樓主: johnwater88

[曼谷] 4月潑水節

吊!又要出post, 又要問人,其實你自己都有答案啦,驚嘅就唔好去,係屋企打飛機!
前面的香港廢青垃圾,能否不要污染板面? 談論政治,地域攻擊,能否換個地方?本來正看到熱血沸騰,突然冒出一堆老鼠屎,放在這裡惡心人。

樓上大陸垃圾, 我講大陸對世界人類製造的好人好事,

你睇見覺得惡心, 應該係你身上大陸肺炎病毒濃度唔足夠, 估

計你應該好努力外出播毒, 你快點返上既大陸吸收多點大陸肺

炎病毒上身再上腦,  多點向升降機吐口, 努力向世界各國人民

播毒, 雜皇帝會安排個大官位給你!
慘,4月尾諗住去4日過勞動節,易家隨時無得去。
johnwater88 發表於 2020-3-3 01:31
To: 練習C-hing

感謝留言發聲!

無錯,支那人就是賤格
練習 發表於 2020-3-2 23:18
某隻支那人係到刻意挑釁就無事?

尊重你,我叫你做c兄,如果講挑釁,我係咪應該第一個要處理你先呢?
你曾經响版面上講過我乜野仲記唔記得?以前刪你主題,
你唔明或唔夠清楚,你可以pm問我原因,而唔係不斷在版面講我
話題涉及政治,每個人有佢自己既立場同睇法,
我不會以版主身分去評論誰對誰錯,亦不會表達我的政治立場意見,
本區祗談風花雪月,話題就此結束

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:29