[曼谷] 4月潑水節

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

4月潑水節, 有無ching去泰國? 想買機票, 但又驚大陸肺炎病毒在泰國

大爆發, 大陸人好多帶有病毒會特登想傳染其他人, 大陸人會在升降機

吐口水, 刻意想病毒傳染畀其他人....

以上影片乃facebook提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

以上影片乃facebook提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

又驚同大陸人同坐飛機, 你知啦, 大陸人好多帶有病毒, 會變成日本鑽石
公主號大爆發.....

有無ching想4月潑水節過去泰國?
If you scare of the virus that much, better not go there. Even you buy ticket and arrive there, since you scare that much, it won't be fun! Better stay in your own country
回復 johnwater88 ##1 的帖子

有,但好驚很多大陸人4月會去
咪玩啦,到時調番轉邊個驚邊個都未知

回復 milkcity ##1 的帖子

大陸已經開始復工, 刻意假報染病人數減少, 城鎮已經開始不用隔離, 泰國又無禁止大陸人入境, 到了4 月, 泰國有可能會變成第二個韓國, 會出現大爆發

再加上大陸依D人類垃圾, 有病毒會立心把病毒傳播畀其他人, 泰國真係一個好危險地方(因為太多大陸人播毒),我好喜歡泰國, 更喜歡泰國人, 真係不想泰國變成第二個韓國

人類垃圾大陸人, 刻意吐口水播毒, 有片有證據

唔好搏啦!睇過唔少片啲大陸人變態㗎!我中咗都唔要你好過
回復 lazyxiao ##1 的帖子

真係上X哂腦, 快D返大陸播毒啦!~~~

科普時間, 知唔知道乜動物只可見到藍色黃色???

三秒時間: 答覆係.....狗.......

但這樣好像侮辱了...可愛的狗狗, 因為不配叫狗, 只可叫垃圾

人類垃圾大陸人, 刻意吐口水播毒, 有片有證據, 在圖上按一下, 可看片

Reply quicvlok ##4 Add Thread

hahaha ching.. you are right!!!

回復 lazyxiao ##1 的帖子

快D返你既大陸播毒啦!~~~

想去泰國播毒, 你想都唔好想, 我提醒你, 大部份泰國人有槍,

如果泰國被大陸肺炎病毒大爆發...........

泰國人有可能見一隻大陸, 會開槍殺一隻大陸垃圾, 想播毒返你
既大陸, 我好喜歡泰國, 更喜歡泰國人, 真係不想泰國變成第二個韓國

人類垃圾大陸人, 刻意吐口水播毒, 有片有證據, 在圖上按一下, 可看片

非常時期留係屋企自我隔離罷啦,仲去?

泰國一日唔禁止大陸垃圾入境, 遲早會大陸肺炎病毒大爆發...........

泰國會變成第二個韓國, 到時泰國人有可能見一隻大陸, 會開槍殺一隻大陸

垃圾, 想播毒返你既大陸, 我好喜歡泰國, 更喜歡泰國人, 真係不想泰國變成

第二個韓國

世界各國人民已經開始對大陸垃圾SAY NO, 遲早會見一隻殺一隻大陸垃圾

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
回復 johnwater88 ##11 的帖子

阿6仔真是用武漢病毒武統全世界
分分鍾鍾唔駛去 未攪掂疫情
回復 johnwater88 ##1 的帖子

非常時期,戒急用忍。
潑水咁危險你玩埋我份
大陸仔韓國仔日本仔都逃難去泰國
唔洗怕喎 病毒都熱死晒啦
潑水可能會危險

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:35