE-EFA03AD949B0.jpeg 只可告訴各位大哥,大佬版友:女仔跟廣告照九成相近,靚姐一名,值得一食,報告完畢謝謝看帖支持.

補充內容 (2020-2-29 21:57):
最後再付上貼士小費感謝女仔殷勤招待。
好正喎
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +50 元錢

睇相絕對係靚女一名,食到件正野補返數。

回帖獎勵 +50 元錢

東南亞菜

回帖獎勵 +50 元錢

食得過,多謝師兄報告!

回帖獎勵 +50 元錢

willgood629 發表於 2020-2-29 21:31
S Emily , 上次找秦菜以經五年前嘅事,S Thai係首次光顧,禮貌上問過如果女仔願意拍照出報告可否,手機中回 ...

好吸引!

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +50 元錢

Thanks for your sharing  

回帖獎勵 +50 元錢

thanks for sharing

回帖獎勵 +50 元錢

為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!

回帖獎勵 +50 元錢

回復 willgood629 ##1 的帖子

thanks for your sharing......

回帖獎勵 +50 元錢

睇到眼甘甘。

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄報告

回帖獎勵 +50 元錢

囡囡唔錯

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

Thx for sharing

回帖獎勵 +50 元錢

willgood629 發表於 2020-2-29 21:31
S Emily , 上次找泰菜以經五年前嘅事,S Thai係首次光顧,禮貌上問過如果女仔願意拍照出報告可否,手機中回 ...

無直囡相嘅報告都咁精彩

回帖獎勵 +50 元錢

正料 ~

回帖獎勵 +50 元錢

S Emily , 上次找泰菜以經五年前嘅事,S Thai係首次光顧,禮貌上問過如果女仔願意拍照出報告可否,手機中回 ...

提示信息關閉
為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!